- Konu Sahibi peppermint
-
eşime söledim ama razi edemedim ilkinden sora gerekmez diyor.
selamlar yeni evliyim doğum kontrl hapı kullanmak istemşyorum bu nedenle prezevtf kullanıyoruz ilk boşalmadnan sonra eşim prezervatf takmanın gerekmediğini söylüyor bizde ilk boşalmadan sonra takmıyoruz prezervtf. eşim dışarı boşalıyor ama eşim her ne kadar bir problem olmaz merak etme dese de her sefernde takmak gerekir mi prezervatf. hamile kalmak hiç istemiyorum kurtaj yaptrck cesaretm yok ama çocuk doğrck zamanda değil
selamlar yeni evliyim doğum kontrl hapı kullanmak istemşyorum bu nedenle prezevtf kullanıyoruz ilk boşalmadnan sonra eşim prezervatf takmanın gerekmediğini söylüyor bizde ilk boşalmadan sonra takmıyoruz prezervtf. eşim dışarı boşalıyor ama eşim her ne kadar bir problem olmaz merak etme dese de her sefernde takmak gerekir mi prezervatf. hamile kalmak hiç istemiyorum kurtaj yaptrck cesaretm yok ama çocuk doğrck zamanda değil
bana evli değil de liseli gençlermişsiniz gibi geldi. eğer öyleyse de fark etmez gerçi ama kırılmayın sakın, bu yazdıklarınız ve eşinizin tutumu böyle düşünmeme sebep oldu.
gidip dr.la konuşturun ya da açık açık anlatın. bu devirde bu derece cahillik olmamalı, internetten bulun yazılar okuyun ona da, karşı çıkın, yoksa birkaç ay sonra kürtaj topiclerinde görürüz sizi. kendinize değer verin ki eşiniz de versin, bu sizin bedeniniz, anlatmak zorundasınız, anlamak zorunda.
kızlar ben vah tüh dememk korkulu rüya görmemek için ve erkeklerin bu konudaki düşüncelerini zaten biliyoruz onun için hap kullanıyorum rahatım,kürtajlada uğraşmak istemiyorum.
bilmiyorum konu çok hassas ben bu konuda sorumluluğu ona bırakamam ya...ya hamile kalırsam diye içim içimi yer çünkü bi kaç mesajda arkadaşların yazdığı gibi ya sonra takayım yok 2. de takmıyım vay geri çekerim yok dışarı boşalırım başlar artık sıralamaya dinle dur artık...:)))
forumun ilk sayfalarında markalar önerilmiş
biz sağlık ocağından aldığımız prezervatifleri kullanıyoruz
çok da memnunuz
farkı var mı sizce?:44:
canm lateks kauçundan retiliyor o iyi markalr daha ince ve birtakım özelliklere sahip olduğu için daha zevkli oluyor sağlık ocagındaki biraz kalın oluyor
ben zevk alıyorum aslındaaa
onlar daha mı zevkli oluo acepp:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?