Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
eşim de ben de prezervatiften nefret ediyoruz.
ilişkiyi aşırı yapaylaştıryor. zevki kesinlikle çok etkiliyor..
3 aydır hap kullanıyorum valla ben fena alıştım gözüm prezervatif falan görmez artık :78::78:

bu kkda kadınlar bölümü kızlar bölümü olmalı. bazen böyle bakakalıyorum

öncelikle kadın-kız ayrımını yapalım isterseniz. regl olan insan ırkının dişileri regl olduktan sonra literatürde "kadın" olarak geçer. kaldı ki site zaten üyelikte belli bir yaş sınırı arıyor diye tahmin ediyorum, kastınız küçük çocukların bu şekilde forumlara girmesiyse. yok kastınız eğer sadece cinsel ilişkiden ibaretse, kusura bakmayın ama bu değil sizi hiç kimseyi ilgilendirmez yaşayan kişi haricinde.

ben arkadaşın yazısını ilk okuduğumda espri yapıyor dedim ve güldüm hatta...kimseyi kınamak için yazdığını zannetmiyorum.....yanlış anlamayın bu lafım size değil ama gercekten bu topicte olmasa da ipin ucunu biraz kaçıranlar oluyor...

Yazdığım cevapta bukadar sert bişeymi vardı acaba. ne demeliydim evliler evli değiller bakireler kızlar?? gırgırına öyle bir msj yazmışım ki evli bayanlarında yaptığı bişeydir bu evli olmayan kızların ynında bu tür konuları konuşmazlar. Nekadar ciddiye almışsınız.

ayrıca bir bakirenin "prezervatifle korunanlar topiğinde ne işi var?
madem bu topikte niye ağzı açık kalıyor?

ay şakasına söylenmiş bişey neden büyüttünüz. bende merak edip benimle ilgili olmayan konulara bakabiliyorum böyle bi kural yok ki sen şu konuya giremessin çünkü seni alakadar etmiyo!

ha bu arada şunu da belirteyim yeri gelmişken.
ben de prezervatifle korunuyorum.ilk başta ben de nefret ettim ama zamanla alışıyor insan.eşim de alıştı sesi çıkmyor.iğne denedim önce ama iş değil.bu yöntem daha iyi.

ayrıca bir bakirenin "prezervatifle korunanlar topiğinde ne işi var?
madem bu topikte niye ağzı açık kalıyor?

özellikle bu topiği aramadık merak etmeyin....
forum takipte e.a nın yorumunu okuyunca merak ettim (kendi adıma tabi konuşuyorum)
gercekten de espriyle söylenmiş bi söz ne kadar büyütüldü....bugün bi arkadaş burdan konu açmıştı...kk bayanları neden bu kadar acımasız diye...
anlıyorum şimdi....

Son düzenleme:

evet bende aynen onlineden takip ederken rastladım e a nın yorumuna tam benim söyliceklerimi yazmışsın kutlarım

öff ya şaka yapıyorum herhalde bende asıl siz büyütmüşsünüz.bu kadar espri anlayışı kıt olmayalım ya.

herkes birbirini yanlış anlamış ne uğursuz bi gecedir bu 3 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…