Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba arkadaşlar..

6 aylık evliyim.prezervatif yöntemiyle korunuyorduk. ama şuan hamileyim. hemde 6 haftalık.. plansız bir bebek oldu, hiç düşünmüyorduk..aldırmayı bile düşündüm ama sonra Allahın verdiği cana asla kıyamam dedim..o kadar dikkat etmemize rağmen nasıl oldu hala anlamıyorum.. öyle dandik marka falan hiç kullanmadık. herkesin bildiği ünlü markayı kullanıyorduk..hamileyim ama hala kabullenemedim bu durumu..ne yapacağımı bilemiyorum

bir anlık dalgınlık mı oldu acaba, unutma ya da zamanlamada bir sorun mu oldu, off tek başına hiçbir yöntem yeterli değil sanırım

Bizde prezervatifle korunuyoruz ve ben hamile kalmak istiyorum!!! eşim prezervatiften vazgeçmiyor.. Bu kaza niye beni bulmuyor

Bu konuda pek bir bilgim yok da prezervatif ile nasıl hamile kalınabiliyor yırtlılma mı oluyor ya da büyük gelip çıkıyor mu anlamadım ben.

merhaba arkadaşlar.ben 7 yıllık evliyim ve 7 yıldır prezervatif ile korunuyoruz cokda memnunuz.biz başta 5 yıl kadar cocuk düşünmüyodk hap ve diğer öntemler doğurganlığı olumsuz etkiler diye düşündük o yüzden en doğalı kondom gibi geldi.Bebek isteyip korunmayı bıraktığımızdada hemen hamile kaldım şimdi 1 oğlum var ve hale aynı yönteme devam ediyoruz

biz de condomla korunuyoruz arkadaşlar.diğer hiçbir yöntemi denemedik.hap kullanmamı eşim istemedi. ama condomla ilgili hep soru işareti var aklımda her ilişki öncesinde kalite kontrol yapıyoruz:)ne yapsın eşim, başının etini yiyorum yoksa.teyzem condom kullanırken hamile kaldı çünkü .ooff offff

Bu konuda pek bir bilgim yok da prezervatif ile nasıl hamile kalınabiliyor yırtlılma mı oluyor ya da büyük gelip çıkıyor mu anlamadım ben.

eğer penis sertleşir sertleşmez prezervatif takılmazsa ve vajinayla temasta bulunup, sızan zevk suyu yüzünden (sperm içerebiliyormuş), ya da erkek boşaldığında hemen vajinadan penisi çıkarmazsa, penis ufalıp prezervatifte biriken spermler yine vajinaya boşalabildiğinden, ve de tabii ki yırtılma/patlama/delik vb nedenlerle. bu son 3 nedenden çok ilk saydığım 2 nedeni okuyorum genelde kaza sonucu hamileliklerde((

bencede en sağlıklısı prezervatif ama gel bunu birde eşime anlat

Ben de bi ara hap kullandım ama çok bacak ağrısı yapıyo bende diye bıraktım,prezarvatife döndük.Eşimi bilmem ama ben hiç sevmiyorum prezarvatifi,ikisi arasında inanılmaz zevk farkı var benim için.cesaret edebilsem sipral taktırıcam ama nerde bende o yürek:2:

merhaba,5 yıldır condomla korunuyoruz,1 yıldır sağlık ocağının verdiği condomlardan kullanırken yırtılma oldu,:18:ilk defa başıma geldi,çok korkuyorum:18:,yumurtlama dönemim geçmişti ama şu an hamileliği hiç düşünmüyorum,başına böyle kaza gelen ve hamile kalan oldumu? Neden yırtılma oldu anlayamadım?Artık sağlık ocağındakilerden kullanmasam mı bilemiyorum??

Biz de 5 buçuk yıldır prezervatif ile korunduk.Hiç sorun çıkmadı.
Şimdi 6 buçuk aylık hamileyim kendi isteğimizle bıraktık korunmayı ve o şekilde hamile kaldım.
Çok dediler uzun süre korunmayın hamile kalman da zaman alır vs diye ama öyle olmadı.
Bırakır bırakmaz hamile kaldım.
Etkili bir korunma yöntemi.
Bu geri çekme yöntemleri felan şaşırtıcı geliyor bana.Bile bile lades gibi bişey.
Spiral ile de hamile kalanları duydum prezervatif ile kalanları da.
Her yöntemin beli bir riski var elbette.
Prezervatif ile korunacaksanız marka ve kalitelisinden almak gerek.

ertesi gün hapı kullanmanız gerekiyor sanırım bu durumda. bu olay yeni olduysa zaman kaybetmeden bir sağlık birimine başvursanız. 72 saate kadar etki etme ihtimali var sanırım.

biz de 1,5 yil prez. ile korunduktan sonra ben de su anda hamileyim.

eger hapla korunsaydik belli bi sure cocuk olamayabiliyormus
prezervatifin bir atisi da bu sanirim.

belki cocugum dogduktan sonra spiral taktirabilirim ama

arkadaşlar gerçekten prezervtfle korununca çok mu zevk farkı var bnde evlenicem ama direk spiral taktrmak istemiorm ama hamile de kalamam çnkü daha üniv öğrencisiyiz çocuk olamaz hayatımızda prez. la korunsak cidden yırtılma fln olur mu ya ya da zevk açısınsdan?

kondomu bende 1 ay dır kullanıyorum.dr 3 ay hamile kalmamı yasakladı bizde bu yöntemi kullanmaya başladık yalnız kullandım ilaçlardan dolayı bende kuruluk var ondanmı bılmıyorum 2 dir kondom yırtılıyor bırınde erkesı gunu hapı kulandım oda 1 ay ıcınde baska almamız gerekıyormus hormonalrı bozuyormus 2 cı kaa yıne oldu hemen wc gırıp temmızlendım yalnıuz yınede korku var ıcımde ya tutarsa dıye sızınde basınıza boyle bır olay geldımı geldıyse ne yaptınız bılgı versenız sevınırım

valla ben iki doğum yaptım ard arda 13 ay var aralarında oğlum 3 aylıktı kızıma hamile kalmışım kaza kurşunu oldu yani biz hiç korunmadık hep geri çekme yapıyordu ama birdefa içime boşaldı sarhoştuk ama kalktım wc de temizlendim ama ne çareki hamile kalmışım pek hatırlamıyordumda geceyi içimemi dışımamı :26::26::26: ama oldu kızım şimdi 7 aylık oldu sağlık ocağında ebe korunmadığımıza kızdı ve tekrar gebe kalmak seni yıpratır dikkat et dedi spral düşün dedi zaten bida çocuk istemiyoruz korkuyorumda eşim condom kullanmıyo neymiş zevk almıyormuş bencede öyle ama tekrar gee kalmak istemiyorum napcam ben yaaaa:18::18::18:

merhaba bayanlar.
ben nişanlıyım ve tabiki evlenince hangi yöntemle korunmamız gerektiği sürekli konuşuyoruz. nişanlım kesinlikle prezervatif istiyo ve bende. ama zevk meselesi ve tabi yırtılma vs. aksilikler sorun çıkarırmı merak ediyoru. ayrıca ilk gecede de prezervatif düşünüyoruz. doğrumudur ilk gece için ? hormonlarımı bozacak bi yöntemleri ne ben nede nişanlım istiyo. tavsiyler varsa ilk gece için özellikle sevinirm

hap kullanmayacaksan tabii ki ilk gece de kondom kullanacaksınız. ihmale gelmeyen bir yöntem. ayrıca zevk alamama konusu kişiden kişiye değişiyor ve ben bunun biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum. şahsen evliyken prezervatifi ek yöntem olarak sık sık kullanırdık, ikimiz de hiç şikayetçi değildik, hiçbir fark hissetmiyorduk.

ben bilmiyorum:89::89: ama biz eşimle ilk gece dahil 10 ay hiç korunmadık çünkü hemen çocuk istiyorduk ama o kadar gebe kalmak için çabaladıysakda 10 ay sonra hamile kalabildim olmayınca olmuyo ama doğumdan sonra yine korunmuyorduk arada bir kullanıyorduk condomu ve çoğu zaman geri çekme yöntemini uyguluyorduk ama 3ay sonra yine gebe kalmışım oda bir kere korunmasız ilişki yaşamamız sonucu hamile kalıvermişim ,, sana tavsiyem hemen çocuk istemiyorsanız sıkı korunun ama ilk gece korunulurmu onu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…