- Konu Sahibi peppermint
-
ilahikızlar şöle düşünün biz condom kullanmadan hamile kalmasak kondomla mı ilşkiye girmeyi tercih ederdik yoksa doğal yoldan mı erkkler tabiki rahatını düşünmek için hap kullan dicek bazıları partnerini düşünür hormonlarıyla oynamak istemez condom kullanırım der bazıları zevk alamazsn die psikolojik etkiler. hem condom incecik bişe ne kdr fark yaratabilir ki bn hiç ilişkiye girmedim ama yakında evlenicem bnde condomla korunmayı düşünüorm sevgilim de bna dior yok zevk alamayız fln filan bn ona bi kere geciktirici krem sür dedim de hormonlarımı etkilio dedi düşünün hap n kdr etkilio ama kreme bile böle dior erkekler
sence bi fark oluyor mu peki? acı derken kuru mu oluo onu mu demek istedin??ilahi
incecik birsey belki ama girdigi yerde cok buyuk degil
psikolojikten ziyade evet alisik olmayanlarin cani aciyabiliyor, tecrubeyle sabittir
evli değilim,aşığım ve aşık olduğum adamla bunu yaşamak istiyorum .korunma yöntemlerini inceliyorum
yani henüz bakireyim konnuya uygunmyum? bi sitem de ben ediyim:)))
daha önceki denememizde (kondomsuz) cok canım yandı ilişki gerçekleşemedi biz de vazgeçtik
simdi kayganlaştırıcılı kondomla (OK) denicez
beni hamilelikten tamamen korur mu kondom?
geri çekme yöntemi ne kadar korur
ve tahminen reglimee 5-6 gün kalmıs olucak
cvplarınzı bekliorm tşkler :)
evli değilim,aşığım ve aşık olduğum adamla bunu yaşamak istiyorum .korunma yöntemlerini inceliyorum
yani henüz bakireyim konnuya uygunmyum? bi sitem de ben ediyim:)))
daha önceki denememizde (kondomsuz) cok canım yandı ilişki gerçekleşemedi biz de vazgeçtik
simdi kayganlaştırıcılı kondomla (OK) denicez
beni hamilelikten tamamen korur mu kondom?
geri çekme yöntemi ne kadar korur
ve tahminen reglimee 5-6 gün kalmıs olucak
cvplarınzı bekliorm tşkler :)
canm hiçbir yöntem kesin korumaz hepsinin kendine göre riskleri var ayrıca yeteri kadar ıslaklık olmadığı için acı çekmiş olabilirsin kayganlaştırıcı kondom kullanman iyi olabilir bunun yanında kayganalştırıcı kremler var onalrı dea dneyebilirsin geri çekilme en riskli korunma
senı cok cesur ve kararlı gordum,ben kendımı evlılıge saklıyorum,herkesın kararı kendıne tabı,korunma yontemlerını ben de merak edıyorum cok fazla
derı altına kelepce yontemı duydum hemsıre arkadasımdan en az yan etkısı olan yontem buymus.
rahatsızlığımdan dolayı malesef korunmak zorundayızMerhaba ben 2,5 yıllık evliyim ve kondom ile korunuyoruz. Şimdiye kadar gebelikte yaşamadım bazen geri çekme oluyor,
Her yöntemde risk vardır ama ben kondomu tercih ediyorum bölünme olmuyor geri çekme yöntemi gibi.
Ayrıca ben de OK markasını tavsiye edenlerdenim denemek için başka markayı amıştım ama ben o kadar hassasım ki vajinam tahriş oldu,
tek marka ile durmak yok yola devam...
benimde 1 ay sonra düğünüm var nişanlım hap kullanmamı istemiyor ben de ilk sefer için zaten gerginim prezarvatif te bize sıkıntı çıkarır diye onu istemiyorum ama hapa kesin izin yok yani:) ne dersiniz ilk gece prezarvatif kullanmak zor olmaz mı?
umarım kolay olur ben şimdide gerim gerim gerginimm[/QUOTE
ilk denemede zor olur bencede ama prezervatif kullanmadan ilk gece yapabilirsiniz..Zaten sonuna kadar gidmezsiniz ilk denemde ...sonrakilerde kullanırsınız.
uzun sürdüğünde kuruluk oluyor tek yan etkisi bu bence...
bede ilk evlenince kondom kullandım..ama bir iki denemede halloldu..bence kondom en temiz korunma çşekli...hiç kirlenmiyor bayan..kesinlikle kondom ama bilinçli kullanım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?