Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bence ilk gece kkorunmaniza gerek yok hamilede kalmak istemiosaniz ertesi gun hapi al gitsin,
biz esimle prezervatif kullaniriz ama maalesef nefret eder kendisi benim icinse sorun yok ..:)

teşekkür ederim.
ilk geceden de olsa korunmayı düşünüyoruz.çünkü mesleğime yeni başlamış olucam çocuk iki yıl düşünmüyoruz. hap falan istemiyorum zaten o da karşı ben korunurum diyo. zevk konusunu ona da sordum. bi erkek olarak o da pskilojik olduğunu söylediği. kendisi için bir sorun olmayacağını ifade etti. ama tabi ilk gece de olurmu olmazmı diye ben kendi kendime sorun yapıyorum. ama takvim yöntemide korunmaya destekleyici olması bakımından yabana atılır gibi de durmuyo.

bence ilk gece kkorunmaniza gerek yok hamilede kalmak istemiosaniz ertesi gun hapi al gitsin,
biz esimle prezervatif kullaniriz ama maalesef nefret eder kendisi benim icinse sorun yok ..:)

bir kereye mahsus bende öyle düşünüyorum ama onunda riski azımsanacak gibi değil deniliyor. nişanlım sorun yapmıyo prezervatifi zaten bence erkeklerin bencilliği diyo hatta. inş değişmez

takvim yönteminde kazalara neden olan unsurların başında, yumurtlama gününün hesaplanamaması, bazı kadınların birden fazla defa yumurtlaması, genel olarak adetten 14 gün önce olurken, kimi kadınlarda farklo günlerde olması vb sayılıyor. ovulasyon testlerini 1 ay boyunca kullanıp yumurtlama günlerini öğrenmende fayda var derim, ama stres heyecan vb etkenler yumurtlama gününü de kaydırabilir sanırım o zaman yine sakata gelme ve her şeyden önce hazır nişanlın kabul etmişken, ön yargılı değilken hiç kafanı bulandırma kondomu mutlaka kullan ek yöntemlerden de faydalan derim.

yok canım tabiki korunulur. bizde öyle yapıcaz ama prezervatifle sorun olur gibi lafları çok duydum o yüzden. yoksa tedbirimi almadan olmaz:78:

o laflara kulak asma ayrıca prezervatifle kullanılan özel kayganlaştırıcalar da varmış şimdi piyasada, hiç de zor falan değil hatta kolay bile olur.

ertesi gün hapları tecavüz gibi ya da hamileliğin hiç olmaması gereken durumlarda kullanılır.
aman şunu bi içeyim de olur da hamile kalırsam beni korusun düşüncesi doğru diil çünkü hormonları tepetaklak ediyo. jinekoloğunla konuş o da bi fikir verir

bir kereye mahsus bende öyle düşünüyorum ama onunda riski azımsanacak gibi değil deniliyor. nişanlım sorun yapmıyo prezervatifi zaten bence erkeklerin bencilliği diyo hatta. inş değişmez

insalah:)
yok sik sik tekrar etmemek kaydiile bisorunu yok ama hamile kalicam hemen diosan en az 1 sene olmak sarti ile almamis olmalisin..

yok zaten prezervatifden vazgeçmeyi düşünmüyoruz. takvim yöntemini ek bi yöntem olarak düşündüm hani düzenli bi yumurtalama dönemim olursa o günlerde sadece bir iki kullanmayız diye düşünüyodum. tabi hervakit tedbiri elden bırakmamak gerek

canim benim anlasilan bu konuda pek birbilgin yok bence bu sayfayi oku istersenm kulaktan dolmak bilgi ii degildir herkes bisiler ekler.

Ertesi Gn Hap : Hekimce.com

o laflara kulak asma ayrıca prezervatifle kullanılan özel kayganlaştırıcalar da varmış şimdi piyasada, hiç de zor falan değil hatta kolay bile olur.

insalah:)
yok sik sik tekrar etmemek kaydiile bisorunu yok ama hamile kalicam hemen diosan en az 1 sene olmak sarti ile almamis olmalisin..

zaten evlenmeden önce muhakkak gidicez doktora.
gerçekten korunacaz diye galiba evliliğimin tadını çıkaramıcam mı ne

7 aydır prezervatif ile kornuyuoruz. Öyle çok ilişkiye girdiğimiz söylenemez (haftada 1-2 defa)Prezervatif bi sorun çıkartmadı ta ki geçen haftaya kadar. Prezervatif maalesef içime kaçtı ve çok moralimiz bozuldu bayoda çıkartmaya çalıştım olmadı. Moral falan bırakmadı bu olay bende. Googledan çok araştırdım içerde kalsa bişey olurmu die ama tam bi cvp alamadım. İçerde kalırsa orta parmağınızla çıkarın deniyodu ama defalarca denememe rağmen çıkaramadım. Dahada içe kaçtı. Sonrasında burdaki bi hastaneye tel açtık kadın doğum uzmanının telini istedik gecenin bi yarısı :44: Vermediler ama hastenelerinde doğumhane açıkmış oryaa bağladılar ordaki ebe çooooook saolsun anlattılar beni sakinleştirmeye çalıştılar hatta gelin yapamazsanız biz çıkaralım dediler ve çıkarttılar. Kesinlikle çıkartılması lazmmış. İlerde sorun yaratrmş ve kendiliğindende çıkmazmış. Ben kendiliğinden çıkar belki die düşünmüştüm
Ayrıca eşim bu prezervatifi şu malum bildiğimiz en iyi prezervatif olan OK den yarı fiyatına daha ucuza almış. Artık OK den şaşmıycazzzz

doğum kontrol hapıyla başladığım korunma yönteminden hemen sonra hamile kaldım.. bunun tekrarlanmaması için spiral taktırmayı denedim ama doğumda yaşadıklarım travma olarak hayatıma kazındığı için cesaret edemedim.. doğum masasının kenarından vazgeçtim.. ve prezervatifle tanışmamız bundan sonra başladı.. en iyisini bulana kadar biraz çabaladık. ve OK'in Hisset olan ürününden memnun kaldık. hissetmeme gibi bir durum olmuyor asla çok gerçek yok gibi.. tavsiye ederim bu gibi sorunu olanlara..

merhaba ben 4 aylık evliyim ve prezervatifle korunuyoruz ancak geçen hafta eşim boşldktan sonra hemen geri çekilmedi,çekildiğinde ise prezervatif sünmüştü biraz kaç gündür düşünüyorum ya taşma olduysa ve hamile kalırsam diye.

bi yerde okumuştum eşin içinde klasa bile birsey olmaz diye ama tedbiride elden bırakmamak lazım.

valla kızlar bende 7 aydır korunmasız e bir kaç kerede prezervatif kullanarak ilişkiye giriyorduk şükürki kaza kurşunu olmadı ama son zamanlarda arştırdığıma göre çok risk varmış hamile kalınabilir diye yani korktum ve 2 hafta önce spiral taktırdım hiç korkulduğu gibi değildi şuan hiç varmı yokmu belli değil en azından ilşki sırasında korku duymuyorum artık eşi tarafından korunmayanlara tavsiyemdir yani

bizde condomla korunuyoruz işi riske atmayım diye bu ay d.k.hapına başladım başlamaz olaydım tüm yan gördüm ve 1.kutudan sonra bıraktım yine condoma devam yani

OK Extra kullanan var mı içindeki spermisid maddenin bir yan etkisi ya da zararı olur mu erkek için?

iyi geceler hatunlar!
bizde nişanlımla korunma yöntemlerini araştırıyoruz o kesinlikle prezervatif diyor. hiç gerek yok hapa falan neden kendini kasacaksın o kadar diyor. ama benim aklımda soru işaretleri var. nihayetinde %100 bir koruma yok hapta olduğu gibi. yani bahtsız bedevilik tutarsa o %1in içinde olmakta var
uzun süredir kullanıp memnun olanda var kaza kurşunu yaşayanda. sizin önerileriniz neler? yani kaza riski nedir? işin açığı hap falanda kullanmak istemiyorum. hormon nihayetinde hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…