Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar ama bence bizim zevk almamızda da olumsuz etkisi var prezervatifin. ben eşimin prezervatif kullanmasını hiç sevmiyorum... yeni ve temiz bir yöntem arıyorum...

10 sene önce evliyken hap ve de çoğu zaman destek olarak kondomla korunmuştuk. hapı unutma ve de sindirim sorunu yaşadığım dönemlerde (ishal*kusma)

Ancak aradan yıllar geçip devamlı kaza sonucu hamile kalanları etraftan duydukça fobiye yakın bir korku oluştu bu konuda. migrenim var artık ve çoğu hapın bunu tetiklediğini söylüyorlar (diğer hormon sorunlarımla da sorun yaratır mı bilmiyorum tabii dr.a gitmeden) sadece kondomla korunan ve bunu yıllardır sürdüren tanıdıklarım var. ancak insanın korktuğu başına gelir misali korkuyorum.

benim sorum kondomla korunurken kaza sonucu hamile kalanlar var mı içinizde ya da etrafınızda. Beni en çok korkutan yırtılma vb. çünkü gerektiği zamanda kullanma sorun değil.

bende prezervatif kullananlardanım ki bence en iyisi en sağlıklısı da bu. şükürki öle kaza felan olmadı zaten testlerden geçtikten sonra paketleniiyorlar ama her zaman %1 ihtimal var diyolar artık oda senin şansınla alakalı ama çevremdende gördüğüm üzere en azından benim çevremde hiç prezervatif kullanıpta hamile kalan yok ... benim sorumumda prezervatif satın almak hala bu konuda kendini aşamayanlardanım :)

sana katılıyorum en sağlıklısı prezevatif hele bu devirde o kadar çok çeşitleri varki en incesinden tutta geciktirici kremlisi,titreşimli halkalısı defolu olma ihtimali tabiki olabilir ama herşeyin denk gelmesi lazım o da artık olursa yapacak birşey yok
satın alma konusunda ise neden sıkıntı yaratıyorsunki kendine biz eşimle birlikte internneten seçiyoruz satın alıyoruz lülülülülülü

bende aynı sekılde alamıyorum tek basıma utanıyorum :))) her seferinde diyorum bu sefer alıcam prd gibi dusunucem vs diye ama yok işte olmuyooorrr.. eşim aldırıyorum herzamankı gibi :)))

yaa netten nası gelıyokı merak ettım yanı merakım markette satılanlar gibi 10lumu yoksa istege gore fazlamı alınıyorkı?

işte ben de ondan korkuyorum ya eyvahedigeldismile alma konusunda ise, valla ben de alamam gibi geliyor, onu da onlar alsın canım :umursamaz: onlar takmıyor mu

imternetten de bildiğim kadarıyla normal şekilde paketlerde satılıyor ama bu utanıp alma zorluğunu ortadan kaldırmak için geliştirilmiş bir sistem. benim erkek arkadaşım (her ne kadar tam bir şey olmasa da ne me lazım tedbirliyiz :kedi:) hep eczaneden alıyor.

Yaklaşık 2,5 yıldır korunma yöntemimiz bu. Bugüne kadar hamile kalmadım, bu şekilde korunarak kalacağımı da sanmıyorum.

bizde bir buçuk yıldır prezervatifle korunuyoruz...
çok şükür bi sıkıntımız olmadı...
bundan sonrada olmaz inş...
bence en sağlıklı korunma yöntemi bu...

ben 2 yıl dogum kontrol hapı kullandım yuzum lekelendi şimdi bıraktım bı kaç aydır condom kullanıyoruz cok rahat ettim erkeklere de sorumluluk vermek lazım

16 aydir prez. ile korunuyoruz.
ve su ana kadar bi kaza olmadi.

ama dikkatli kullanmak lazim . yani iliskinin en basindan itibaren sonuna kadar kullanmak lazim.

yirtilma vb hic basimiza gelmedi
zaten onlari zorlasan ugrassan yine zor yirtarsin; (kalitelileri icin)

evet aslında bir arkadaşımdan duymuştum, hani risk oranları verilirken kondomda oran yüksek görünüyor ama o araştırmalar çok yıllar öncesinden beri toplanan bilgileri ve de bir kullanıp bir kullanmayanları bile kapsadığı için öyle oluyormuş. ben henüz bir kaynakta okumadığım için işte içimi rahatlatamıyorum çok ama sizlerden duydukça sanırım daha mantıklı olmaya başladım.

kalite farkı, hemen en başında takılması, şartlarına uyulması, gecikmeden çıkarılması vb. etkenler de risk oranını azaltıyordur dediğin gibi umarım:Saruboceq:

bizde 4 yıldır prez korunuyoruz hiç yırtılma falan olmadı ayrıca öyle markalı falan değil sağlık ocakları ücretsiz veriyor sağlık bakanlığından onaylı hiçbir problem yaşamadım

arkdaşlar benim bir arkadaşım malesef bu yöntemden hamile kaldı va hamile oldugunuda 2 ay sonra ögrendi 13 ve 9 yaşında 2 kızı vardı yeni dogum yaptı ve oda kız yani hiç bir yöntem tamamen korumuyor genede dikkatin elden bırakmayn

Ciddi bir idrar yolları enf. geçiriyorum şu an ve internette buna kondomun yol açabileceği yazıyor. Artık kullanmayı düşünmüyorum

bencede en sağlıklı korunma yöntemi kondom.Doğum kontrol yöndeminde insanın tüm dengesi bozuluyo..ben kimseye tavsiye etmem.

bir daha asla bu yöntemle korunmayı düşünmüyorumm bir an önce adetimin gelmesini istiyorum bebeğim 5 aylık ve şuan hamile olmaktan korkuyorumm(

Bi süre kullandıktan sonra kondom bende tahriş/alerji gibi bişey yaptı,kaşıntı yanma oluyordu,kullanmayınca bir şikayetim olmuyordu.Daha çabuk kurutuyor kondom bi de.

yok canım hamile filan kalmazsın merak etme korkma yani canım ayrıca ön sevişmeyi uzun tutun derim ben enazından sende orgazm olursun ve eşinin organı rahat girer ayrıca kendini sakın kasma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…