B
bulan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi peppermint
-
bence bide onsuz deneyin farkı gorursun canm sonucta o yapay bişi korkma sıp diye hamile kalmazsn=)
bence bide onsuz deneyin farkı gorursun canm sonucta o yapay bişi korkma sıp diye hamile kalmazsn=)
meraba kızlar, uzun süreli bi beraberliğim var, bikaç sene içinde de evlenmeyi düşünüyoruz,ama bu korunma olayı her zaman kafamda soru işareti...
şimdi doğum kontrol haplarının tüylendirme veya kilo aldırma etkilerinden ziyade isteksizlik yaratmasından bahsediliyo, böyle biey yapıyosa şayet hiç istemem, hele de diğer etkileri de düşünülünce...
prezervatif için alınan zevkin az olduğunu söylüyolar, bu her marka için geçerli mi; mesela OKin "hisset" isimli bi versiyonu mevcut...
yumurtlama tarihinin takibiyle de mümkün ama yine riskli, adet dönemindeyken bile hamile kalabilen bayanlar var sonuçta...
çocuk sahibi olmadan da spirala pek sıcak bakmıyorum...
iğnenin de sivilce yaptığı söyleniyo...
kısacası hepsinin bi şekilde zararı var; en zararsızı prezervatif gibi duruyo ama eğer zevk alamicaksak ilişkinin ne anlamı var ve de erkek arkadaşım fazlasıyla istekli, hatta ben de istekliyim ama evlenmeden bişeyler yaşamak bana ters olduğu için evleneceğimiz günü bekliyoruz, gerçekten prezervatif kullanılarak yapılan ilişki ile kullanmadan yapılan arasında çok fark var mı, ve de OKin hisset, sıcak temas ve benzeri ürünlerinin zevki arttırmada etkisi var mı?
ayyyyy teşkür ederim cnm bnmmm gögsümde kist oldugundan hormon hapı kulanamıyorum..mecburen kondom olcakta buradaki yazıları okudugumda kafam karıştıı benim bilfigim kondom markasıda farklı olsa aynıdır:)ama herkes marka çok önemli dio:)bakalım burdaki en çok duyulan iki marka ile saglık ocagından alcamm...
ama saglık ocagı mantıklı geliyor habire para vermeyelim demiiiii
cevabınız için teşekkür ederim peki haplar için isteksizlik yapıyo demiş bazı arkadaşlar bu ne kadar doğru?Prezervatifli seks ve prezervatifsiz seks arasında çok fark var, istersen en incesini kullan ama olmuyor işte, neticede plastik.. Genelde sanki sadece erkekler hoşnutsuz olurmuş gibi bir yargı var ama kadınlar için de fark ediyor canım, ben şahsen nefret ettim, hiç gerek yok.
İsterseniz bunu doktorunuzla da konuşun. Doğum kontrol hapları o kadar da öcü değil, hatta bünyede birçok şeyi düzene sokuyor. Biraz ödem yapıyor sadece. Yasmin ve Yazz 24+4'de yan etkiler en aza indirilmiş, hattâ Yazz Yasminden bile masumdur hormon takviyesi konusunda, ve ilaca ara verilmiyor. Bence bunları da düşünün ve kesinlikle doktora danışın. Her bünyeye her hap gitmiyor, ya da lateks maddesine alerjiniz çıkıyor prezervatif kullanamıyorsunuz falan, çetrefilli şeyler :hulya:
Yasmin dogum kontrl hapı kullanyordum 4.ayda bıraktım. prezervatife gectık fakat canım cok yanıyor kızlar cok agrım oluyor ılıskıde prezervatif varkenmarkasından dolayı olabilirmi sizce dayanılmaz bir yanma ve agrı oluyor ne yapmalıyım şaşırıp kaldım
Latekse alerjiniz olabilir, bir dermatoloğa gidin bence.
Ondan korkuyorum eger alerjım varsa ne yapıcam nasıl koruncam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?