Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
len e a sen ne yazdın diye girdim topiğe daha evli bile değilim ne işim var burda

yöntemler konusunda aynı şeylere katılıyorum. ama yeni evlilere hap önermek yanlış gelio bana. çok kuruluk ve isteksizlik yaptı bende. kötü oluo. bi çok arkadaşım da bu yüzden çok acı çekti maalesef.

çok acı ve kuruluk yaptığına katılıyorum kesinlikle. test edildi onaylandı :) evliliğimin ilk 2 ayında kullanmıştım. etraftan gelen yoğun baskıdan dolayı bıraktım. hap herkeste kötü bi intiba bırakmış nedense... prezervatif gayet rahat ve temiz. hormonlarıma zarar vermediğimi biliyorum en azından. zevk konusuna gelince herkesin kendi bileceği iş diyorum kızlar

bir de şu kazara hamile kaldık diyenler samimi itirafta bulunsalar(okuduğuma ve duyduğuma göre arada prezervatif kullanmadan ilişkiye girip hamile kalanlar sonradan tedbirsizlikle suçlanmamak için kazara oldu diyebiliyormuş, tabii ki hepsi değil) insan daha rahat güvenecek

ya kızlar bende 6 aydır yasmin kullanıyorum ve kuruluktan şikayetçiyim.. ayrıca şu hormonlarla oynama olayı benide telaşlandırdı, prezervatifi denemeyi düşünüyorum ama eşim pek taraftar değil gibi.. aklım karıştı iyice.. haplar rahim kanserinden koruyor vs. avantajlarıda var diyorlar..

o zaman sen aradaki farkı bilirsin zevk açısından bi fark var mı

o zaman sen aradaki farkı bilirsin zevk açısından bi fark var mı

arkadaşa sormuşsun ama görünce yazmadan edemedim. ben boşandım yıllar önce. ancak evliyken hap kullandığım dönemde risk oluşturabilecek zamanlarda ek olarak kondom da kullanırdık ve bunun hiçbir farkı olmazdı bize. kondom zevk açısından fark yaratsa tüm dünyada bu kadar kullanılır mıydı bir de bunu düşünmek lazım diyorum.

zevk farkı diyenlerin çok büyük bir bölümü psikolojik kaynaklı, hatta bunun kaynağı da eşleri. bunu daha önce dr.ların yazılarında da okudum ve mantıklı. sonuçta erkek yok istemem, zevk alamayız, alamazsın, canın acır vb telkinlerde bulunabiliyor. bu da kadınları tabii ki etkiliyor.

çok mantıklı teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…