Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaşlar ben nişanlıyım aynı zamanda eczacıyım ama her ne kadar ilaçları bilsemde haliyle biraz güvensizlik oluyor biz kati çocuk düşünmediğimiz için ilaç kullanıcaz ilaç kullanan var mı ben YAZZ 21+7 kullanmayı düşünüyorum en kalitelisi o ama kullananlarda bi fikir verirmi acaba aynı zamanda prezarvatifte kullanıcaz ne olur ne olmaz diye kayganlaştırıcı düşünenlerde bebe yağını denesin ben kadın hastalarıma çok önerirdim çokta memnunlardı hem koku olarakta hoş hadi bi yardımcı olun hanımlar çok ayrıntılı yazacak olan olursa özelden de yazabilir yardım ederseniz sevinirim...

3 senedir evliyim ve 3 senedir prezervatifle korunuyoruz, hiç bir sıkıntı ve ya sorun yaşamadık. artık korunmuyoruz 1 aydır bakalım nasip.
Ama prezervatifi öneririm hem temiz hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum

daha sonrası için prezervatif kullanın ama ilk gece için bence prezervatif o gecenin özelliğini öldürür arkdsnda dediği gbi ilk gece arada bsey olmamalı.

kızlar geçen prezervatif içimde kaldı ilk defa böyle bişey oldu hemen çıkardık ama aca hamilelik gibi bi durum olup olmadığını kaç gün sonra anlayabilirim birde böyle olupta hamile kalan oldu mu şimdiden teşekkürler

Bimde satılan o gerizekalı poşetlerin ta bilmemnesine napayım ben e mi ! ulan bu kadar mı kalitesiz olur bişey, hayır her zaman d..x kullanan birileri olaraktan onu alan eşime de yani hala anlam veremiyorum. al gördük, ertesi gün hapını içtim bekliyorum 1,5 saat içinde içtim umarım hamile kalmam.

hay ben seni ne yapayım ya ne kadar kalitesiz bir şey bu Bimdekiler, bim de bunun farkına varsın da, satmasın arkadaş. insan hayatı söz konusu burda. bildiğin hayat mayat meselesi yani. nasıl bir saçmalıktır bu nasıl bir kalitesizliktir. tü allah neylesin seni e mi !

çok stresliyim. norlevo içtim ne olur hamile olmayayım nolur ya lütfen. hem spiral taktırıcam hem hap içicem hem de prezervatif kullanıcam. yoksa bu bimdeki satılan gerizekalı kondom yüzünden aseksüel olup çıkıcam işin içinden. ilişkiden de soğuyacağım herşeyden de soğuyacağım ya, ne biçim oldu ruh halim. adet de olmadım halen. 18 mayısta içtim, daha ne gelen var ne giden. allahım yaa nasıl sinirimi çıkarayım bilmiyorum. eşimle bile aram bozulucak bu gerizekalı kalitesiz pis salak aptal manyak kondom yüzünden. bi de " hadi bakalım ilişkiyeee" der gibi bir adı yok mu ! defol git be !:18:

ben 2 yıldır evliyim ve belli marka prezervatifimiz var çok ta memnunum hiç sorun olmadı bende..kaliteden şaşmayın derim....
Her erkek sevmez o şeyi takmayı hatta fıkra bile var insan eldivenle burun karıştırırsa zevk aynı olurmu diye:)))))))) bence kendinizi hap spiral gibi şeylerden uzak tutun...

biz de condomla korunuyoruz. markasını da vereyim, oldukça memnunuz biraz fiyatı pahalı diğerlerine göre ama değer. durex'in elite modeli. hem ince hem sağlam, elinizle tırnağınızla deneseniz bile patlamıyor. ancak son bir ayda iki kere sıyrılma sorunu yaşadık. neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. ama ilşki bitince prezervatifi yerinde görememek kadar korkunç bir an da yok sanırsam. sırf bu nedenle norlevo kullanmak zorunda kaldım iki hafta arayla. tüm hormonal sistemim çöktü, mide bulantıları dayanılmaz karın ağrıları da cabası. iki üç haftadır korkudan ilişkiye giremiyorum, bir kere daha olursa kaldırmaz artık bünyem.

bu sorunu nasıl çözebileceğimizi söyleyecek biri varsa heyecanla bekliyorum. çünkü hap kullanmaya hiç başlamak istemiyorum. spiralse doğum yapmadığım için takmıyorlar.

ereksiyon halinde ki peniste inme olursa prezervatifn çıkması kolaylaşır sıyrılmanın nedeni bu olmasın ? erkekğin ereksiyonunda azalma olduğunu anladığı anda artık vajinaya girmemesi gerekie bence yoksa prezervatif vajinanın içinde kalabilir ya da çıkabilir.

haklısın sanırım, çünkü boşaldıktan sonra bir süre içimde kalmayı seviyor ve genelde prezervatifin içimde kalmasıyla sonuçlanıyor. çok teşekkür ederim.

haklısın sanırım, çünkü boşaldıktan sonra bir süre içimde kalmayı seviyor ve genelde prezervatifin içimde kalmasıyla sonuçlanıyor. çok teşekkür ederim.
rica ederim yardımcı olduğuma sevindim. eşine artık boşalır boşalmaz çıkmasını söyle. boşalma sonrası penis hemen sertliğini kaybediyor ve prezervatifte bol geliyor tabi bu sefer, içinden çıkarkende pat içi sprem dolu prezevatifte senin içinde kalıyor. erkekte orgazm sonrası zaten bir rehavet oluyor hem onun tembelliği hem nasıl olsa prezervatif var diye bisey olmaz diye düşünmesi eşinin. sana 2 kez ertesi gün hapına mal olmuş. en kötü senin ertesi gün hapı içeceğini düşünmüş ama bilmiyorlar insanı nasıl mahvettiğini tabi.

biz de perezervatif ile korunuyoruz nişanlımla. 25 gün sonra düğünüm var ancak adetim gecikti. çok korkuyorum bişey varsa diye. nişanlım korkulacak bişey olmadığını söylüyor. yırtılma falan da olmadı perezervatifte. stresten gecikebilir diyo cevremdekiler. kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun, fikir verin bana yalvarıyorum. kaç senedir bu şekilde korunuyoruz hiçbi sorun yaşamadık

test yaptırıp,içini ferahlat.. yoksa sen gerildikçe adetin gecikir

ya arkadaşlar sinirlerim bozuldu bir yardım edin bana eşim şehir dışında çalışıyor dolayısıyla sk beraber olamıyoruz bu yüzden kondomla korunuyoruz. 13mayısta ilk defa sorun yaşadık çünkü maalesef kondom içimde kaldı. 22mayısta normal bi şekilde regl oldum ama haziran reglim 3gün sürdü. hamile değilimdir olsam bulantı bel ağrısı ne bileyim halsizlik falan olur nihayetinde öle bişi olsa 2aylık hamile olmuş olucam. regl gördüm hamile değilimdir diyorum. ama üstüne görenler var ne bileyim hamile kalıpta 6ay anlamayanlar var belirti falan olmadığından. sırf bir sıyrılma oldu diye hamile kalmış olamam değil mi? hemde bu durumda?

hamile olduğunu sanmıyorum sıyrılsa bile güzel çıkartıldığında kurtarıcı oluyor. hem hamile kalmak öyle kolay mı? insanlar aylarca uğraşıyorlar. yalnız madem bu kadar istemiyordun çocuk neden ertesi gün hapı kullanmadın?

kızlar kayganlaştırıcı olarak gliserin kullanan varmı?

biz yine durexin kayganlaştırıcılarından kullanıyoruz, hem prezervatife zarar vermiyor. tadı ve kokusu da güzel ya da hiç tadı kokusu yok. yalnız fazla alıştırma kendini kayganlaştırıcıya derim. ondan sonra kuruluk sıkıntıları başlıyormuş.

ya açıkçası bir şey olmamıştır mantığı baskın geldi biraz. hem kondom içimde kaldığından yani çıkarken sıyrıldığından sadece dışa bulaşmıştır gerek yoktur diye düşünmüştüm.

bende emzirdiğim için biraz kuruluk oluyo bu yüzden gliserin kullanayım dedim ama onunda enfeksiyon yapabileceği söyleniyo kararsız kaldım.kayganlaştırıcıya alışınca kuruluk olduğunu ilk kez duydum teşekkürler kullanmamak en iyisi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…