Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kalacağını sanmam bu şekilde ama
ilişkiye girmek için vajinal kayganlaştırıcı fitillerden ve kas gevşeticiden
faydalanabilirsin eğer ciddi boyutta bi sorun yoksa

ön sevişmeyi yapıyoruz ancak ben kendimi çok kasıyorum acı fazla oluyor,gerçi acı şuanda önemli diil kafama taktığım hamile kalırmıyım çünkü istemiyoruz....

canım kalmazsın hemen korkma biz 4 aydır korunmuyoruz bile hala gebe değilim eğer hamile kalırmıyım diye kendini kasmaya devam edersen ilişkiye giremezsin relaks ol birşey düşünme tadını çıkarmaya bak...ayrıca yeri ve zamanı ne zamansa ozaman hamile kalırsın her ilişkiye giren hemen hamile kalsaydı dünya bebişlerden geçilmezdi sakın kafana takmaya devam etme...

evlendiğimizde 1 yıl prezarvatifle korunduk okle sonra bıraktım 2.ayda hamile kaldım doğurdum sonrasında yine prezarvatifle korunuyoruz sağlık ocağından alıyorum gayet güzel ve güvenilir bu şekilde hamile kalanlar bence erkeğin bilinçsizliğinden kaynaklanıyor

kızlar ben erkek arkadasımla yaklasık 1 yıldır prezervatıfle korunuyoruz. ama ilişkide fazla zevk alamıyorum sizce neden. prezervatıf buna neden olabılır mı. boyle sorun yasayanlar lutfen yardım edın bana .

prezervatif zevki öldürüyor malesef

alışana kadar ben de aynı fikirdeydim
ama şimdi hiç bi fark göremiyorum
üstelik hormon ilaçları kuruluk isteksizlik beraberinde
farklı sorunlar da getiriyo
kilo artışı en basit örneği
en temiz ve zararsız yöntemlerden birisi bence
üstelik temiz daha ne olsun

bende alışamadım gitti
hiçbirşey hissetmiyorum
hap içmek istemiyorum
geri çekme yönetmi yarıda bırakıyor
napıcaz bilmiyorum

prezervatif tabi ki de en zararsız en temiz yöntem.
ben de hap kullanmıyorum önermiyorum da.
fakat prezervatife alışmak gibi bir şey olamaz.
ne kadar alışılsa bile doğal gibi olmuyor.
bilemiyorum belki de ben doğala alışık olduğum için bana öyle geliyor :78:

valla alışılıyo ben de başlarda istemedim
gerçi başlarda cinselliğe bile alışamamıştım
onu bile istemedim o ayrı
şimdi sorunsuz gayet rahat kullanıyoruz
biraz ısarcı olmak lazım
olmadı diye çok bıraktım başladım hapa
sonra kararlı olunca alıştım

haklısın canım. gerçek temas olacak. ne o arada öyle naylonumsu bişey

brownim bizde aynı cnm prezervatiflen düşünüyoz ama oda daha çok acı veriyomuşş diyolar?hayırlısı

kızlar bişey sorcam.prezervatif iyi güzel hoşta bazen şüpheler bırakıyor bende.mesale geçen gün ilşki bitiminde eşim biraz geç çıktı sağolsun.acaba bulaştımı diye içimi kemirip duruyorum bazen böyle sızdımı bulaştımı ucundan kulağından beni rahatsız ediyo yani.onun dışında çok temiz bir yönetm...

aynı durum bende de var... galiba bunun da tek çözümü yumurtlama günlerinde sek.ten uzak durmak...

bizde o mevzu çok nadir olduğundan anlatamama sorunu diye bir şey yok.... bu durumda şanslı mı oluyorum bilemedim onu bak şimdi :/

aygün-cimbom, korkuyorum ister istemez. korunurken hamile kalanlar var yaa :44:

dogru soyluyorsun ama ıcın rahat olsun bıseyı 40 kere solersen olurmus bak

Hemen hemen 1.5 yıllık evli sayılırım.
Evlendğim günden beri prezervatifle korunuyoruz, hiç bir sakatlık yok.
Memnunuzda.Değiştirmeyide düşünmüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…