Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bence bide onsuz deneyin farkı gorursun canm sonucta o yapay bişi korkma sıp diye hamile kalmazsn=)

bence bide onsuz deneyin farkı gorursun canm sonucta o yapay bişi korkma sıp diye hamile kalmazsn=)

nasıl cesaret ediyorsunuz bu kadar rahat akıl vermeye ?

mesela ben sizin tabirinizle şıp diye hamile kaldım...

siz burda böyle akıl verin bizde kürtaj topiklerinde adam gibi korunun diye yırtınalım..

meraba kızlar, uzun süreli bi beraberliğim var, bikaç sene içinde de evlenmeyi düşünüyoruz,ama bu korunma olayı her zaman kafamda soru işareti...
şimdi doğum kontrol haplarının tüylendirme veya kilo aldırma etkilerinden ziyade isteksizlik yaratmasından bahsediliyo, böyle biey yapıyosa şayet hiç istemem, hele de diğer etkileri de düşünülünce...
prezervatif için alınan zevkin az olduğunu söylüyolar, bu her marka için geçerli mi; mesela OKin "hisset" isimli bi versiyonu mevcut...
yumurtlama tarihinin takibiyle de mümkün ama yine riskli, adet dönemindeyken bile hamile kalabilen bayanlar var sonuçta...
çocuk sahibi olmadan da spirala pek sıcak bakmıyorum...
iğnenin de sivilce yaptığı söyleniyo...
kısacası hepsinin bi şekilde zararı var; en zararsızı prezervatif gibi duruyo ama eğer zevk alamicaksak ilişkinin ne anlamı var ve de erkek arkadaşım fazlasıyla istekli, hatta ben de istekliyim ama evlenmeden bişeyler yaşamak bana ters olduğu için evleneceğimiz günü bekliyoruz, gerçekten prezervatif kullanılarak yapılan ilişki ile kullanmadan yapılan arasında çok fark var mı, ve de OKin hisset, sıcak temas ve benzeri ürünlerinin zevki arttırmada etkisi var mı?

Prezervatifli seks ve prezervatifsiz seks arasında çok fark var, istersen en incesini kullan ama olmuyor işte, neticede plastik.. Genelde sanki sadece erkekler hoşnutsuz olurmuş gibi bir yargı var ama kadınlar için de fark ediyor canım, ben şahsen nefret ettim, hiç gerek yok.

ısterseniz bunu doktorunuzla da konuşun. Doğum kontrol hapları o kadar da öcü değil, hatta bünyede birçok şeyi düzene sokuyor. Biraz ödem yapıyor sadece. Yasmin ve Yazz 24+4'de yan etkiler en aza indirilmiş, hattâ Yazz Yasminden bile masumdur hormon takviyesi konusunda, ve ilaca ara verilmiyor. Bence bunları da düşünün ve kesinlikle doktora danışın. Her bünyeye her hap gitmiyor, ya da lateks maddesine alerjiniz çıkıyor prezervatif kullanamıyorsunuz falan, çetrefilli şeyler :hulya:

kardeşim sağlık ocağından aldıklarını kullanıyordu ..2 .kez hamile şimdi akannehir hiç güvenmeyin ..hep delik oluyormuş ..göremeyeceğimiz delikler oluyormuş ..ucuz etin yahnisi o kadar olur işte ..kardeşim 2 kere prezzervatifle korunurken hamile kaldı akannehir

cevabınız için teşekkür ederim peki haplar için isteksizlik yapıyo demiş bazı arkadaşlar bu ne kadar doğru?

isteksizliği bilemem daha yeni evliydim bi şey anlamıyodum olan bitenden
ilaç kullandığım zaman
ama kuruluk yaptığını düşünüyorum ben
böyle bi yan etksini gördüm.
en kötüsü de duygu durum bozukluğu yapıyo
dengesiz bi insan olup çıkıyodum

evlendıgımızden bugune hep eşim korundu saolsun..
bikere bile demedi bana hapa basla yada baska bı yontemı uygula diye :asigim:
eşimde bende memnunuz..hem hiç biyer batmıyor hemde ben vucuduma zarar vermıyorum kımyasal içeren her drajeyle.

Yasmin dogum kontrl hapı kullanyordum 4.ayda bıraktım. prezervatife gectık fakat canım cok yanıyor kızlar cok agrım oluyor ılıskıde prezervatif varken markasından dolayı olabilirmi sizce dayanılmaz bir yanma ve agrı oluyor ne yapmalıyım şaşırıp kaldım

Latekse alerjiniz olabilir, bir dermatoloğa gidin bence.

Ondan korkuyorum eger alerjım varsa ne yapıcam nasıl koruncam

Ben haplardan yanayımdır, prezervatife alerjim var mı yok mu onu bile bilmem, plastikle muhatap olmak istemedim hiç. Yazz 24+4 de iyidir ama siz hapı bırakıp prezervatife geçtiyseniz ne diyeceğimi bilmiyorum.

Belki de vajinal enfeksiyon falandır, mantar da yanma yapabiliyormuş ama öyle olsa farkında olurdunuz zaten... Benim de aklıma ilk gelen alerji ihtimali oldu.

Bugün doktora gittim genel kontrol olarak evet mantar varmıs fakat daha oncede prezercatıfle denedıgımızde yanma yapıyordu plastik.
doktorum aylık iğne önerdi.
hapı neden bıraktım cünkü gercekten unutuyorum almayı saati saatine cok kacırıyorum alarm kurmama ragmen kafam cok dagınık oluyor.
en azından risk hiç olmasın dıye aylık igne dusunuyorum bakalım kafam karstı bilmiyorumkismile

6-7 ay hap kullanıp sonrasında zaman zaman prezervatifle deneyen biri olarak bence prezervatifsizken ilişkimiz daha güzeldi ki ben konuyu açınca eşim de beni kırmamaya çalışarak -bence de prezervatifsiz daha iyiydi,his daha güzeldi böyle birşey anlaşılmıyor ama napalım artık olsun-dedi.. ona katılıyorum prezervtfle beraber olurken Ok markasınn en incesini kullanmamıza rağmen sanki birlikte olmuyormuşuz gibi hissedyrm,sanki bi boşluk hissi.bi tuhaf yani,ayıp olucak şimdi ama o dolu dolu hissettiğiniz zevk anaaa yok!! hep aynı gibi yani tüm hareketler.. keşke şu doğum işleri istediğimiz zaman olup istemediğimizde ortadan kalkacak şekilde olsaymış ama işte yapacak bişi yok ://

bizde eskiden prez. kullanıyorduk artık bebek istiyoruz korunmuyoruz. zevk bakımından pek fark yok önemli olan senin adapte olman ( dureks kullanıyorduk ok. bikere kullanabildim çok kötü geldi)

valla zevk konusunu sormuşsunuz ben de prezervatifle çok zevk alamıyorum üstelik bunu erkeğime de suç olarak yüklemiyorum çünkü gerçekten bbire bir temas daha zevkli:1hug:

Kesinlikle baslarda dogum kontrolle baslayıp sonra prezervatife gecince nasıl oldugunu anlıyorsunuz. Çoook fark var sanki birlikte olmuyormusuz gibi. Yani hissedemiyorum hiç birşey. bu ay tekrar yasmine dönüyorum.. Yinede ara ara bırakıp yumurtalıkları dinlendirmek faydalı dğye düşünüyorum bilmiyorumkismile

--------------------------------------------------------------------------------

Spiral taktırmama rağmen hamile kalmaktan korktuğum için,ilişki sırasında prezervatif kullandırtıyorum eşime.Yinede hamile kalırmıyım. ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…