- Konu Sahibi peppermint
-
herkes birbirini yanlış anlamış ne uğursuz bi gecedir bu 3 oldu
akıllıbıdık kocanlamı takıştın sen yahu. :44:
yoo prezervatifimi aldım bekliyorum.:97:
hani kullanmıyorduntekrar yazıyorum yalana bak hele
len e a sen ne yazdın diye girdim topiğe daha evli bile değilim ne işim var burda
ben 7 kocalı hürmüz ya. Napayım kocasıyla karısıyla takışan bugün bana çemkiriyor:84:
ayrıca bir bakirenin "prezervatifle korunanlar topiğinde ne işi var?
madem bu topikte niye ağzı açık kalıyor?
şu yorumdan da acımasız kadın oldum ya pes
mrb ben 1,5 yıllık evliyim şimdiye kadar yasminle korunduk bu ay yasmini bırakıcaz fakat doktorumuz 3 ay çocuk düşünmeyin ek korunun dedi bu nedenle bu 3 ay eşim korunacak fakat nasıl korunacagımıza kaar vermedik prezervatifle ilişki çok zevksiz geri çekmede pis ve zor çunku erkeğin dikkatini daıtan bir yontem erkekte cinsel iştahsızlık yapabilecdfek bir metot takvim yontemini düşünüyorum ama onuda eşim guvenilir bulmuyor amannnnn :bbo:
ama kızlar en ii si hap çünkü bahsedildiği hiçbir olumsuzluk yokkk tüm doktorlar türkiye ve amerikada öneriyorlar ve cinsel yaşam kalitenizi çok yuksek tutuyor özellikle yeni evliler en az 6 ay kullanınki cinselliğin tadına varın
OK bende anladım :roflol:
bende 4 aylık evliyim ilk 3 ayı hap kullandım. baktım kilo aldı başını giidyor. ayrıca olumsuz bikaç yan etki daha gördüm. bıraktım. şimdi condom kullanıyoruz. en temizi -tatlicadiarzu-
aynen erkeğin bencilliği olarak görüyorum bende.
o zaman sen aradaki farkı bilirsin zevk açısından bi fark var mı
arkadaşa sormuşsun ama görünce yazmadan edemedim. ben boşandım yıllar önce. ancak evliyken hap kullandığım dönemde risk oluşturabilecek zamanlarda ek olarak kondom da kullanırdık ve bunun hiçbir farkı olmazdı bize. kondom zevk açısından fark yaratsa tüm dünyada bu kadar kullanılır mıydı bir de bunu düşünmek lazım diyorum.
zevk farkı diyenlerin çok büyük bir bölümü psikolojik kaynaklı, hatta bunun kaynağı da eşleri. bunu daha önce dr.ların yazılarında da okudum ve mantıklı. sonuçta erkek yok istemem, zevk alamayız, alamazsın, canın acır vb telkinlerde bulunabiliyor. bu da kadınları tabii ki etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?