Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar aşırı prezervatif kullanması da iyi değilmiş. kadında alışkanlık yapmaya başlıomuş oda iyi değilmiş.

eşime söledim ama razi edemedim ilkinden sora gerekmez diyor.

bana evli değil de liseli gençlermişsiniz gibi geldi. eğer öyleyse de fark etmez gerçi ama kırılmayın sakın, bu yazdıklarınız ve eşinizin tutumu böyle düşünmeme sebep oldu.

gidip dr.la konuşturun ya da açık açık anlatın. bu devirde bu derece cahillik olmamalı, internetten bulun yazılar okuyun ona da, karşı çıkın, yoksa birkaç ay sonra kürtaj topiclerinde görürüz sizi. kendinize değer verin ki eşiniz de versin, bu sizin bedeniniz, anlatmak zorundasınız, anlamak zorunda.

ilk mesajların. ya fakesin ya da çocuksun daha. bu kadar cahillik olmaz heralde.

Bu kafayla gidersen 9 ay sonra bebeğin kucağında olur canım hamile kalma riskin kesinlikle var!!! Asla olmaz diye düşünme her seferinde ve ilişkiden kesinlikle önce takman gerekiyor koruma sağlaması için. Sanırım eşinin düşüncesi 2. sefer daha uzun sürer ben kendimi tutarım bir şey olmaz şeklinde. Erkekler genelde kendilerini düşünür bir kaza olursa onun tuzu kuru olan sana olur ben seni uyarim

evliyiz. liseli sevgili olsak söylerdim burda kimden çekinicem. cahillikle ne ilgisi var bunun kendine fazla güven desen anlarım.

kızlar ben vah tüh dememk korkulu rüya görmemek için ve erkeklerin bu konudaki düşüncelerini zaten biliyoruz onun için hap kullanıyorum rahatım,kürtajlada uğraşmak istemiyorum.

kızlar ben vah tüh dememk korkulu rüya görmemek için ve erkeklerin bu konudaki düşüncelerini zaten biliyoruz onun için hap kullanıyorum rahatım,kürtajlada uğraşmak istemiyorum.

zamanla sende kalıcı sorunlar yaratır canım en kısa zamanda prezervatife geç zaten artık kondom larda gelişti çok ince oluyor yani his kaybı falan olmuyor,
tavrını koyarsan zaten o yöntemi seçmeye mecbur olacak.
böyle yapınca zaten kadının degerini de anlıyorlar yoksa amaan ne desem yapacak en iyisi hap kullansın bende zevkimi alıyım diyor,

ben doktorumla konuştum hap kullanıyorum eşimin bu gibi düşüncelerine maruz kalmak istemiyorum,çocukta istemiyorum tedbirimi kendim alıyorum,kürtajlada uğraşamam onunda her defasında bu sıkıntısını çekemem,gaz maskesi ile gül koklatıyorsun olacak şey mi diyor prezervatif için:)))

bence ilgisi yok o her erkek tarafında söylenen bir kelime zaten :)

prezervatif korur zaten hamilelik riski çok az sadece yırtılırsa falan dogru marka kullanıncada bişeycik olmuyor.

bilmiyorum konu çok hassas ben bu konuda sorumluluğu ona bırakamam ya...ya hamile kalırsam diye içim içimi yer çünkü bi kaç mesajda arkadaşların yazdığı gibi ya sonra takayım yok 2. de takmıyım vay geri çekerim yok dışarı boşalırım başlar artık sıralamaya dinle dur artık...:)))

ilahi engineer_girl, haklısın haklı olamsınada, kesin olarak başlamadan takacan bitirmeden de çıkarmıcan tavrını koysa o zaman saglıgınla oynamamış olursun tabi :) şu erkeklere vicdan diliyorum ne diyem

forumun ilk sayfalarında markalar önerilmiş
biz sağlık ocağından aldığımız prezervatifleri kullanıyoruz
çok da memnunuz
farkı var mı sizce?:44:

bence prezervatifle ilişki çok daha temiz iş oluyo ben çok memnunum
korunmadan yaptıklarımızdan keyif almıyorum hamile oldugum için sancı yapabilio
eşim de seviyo ben unutunca o uyarıyo

forumun ilk sayfalarında markalar önerilmiş
biz sağlık ocağından aldığımız prezervatifleri kullanıyoruz
çok da memnunuz
farkı var mı sizce?:44:

canm lateks kauçundan retiliyor o iyi markalr daha ince ve birtakım özelliklere sahip olduğu için daha zevkli oluyor sağlık ocagındaki biraz kalın oluyor

Bu yöntemle korunanların istemeden hamililk yaşaması ürkütüyor beni.En iyi yöntem de bu gibi aslında.Off çok zor durum benim içinde,hamilelik fobi derecesinde neredeyse.

ben zevk alıyorum aslındaaa
onlar daha mı zevkli oluo acepp:26:

kızlar bende 1 ay önce bıraktım yasmin kullanıyordum.. şu prezervatif olayı bizim cinsel ilişkimizi biraz kastı aslında ya alışamadık henüz ondan olabilir..
utanıyorum birazcık ama prezervatif kullanmaya başladığımızdan beri süremiz kısaldı ve eşim erken boşalma zorunu yaşıyorrrrrr... normalmi sizce bu süreç zamanla düzeni otururmu? ayrıca şu ilkinde kullanıp ikincisi uzun sürer tutarım kendimi olayı bizde de mevcut haplar tamam çok rahat ama prezervatif te çok temiz şu düzensizliği bir çözsek rahat edicez haaaa

biz prezervatifle korunuyoruz eşimle 10 aylık bir bebeimiz var 10 gün önce beraber olurken yırtıldı prezervatif şimdide adetim öt gün gecti acayip korkuyorum yine hamileyim diye tarihi geçikmiş farkında değildik yırtıldı resmen test yapıcam bir iki gün bekleyip şimdi istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…