- Konu Sahibi peppermint
-
daha sonrası için prezervatif kullanın ama ilk gece için bence prezervatif o gecenin özelliğini öldürür arkdsnda dediği gbi ilk gece arada bsey olmamalı.kızlar bende nişanlıyım bir ara ilaç kullanıcaktım sonra vazgeçtim şimdi nişanlım korunacak ilk gece prezervatif kullanan varmı? daha da zorlaştırır mı acaba şimdi bunu düşünüyorum sürekli bilgisi tavsiyesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum
ereksiyon halinde ki peniste inme olursa prezervatifn çıkması kolaylaşır sıyrılmanın nedeni bu olmasın ? erkekğin ereksiyonunda azalma olduğunu anladığı anda artık vajinaya girmemesi gerekie bence yoksa prezervatif vajinanın içinde kalabilir ya da çıkabilir.biz de condomla korunuyoruz. markasını da vereyim, oldukça memnunuz biraz fiyatı pahalı diğerlerine göre ama değer. durex'in elite modeli. hem ince hem sağlam, elinizle tırnağınızla deneseniz bile patlamıyor. ancak son bir ayda iki kere sıyrılma sorunu yaşadık. neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. ama ilşki bitince prezervatifi yerinde görememek kadar korkunç bir an da yok sanırsam. sırf bu nedenle norlevo kullanmak zorunda kaldım iki hafta arayla. tüm hormonal sistemim çöktü, mide bulantıları dayanılmaz karın ağrıları da cabası. iki üç haftadır korkudan ilişkiye giremiyorum, bir kere daha olursa kaldırmaz artık bünyem.
bu sorunu nasıl çözebileceğimizi söyleyecek biri varsa heyecanla bekliyorum. çünkü hap kullanmaya hiç başlamak istemiyorum. spiralse doğum yapmadığım için takmıyorlar.
ereksiyon halinde ki peniste inme olursa prezervatifn çıkması kolaylaşır sıyrılmanın nedeni bu olmasın ? erkekğin ereksiyonunda azalma olduğunu anladığı anda artık vajinaya girmemesi gerekie bence yoksa prezervatif vajinanın içinde kalabilir ya da çıkabilir.
rica ederim yardımcı olduğuma sevindim. eşine artık boşalır boşalmaz çıkmasını söyle. boşalma sonrası penis hemen sertliğini kaybediyor ve prezervatifte bol geliyor tabi bu sefer, içinden çıkarkende pat içi sprem dolu prezevatifte senin içinde kalıyor. erkekte orgazm sonrası zaten bir rehavet oluyor hem onun tembelliği hem nasıl olsa prezervatif var diye bisey olmaz diye düşünmesi eşinin. sana 2 kez ertesi gün hapına mal olmuş. en kötü senin ertesi gün hapı içeceğini düşünmüş ama bilmiyorlar insanı nasıl mahvettiğini tabi.haklısın sanırım, çünkü boşaldıktan sonra bir süre içimde kalmayı seviyor ve genelde prezervatifin içimde kalmasıyla sonuçlanıyor. çok teşekkür ederim.
biz de perezervatif ile korunuyoruz nişanlımla. 25 gün sonra düğünüm var ancak adetim gecikti. çok korkuyorum bişey varsa diye. nişanlım korkulacak bişey olmadığını söylüyor. yırtılma falan da olmadı perezervatifte. stresten gecikebilir diyo cevremdekiler. kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun, fikir verin bana yalvarıyorum. kaç senedir bu şekilde korunuyoruz hiçbi sorun yaşamadık
ya arkadaşlar sinirlerim bozuldu bir yardım edin banaeşim şehir dışında çalışıyor dolayısıyla sk beraber olamıyoruz bu yüzden kondomla korunuyoruz. 13mayısta ilk defa sorun yaşadık çünkü maalesef kondom içimde kaldı. 22mayısta normal bi şekilde regl oldum ama haziran reglim 3gün sürdü. hamile değilimdir olsam bulantı bel ağrısı ne bileyim halsizlik falan olur nihayetinde öle bişi olsa 2aylık hamile olmuş olucam. regl gördüm hamile değilimdir diyorum. ama üstüne görenler var ne bileyim hamile kalıpta 6ay anlamayanlar var belirti falan olmadığından. sırf bir sıyrılma oldu diye hamile kalmış olamam değil mi? hemde bu durumda?
kızlar kayganlaştırıcı olarak gliserin kullanan varmı?
hamile olduğunu sanmıyorum sıyrılsa bile güzel çıkartıldığında kurtarıcı oluyor. hem hamile kalmak öyle kolay mı? insanlar aylarca uğraşıyorlar. yalnız madem bu kadar istemiyordun çocuk neden ertesi gün hapı kullanmadın?
biz yine durexin kayganlaştırıcılarından kullanıyoruz, hem prezervatife zarar vermiyor. tadı ve kokusu da güzel ya da hiç tadı kokusu yok. yalnız fazla alıştırma kendini kayganlaştırıcıya derim. ondan sonra kuruluk sıkıntıları başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?