- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi peppermint
-
merhaba bayanlar bende 2.5 yıldır evliyimdoğumdan sonra dr prezervatifi önerdi.bu konuda pek bilgili değilim burdan bieyler okumaya çalıştım geçen eşim zevk almıyom diye itiraza başladı bende işi şansa bırakmak istemiyorum burdanda anladıgım kadarıyla marka önemli birde condom nedir ilk kez duydumbu konuda aydınlanmama yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşklr
canım condom prezervatifin diğer adı,,aynı şey yanii:92:
arkadaşlar bende prezervatifle korunmak istiyorum sağlık ocaklarından alınıyomuş fakat nasıl isteyecem kimden isteyecem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl alınıyo?
selamlar yeni evliyim doğum kontrl hapı kullanmak istemşyorum bu nedenle prezevtf kullanıyoruz ilk boşalmadnan sonra eşim prezervatf takmanın gerekmediğini söylüyor bizde ilk boşalmadan sonra takmıyoruz prezervtf. eşim dışarı boşalıyor ama eşim her ne kadar bir problem olmaz merak etme dese de her sefernde takmak gerekir mi prezervatf. hamile kalmak hiç istemiyorum kurtaj yaptrck cesaretm yok ama çocuk doğrck zamanda değil
offf yaa biri adam akıllı akıl versinbizim gibi yapıpda sürpizle karşılaşan oldu mu ?
offf yaa biri adam akıllı akıl versinbizim gibi yapıpda sürpizle karşılaşan oldu mu ?
arkadaşlar bende prezervatifle korunmak istiyorum sağlık ocaklarından alınıyomuş fakat nasıl isteyecem kimden isteyecem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl alınıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?