- Konu Sahibi peppermint
-
bende prezervatif kullananlardanım ki bence en iyisi en sağlıklısı da bu. şükürki öle kaza felan olmadı zaten testlerden geçtikten sonra paketleniiyorlar ama her zaman %1 ihtimal var diyolar artık oda senin şansınla alakalı ama çevremdende gördüğüm üzere en azından benim çevremde hiç prezervatif kullanıpta hamile kalan yok ... benim sorumumda prezervatif satın almak hala bu konuda kendini aşamayanlardanım :)10 sene önce evliyken hap ve de çoğu zaman destek olarak kondomla korunmuştuk. hapı unutma ve de sindirim sorunu yaşadığım dönemlerde (ishal*kusma)
Ancak aradan yıllar geçip devamlı kaza sonucu hamile kalanları etraftan duydukça fobiye yakın bir korku oluştu bu konuda. migrenim var artık ve çoğu hapın bunu tetiklediğini söylüyorlar (diğer hormon sorunlarımla da sorun yaratır mı bilmiyorum tabii dr.a gitmeden) sadece kondomla korunan ve bunu yıllardır sürdüren tanıdıklarım var. ancak insanın korktuğu başına gelir misali korkuyorum.
benim sorum kondomla korunurken kaza sonucu hamile kalanlar var mı içinizde ya da etrafınızda. Beni en çok korkutan yırtılma vb. çünkü gerektiği zamanda kullanma sorun değil.
bende prezervatif kullananlardanım ki bence en iyisi en sağlıklısı da bu. şükürki öle kaza felan olmadı zaten testlerden geçtikten sonra paketleniiyorlar ama her zaman %1 ihtimal var diyolar artık oda senin şansınla alakalı ama çevremdende gördüğüm üzere en azından benim çevremde hiç prezervatif kullanıpta hamile kalan yok ... benim sorumumda prezervatif satın almak hala bu konuda kendini aşamayanlardanım :)
bende prezervatif kullananlardanım ki bence en iyisi en sağlıklısı da bu. şükürki öle kaza felan olmadı zaten testlerden geçtikten sonra paketleniiyorlar ama her zaman %1 ihtimal var diyolar artık oda senin şansınla alakalı ama çevremdende gördüğüm üzere en azından benim çevremde hiç prezervatif kullanıpta hamile kalan yok ... benim sorumumda prezervatif satın almak hala bu konuda kendini aşamayanlardanım :)
Yaklaşık 2,5 yıldır korunma yöntemimiz bu. Bugüne kadar hamile kalmadım, bu şekilde korunarak kalacağımı da sanmıyorum.
10 sene önce evliyken hap ve de çoğu zaman destek olarak kondomla korunmuştuk. hapı unutma ve de sindirim sorunu yaşadığım dönemlerde (ishal*kusma)
Ancak aradan yıllar geçip devamlı kaza sonucu hamile kalanları etraftan duydukça fobiye yakın bir korku oluştu bu konuda. migrenim var artık ve çoğu hapın bunu tetiklediğini söylüyorlar (diğer hormon sorunlarımla da sorun yaratır mı bilmiyorum tabii dr.a gitmeden) sadece kondomla korunan ve bunu yıllardır sürdüren tanıdıklarım var. ancak insanın korktuğu başına gelir misali korkuyorum.
benim sorum kondomla korunurken kaza sonucu hamile kalanlar var mı içinizde ya da etrafınızda. Beni en çok korkutan yırtılma vb. çünkü gerektiği zamanda kullanma sorun değil.
16 aydir prez. ile korunuyoruz.
ve su ana kadar bi kaza olmadi.
ama dikkatli kullanmak lazim . yani iliskinin en basindan itibaren sonuna kadar kullanmak lazim.
yirtilma vb hic basimiza gelmedi
zaten onlari zorlasan ugrassan yine zor yirtarsin; (kalitelileri icin)
kızlar ama bence bizim zevk almamızda da olumsuz etkisi var prezervatifin. ben eşimin prezervatif kullanmasını hiç sevmiyorum... yeni ve temiz bir yöntem arıyorum...
merhaba arkadaşlar ben daha yeni evliyim 3 hafta oldu evleneli,eşim korunuyor ok kullanıyor,ancak biz henüz birlikte olamadık yani çok acı hissettiğim için henüz tam giremedi diyim ayıp olmasın,birlikte olmayı o yüzden denemiyoruz acıdan dolayı,eşimde kendini sürtünerek tatmin ediyor ancak sürtünürkende şey takıyor yani kornuyor,bir gün sürtünürken bacağıma boşldı sizce hamile kalırmıyım,gülmeyin ve lütfen yardım edin tecrübeli arkadaşlardan beni bilgilendirmelerini istiyorum,ayrıca sürtünürken da hamile kalınırmı yani spermler sonuçta hareketli yani içime girebilirmi sürtünürken.kimseye soramıyorum çünkü çevremde yardım edecek kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?