- 18 Aralık 2009
- 6.545
- 8.019
- 773
- Konu Sahibi peppermint
-
Arkadaşlar biz de prezervatif kullanıyoruz eşimin bir sorunu yok o durumundan memnun bana hap kullan diye baskı yapmıyo ama ben değilim, prezervatif gerçektn rahatszılık verici insanın aldığı zevki de azaltıyor canını da yakıyor kesinlikle o olmadan denemeniz lazım o zaman bir daha kullanmak istemezsiniz aklinialirimsmile ben de hap kullanmaya başlicam doktorum yasmin önerdi yan etkileri yoktur dimi??? eyvahedigeldismile aslında bir yandan korkuyorum ama 3-4 yıl kadar çocuk istemiyoruz o kdr uzun süre prezervatif kullanmak istemiyorum çocuktan sonra sprale geçeriz herhalde.
demek sana kilo yakıştı ben zaten kiloları fazlasıyla aldım şimdiden, daha fazla alırsam çok fena olucak eyvahedigeldismile
Selam kızlar birşey sormak istiyorum ben 2 aylık evliyim hap ile korunuyorum 1.5 sene falan cocuk düşünmüyoruz ama prezervatif kullanımı daha temiz ve sağlıklı diye biliyorum sizce hapa devam etmelimiyim yoksa prezervatifmi kullanmalıyız kararsz kaldım
Selam kızlar birşey sormak istiyorum ben 2 aylık evliyim hap ile korunuyorum 1.5 sene falan cocuk düşünmüyoruz ama prezervatif kullanımı daha temiz ve sağlıklı diye biliyorum sizce hapa devam etmelimiyim yoksa prezervatifmi kullanmalıyız kararsz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?