- Konu Sahibi peppermint
-
hap kullanmayacaksan tabii ki ilk gece de kondom kullanacaksınız. ihmale gelmeyen bir yöntem. ayrıca zevk alamama konusu kişiden kişiye değişiyor ve ben bunun biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum. şahsen evliyken prezervatifi ek yöntem olarak sık sık kullanırdık, ikimiz de hiç şikayetçi değildik, hiçbir fark hissetmiyorduk.
ben bilmiyorum:89::89: ama biz eşimle ilk gece dahil 10 ay hiç korunmadık çünkü hemen çocuk istiyorduk ama o kadar gebe kalmak için çabaladıysakda 10 ay sonra hamile kalabildim olmayınca olmuyo ama doğumdan sonra yine korunmuyorduk arada bir kullanıyorduk condomu ve çoğu zaman geri çekme yöntemini uyguluyorduk ama 3ay sonra yine gebe kalmışım oda bir kere korunmasız ilişki yaşamamız sonucu hamile kalıvermişim ,, sana tavsiyem hemen çocuk istemiyorsanız sıkı korunun ama ilk gece korunulurmu onu bilemem
bence ilk gece kkorunmaniza gerek yok hamilede kalmak istemiosaniz ertesi gun hapi al gitsin,
biz esimle prezervatif kullaniriz ama maalesef nefret eder kendisi benim icinse sorun yok ..:)
ilk gece tabii ki korunulur. hamile kalmak istenmiyorsa korunulmalıdır!!!
teşekkür ederim.
ilk geceden de olsa korunmayı düşünüyoruz.çünkü mesleğime yeni başlamış olucam çocuk iki yıl düşünmüyoruz. hap falan istemiyorum zaten o da karşı ben korunurum diyo. zevk konusunu ona da sordum. bi erkek olarak o da pskilojik olduğunu söylediği. kendisi için bir sorun olmayacağını ifade etti. ama tabi ilk gece de olurmu olmazmı diye ben kendi kendime sorun yapıyorum. ama takvim yöntemide korunmaya destekleyici olması bakımından yabana atılır gibi de durmuyo.
yok canım tabiki korunulur. bizde öyle yapıcaz ama prezervatifle sorun olur gibi lafları çok duydum o yüzden. yoksa tedbirimi almadan olmaz:78:
bir kereye mahsus bende öyle düşünüyorum ama onunda riski azımsanacak gibi değil deniliyor. nişanlım sorun yapmıyo prezervatifi zaten bence erkeklerin bencilliği diyo hatta. inş değişmez
takvim yönteminde kazalara neden olan unsurların başında, yumurtlama gününün hesaplanamaması, bazı kadınların birden fazla defa yumurtlaması, genel olarak adetten 14 gün önce olurken, kimi kadınlarda farklo günlerde olması vb sayılıyor. ovulasyon testlerini 1 ay boyunca kullanıp yumurtlama günlerini öğrenmende fayda var derim, ama stres heyecan vb etkenler yumurtlama gününü de kaydırabilir sanırım o zaman yine sakata gelme ve her şeyden önce hazır nişanlın kabul etmişken, ön yargılı değilken hiç kafanı bulandırma kondomu mutlaka kullan ek yöntemlerden de faydalan derim.
ertesi gün hapları tecavüz gibi ya da hamileliğin hiç olmaması gereken durumlarda kullanılır.
aman şunu bi içeyim de olur da hamile kalırsam beni korusun düşüncesi doğru diil çünkü hormonları tepetaklak ediyo. jinekoloğunla konuş o da bi fikir verir
o laflara kulak asmaayrıca prezervatifle kullanılan özel kayganlaştırıcalar da varmış şimdi piyasada, hiç de zor falan değil hatta kolay bile olur.
ertesi gün hapları tecavüz gibi ya da hamileliğin hiç olmaması gereken durumlarda kullanılır.
aman şunu bi içeyim de olur da hamile kalırsam beni korusun düşüncesi doğru diil çünkü hormonları tepetaklak ediyo. jinekoloğunla konuş o da bi fikir verir
insalah:)
yok sik sik tekrar etmemek kaydiile bisorunu yok ama hamile kalicam hemen diosan en az 1 sene olmak sarti ile almamis olmalisin..
merhaba ben 4 aylık evliyim ve prezervatifle korunuyoruz ancak geçen hafta eşim boşldktan sonra hemen geri çekilmedi,çekildiğinde ise prezervatif sünmüştü biraz kaç gündür düşünüyorum ya taşma olduysa ve hamile kalırsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?