- Konu Sahibi peppermint
-
bende 18 aylık evliyim 4 aylık bebeğim var şuan hap kulllanamıyorum iğneler nekadar doğru bilemiyorum. eşim spirale hayır dedi. onuda eleyince bıtek kondom kaldı geriye. kondomla ilk başta zevk alamadık meğer takmayı bilmiyomuşuz. uc kısmı 4 cm kadar boş bırakılıp takılması lazımmış. ama bu yöntemde ne kadar böyle devam eder bilemiyorum 3 yıl hamıle kalmak ıstemıyorum kondomla 3 yıl geçirmiş biri varmı acaba ????
bende 18 aylık evliyim 4 aylık bebeğim var şuan hap kulllanamıyorum iğneler nekadar doğru bilemiyorum. eşim spirale hayır dedi. onuda eleyince bıtek kondom kaldı geriye. kondomla ilk başta zevk alamadık meğer takmayı bilmiyomuşuz. uc kısmı 4 cm kadar boş bırakılıp takılması lazımmış. ama bu yöntemde ne kadar böyle devam eder bilemiyorum 3 yıl hamıle kalmak ıstemıyorum kondomla 3 yıl geçirmiş biri varmı acaba ????
benim annem de k.validem de spiralli hamile kalmış.
İyi de prezervatif 4 cm boş bırakılarak takılmaz ki. Bu durumda penisin hem bir kısmı açıkta kalır hem kondomun içerde kalma riski doğar...
Kondomun zaten sperm haznesi var yani...
Bu yoruma katılıyorumBizde bir süre prezervatifle korunduk.Evet prezervatifin zaten sperm haznesi var.İyi de prezervatif 4 cm boş bırakılarak takılmaz ki. Bu durumda penisin hem bir kısmı açıkta kalır hem kondomun içerde kalma riski doğar...
Kondomun zaten sperm haznesi var yani...
boşluk kalacak bırazkı penis içinde hareket etsin arkadaşlar
boşluk kalacak bırazkı penis içinde hareket etsin arkadaşlar
prezervatifi ters ilişkide kullanılbilir mi ?
Kuzum normali varken ters niye ki? Ben ters ilşkiyi kadına en büyük saygısızlık olarak görmekteyim
İlk defa böyle birşey duyuyorum :S
4 cm geriden takmaya devam ederseniz her an çift çizgiyi görebilirsiniz demedi demeyin...
prezervatifi ters ilişkide kullanılbilir mi ?
4 cm olayını anlamadım ??
bende evlendiğimde hap kullanıyordum bebek istediğimde bıraktım aynı ay hamile kaldım.sonra doğrudum ilk 3 ay öyle böyle geçti eşim korunmaya hiç yanaşmadı tabi iş başa düştü ben yine hapa başladım.zaman geçti dedim yine bırakayım (sanırım 3 sene sonrasıydı) bu sürede eşime rest çektim dedim olmaz izin vermiyorum korunmadan.bu sürede eşimle cinsel hayatımız kabusa döndü.baktım olmuyo yine hoooop ilaca...tabi ilacın yan etkileri bende varislerimin azmasıyla başladı.göğsümde fibrokistleri de farkedince korktum bu kez kesin bıraktım.baktı kocam pabuç bağlı mecburen kendi korunmaya başladı.bence markası önemli bi ara kullandığımız bende yanma yapıyodu bıraktık.şimdi durex kullanıyoruz ama geçen akşam başıma ilk defa bişey geldi içimde kaldı. baktık yok ortada benimde hiç aklıma gelmiyo içerde kalacağı.başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.sonra bi baktım içerde kalmış allahtan hepsi içerdekalıp kaybolmamıştı
yani bi kısmı dışardaydı.çok korktum panikledim uykularım kaçtı.tabi eşim rahat en kötü ne olabilirki diyo bense hamilelik fikrinden ödüm kopuyor sabahında hemen ertesi gün hapı aldım 9 saat sonra yani...şimdi bekliyorum fenalık geçiriyorum düşündükçe..
ama marka iyiyse alışıyorsunuz bence en önemlisi temiz olması..
ben bide parfümlüsü varmı aceba ondan istiyorum :26: böle lastik balon kokusu alıyorum bazenişte orda film kopuyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?