- Konu Sahibi peppermint
-
kızlar bende 1 ay önce bıraktım yasmin kullanıyordum.. şu prezervatif olayı bizim cinsel ilişkimizi biraz kastı aslındaya alışamadık henüz ondan olabilir..
utanıyorum birazcık amaprezervatif kullanmaya başladığımızdan beri süremiz kısaldı ve eşim erken boşalma zorunu yaşıyorrrrrr... normalmi sizce bu süreç zamanla düzeni otururmu? ayrıca şu ilkinde kullanıp ikincisi uzun sürer tutarım kendimi olayı bizde de mevcut haplar tamam çok rahat ama prezervatif te çok temiz şu düzensizliği bir çözsek rahat edicez haaaa
aksin prezervatifin erken boşalmayı önlediği, geciktirdiği söylenir ve inanın prezervatife doğal bakan erkeklerde onlu ya da onsuz hiçbir fark yoktur. ancak her ilişkide yeni bir tane kullanıldığında koruyuculuğu vardır. koruuyuculuk oranının düşük olmasında bu gibi yanlış kullanımların etkisi olduğu birçok yerde yazılmış. her ilişkide kullanılması lazım. eşiniz boşalmasa bile zevk suyu denen salgıda sperm olabiliyor ve bu da hamileliğe yol açabiliyor.
birçok kişinin gerçi çekme yöntemiyle korunduğuna bakmayın, zaten sağlıklı çiftlerin bile korunmasız bir yıllık ilişkide hamile kalması yüzde yüz değil. ayrıca yumurtlama gününe denk gelmemesi büyük ihtimal benzeri nedenlerle hamile kalmamış olabilirler.
kendinizi ve sağlığınızı şansa bırakmayın, her seferinde kullanımı şart koşun derim.
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle 10 aylık bir bebeimiz var 10 gün önce beraber olurken yırtıldı prezervatif şimdide adetim öt gün gecti acayip korkuyorum yine hamileyim diye tarihi geçikmiş farkında değildik yırtıldı resmen test yapıcam bir iki gün bekleyip şimdi istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün durex yırtıldı.tarihi de geçmemiş.18 aylık bebeğim var.hamile kalırsam durex karşılasın masrafları.hani en güvenli yol buydu.
spiral denen bi sey icad edilmişken neden prezervatifle ılgılıyız kı hala? Taktırın kurtulun arkadaşlar :) illa prezervatif diyorsanız da ok in hissetini deneyin bence...
Hiç doğum yapmayan insanlar spiral taktıramaz...
Ayrıca spiralin koruma oranının çok düşük olduğunu düşünğrsek çekilecek dert değil...
Koruma oranı düşük değil canım bunu da nereden cıkarıyorsunuz,annelerımız neyle korundu yıllar yılı ve ben de dahil cevremdekı butun herkes spıralle korunuyor herhangı bır sorun olmadı sımdıye kadar ayrıca henuz bebegı olmayanlar için de spiral var :) Ama tabıı bu bır tercıh meselesi ...
Biz de prezervatifle korunuyoruz. Hiç prezervatifsiz sevişmedik o yüzden öbür türlüsünü hiç bilmiyorum. Çok merak ediyorum bazen adet günümü falan sayıp tehlikede olmadığımız günlerde yapalım diyorum ama benimki kabul etmiyor. Hiç riske girmeye gerek yok diyor. Zevk konusunda benim hiç problemim yok (onun da problemi yok anladığım kadarıyla)... İlk günden beri Durex kullanıyoruz, yırtık mı değil mi diye de hiç kontrol etmedik başımıza da bir şey gelmedi. % birkaçlık risk grubuna girecek kadar bahtsız olduğumuzu düşünmüyorum nedense :)
Haptan veya spiraldense daha güvenli geliyor bana. Prezervatifle problem yaşayan var mı aranızda ?
prezervatifle korunuyoruz fakat geçen gün birşeye şahit oldum daha boşalma olmamıştı ama arada kontrol ediyodum penisi bi ara baktım içi beyazdı.. eşime sordum boşalmadım dedi yalanda söylemez bunu sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.. bide sızma gibi bir durum olurmu... yeni evliyiz ve prezervatifi takarken meninin geleceği yeri parmakla tutun yazıyordu nette onu hiç yapmadık sanırım... hamile kalmaktan korkuyorum yardım edermsnz sizce sızma gibi bi duurm olupta hamile kalırmıyım
yani ilk boşalma oldugunda nasıl hafif beyaz renk oluyosa öyleydi penis prezervatifin içindeyken eşim terleme olmuş olabilir dedi. biraz fazla açık olucak ama 2 gün içerisinde 12 defa ilişkiye girdik belli bi boşalmadan sonra zevk suyu falan çok az geldi spermlerin etkisinde azalma olabilirmi.. böyle bişey mümkünmü
Koruma oranı düşük değil canım bunu da nereden cıkarıyorsunuz,annelerımız neyle korundu yıllar yılı ve ben de dahil cevremdekı butun herkes spıralle korunuyor herhangı bır sorun olmadı sımdıye kadar ayrıca henuz bebegı olmayanlar için de spiral var :) Ama tabıı bu bır tercıh meselesi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?