- Konu Sahibi peppermint
-
merhaba arkadaşlar..
6 aylık evliyim.prezervatif yöntemiyle korunuyorduk. ama şuan hamileyim. hemde 6 haftalık.. plansız bir bebek oldu, hiç düşünmüyorduk..aldırmayı bile düşündüm ama sonra Allahın verdiği cana asla kıyamam dedim..o kadar dikkat etmemize rağmen nasıl oldu hala anlamıyorum.. öyle dandik marka falan hiç kullanmadık. herkesin bildiği ünlü markayı kullanıyorduk..hamileyim ama hala kabullenemedim bu durumu..ne yapacağımı bilemiyorum
merhaba arkadaşlar..
6 aylık evliyim.prezervatif yöntemiyle korunuyorduk. ama şuan hamileyim. hemde 6 haftalık.. plansız bir bebek oldu, hiç düşünmüyorduk..aldırmayı bile düşündüm ama sonra Allahın verdiği cana asla kıyamam dedim..o kadar dikkat etmemize rağmen nasıl oldu hala anlamıyorum.. öyle dandik marka falan hiç kullanmadık. herkesin bildiği ünlü markayı kullanıyorduk..hamileyim ama hala kabullenemedim bu durumu..ne yapacağımı bilemiyorum
Bu konuda pek bir bilgim yok da prezervatif ile nasıl hamile kalınabiliyor yırtlılma mı oluyor ya da büyük gelip çıkıyor mu anlamadım ben.
eğer penis sertleşir sertleşmez prezervatif takılmazsa ve vajinayla temasta bulunup, sızan zevk suyu yüzünden (sperm içerebiliyormuş), ya da erkek boşaldığında hemen vajinadan penisi çıkarmazsa, penis ufalıp prezervatifte biriken spermler yine vajinaya boşalabildiğinden, ve de tabii ki yırtılma/patlama/delik vb nedenlerle. bu son 3 nedenden çok ilk saydığım 2 nedeni okuyorum genelde kaza sonucu hamileliklerde((
arkadaslar merhaba,
hap kullananlar, aylik igne olanlar, geri cekme yontemini uygulayanlar hepsi birer sayfa acmis. ama prezervatifle korunan yok denecek kadar az, ya da var da sesleri mi cikmiyor acaba?
biz de buraya yazalim?
ben 3 aylik evliyim, prezervatifle korunuyoruz, yine de korkmuyo degilim, her iliskiden sonra prezervatifi kontrol ediyoruz, yirtik falan var mi diye.
2 yil kadar korunmayi dusunuyoruz,
sizce bu yontem bizi 2 yil korur mu?:uhm:
bazilari prezervatifle zevk alamadiklarini soyluyorlar, biz onsuz hic denemedik (nolur nolmaz diyerek) acaba onsuz daha mi zevkli olur
siz memnun musunuz bu yontemle korunmaktan?
tesekkurler,
a.s.
merhaba,5 yıldır condomla korunuyoruz,1 yıldır sağlık ocağının verdiği condomlardan kullanırken yırtılma oldu,:18:ilk defa başıma geldi,çok korkuyorum:18:,yumurtlama dönemim geçmişti ama şu an hamileliği hiç düşünmüyorum,başına böyle kaza gelen ve hamile kalan oldumu? Neden yırtılma oldu anlayamadım?Artık sağlık ocağındakilerden kullanmasam mı bilemiyorum??
Biz de 5 buçuk yıldır prezervatif ile korunduk.Hiç sorun çıkmadı.
Şimdi 6 buçuk aylık hamileyim kendi isteğimizle bıraktık korunmayı ve o şekilde hamile kaldım.
Çok dediler uzun süre korunmayın hamile kalman da zaman alır vs diye ama öyle olmadı.
Bırakır bırakmaz hamile kaldım.
Etkili bir korunma yöntemi.
Bu geri çekme yöntemleri felan şaşırtıcı geliyor bana.Bile bile lades gibi bişey.
Spiral ile de hamile kalanları duydum prezervatif ile kalanları da.
Her yöntemin beli bir riski var elbette.
Prezervatif ile korunacaksanız marka ve kalitelisinden almak gerek.
merhaba bayanlar.
ben nişanlıyım ve tabiki evlenince hangi yöntemle korunmamız gerektiği sürekli konuşuyoruz. nişanlım kesinlikle prezervatif istiyo ve bende. ama zevk meselesi ve tabi yırtılma vs. aksilikler sorun çıkarırmı merak ediyoru. ayrıca ilk gecede de prezervatif düşünüyoruz. doğrumudur ilk gece için ? hormonlarımı bozacak bi yöntemleri ne ben nede nişanlım istiyo. tavsiyler varsa ilk gece için özellikle sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?