Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben oğlumun doğumundan sonra hap kullandım ancak hormonlarimi ve psikolojimi bozduğu için kullanmayı bıraktım. 2 çocuğum var
9 yıllık evliyiz ve hala prezervatif ile korunuyoruz.

bızde oyle 8 aydır evlıyız prezervatıfle korunuyoruz ne hap içtim ne iğne nede baska bısey. en ıyısı bu dıye dusunduk öle yanı. ama tabı adi markalar patlayabılıyor kı bızım basımıza bırkere geldı ama bıse olmadı

Kızlar biz de prezervatif kullanıyoruz uzun sürede sürtünmeden tahriş olabiliyor aranızda kayganlaştırıcı krem kullanan var mı peki?

prezervatifte yırtılma oluyor mu ? birde iki tane üst üste takılabilir mi korunmak için biri yırtılırsa ötekiyle sağlama alma babında ?

ben oğlumun doğumundan sonra hap kullandım ancak hormonlarimi ve psikolojimi bozduğu için kullanmayı bıraktım. 2 çocuğum var
9 yıllık evliyiz ve hala prezervatif ile korunuyoruz.

iki tane üst üste takma mümkünmü biri yırtılırsa öteki korusun babında yada hem bayanın hemde erkeğin koruyucu kullanması nası olur ?

Kızlar biz de prezervatif kullanıyoruz uzun sürede sürtünmeden tahriş olabiliyor aranızda kayganlaştırıcı krem kullanan var mı peki?

bende de kuruluk problemi var. durex play kullanınca tahriş olmuyor. ok jel de denedik ama durex daha iyi.

prezervatif çok kuruluk yapıyor o yüzden kayganlaştırıcı almaya karar verdik

Bazı preverzatif markalarının kutusunun içinde kayganlaştırıcı oluyor zaten arkadaşlar. OK'de vardı sanırım. Ama tek bir paket tabii. Her ilişkide kayganlaştırıcı kullanılacaksa ayrıyeten almak şart.

Sanırım baya bı yanlış anlaşıldım. 1.si rezervuar ucunun oldugunu bılıyorum kör değilim. Ama benım eşim normal kullanma şeklini reddedıyo ve bı cok erkekte kondomu reddedıyo cok sıkı kavrayıp hıc bısı hıssetmedıgı ıcın. Benım yapmış oldugum 2 cm gıbı kucuk bı boşluk bırakılarak penısın ıcınde hareket ettıgı.. Bu sayede o kondom yokmuş bırsey sıkmıyormuş gıbı erkegın rahat olması... Tecrubeyle sabıt işte. Benım kocam gıbı kondomu reddeden kocası olan bayanlar deneyın ve esınıze sorun hıssedıyomusun dıye bakalım ne cevap alacaksınız

yani şimdi o rezervuar olan kısmı,biraz daha mı bol bıraktırıyosunuz ? aslında denemek lazım.. çünkü ben de o da hiç bişi hissetmiyoruz yaaa.. e şimdi o hissetcek,ben hissetmiycem mi

En iyisi prezervatif diye düşünüyorum.Hap ve iğne hormonlarda bozukluk yaratabiliyor/yan etki gösterebiliyor.Ancak ucuz marka prezervatifleri önermem.. Biz O.K alıyoruz başka marka da almayız asla.Bir arkadaşımız sırf 3-5 tl ucuz diye başka ürün kullanmıştı ve 4 ay sonra gebe olduğunu anladı.. Aman Allah korusun valla dikat edin kızlarr

Ayrıca KAYGANLAŞTIRICI yı da mutlaka su bazlı kullanmanızı öneririm.Slikon bazlı olanlar rahim içinde bazı sorunlar oluşturabiliyor (alerjik reaksiyon vs)
O.K ve Durexin kayganlaşırıcılarını biz hiç beğenmedik.Çok daha büyük markalar var.Ünlü alışveriş sitelerinde bile satılıyor.

kızlar bende nişanlıyım bir ara ilaç kullanıcaktım sonra vazgeçtim şimdi nişanlım korunacak ilk gece prezervatif kullanan varmı? daha da zorlaştırır mı acaba şimdi bunu düşünüyorum sürekli bilgisi tavsiyesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

canm ilk gece arada hiç birşey olamı diye düşünüyrum bende öle yaptım o güne özel ayrıc zevk de azalıyor birz kuruluk oluyor

Son düzenleme:

zaten ilk gece boşalacak kadar ilermenemiyor yani bizde öyle olmuştu, o yüzden ilk olarak kullanmayın daha sonra prezarvatif kullanmaya başlayın, biz böyle yapmıştık, yok ben kendimi güvende hissedemem diyorsanda mutlaka kayganlaştırıcı kullanmalısın, yoksa arkadaşlarım dediği gibi tahriş oluyo

kızlar herkes kondomun erkekte hissi azalttıgını soylemıs ama kondom benı de cook rahatsız edıyo bı şi hissedemıyorum naylon ya da herneyse sürte sürte zevk dııl acı verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…