Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kimileriniz his kaybı demiş kullanmış oldugunuz markayı değiştirebilirsiniz ben daha rahatım diğer yönlemlerle ya kalırsam düşüncesinden hiç konsantre olamıyodum bide ben hemen enfeksiyon kaparım benim için en iyi yöntem bu ok hissetleri var olay birazda psikolojık kimi insana tuhaf gelebiliyor ama alışınca da ben alıştım onsuz olmaz diyorum

bide bilmem hatırlarmısınız eskiden yalan rüzgarı diye bir dizi vardı orda zenci bir çift vardı kadın doktordu birbirlerini çok seviyorlardı ama eşinin bi anlık zafı sonra diğer kadın da hiv virusu çıktı sonra karısına açıklamak zorunda kalmıştı tahlil falan karısı sana çok güveniyodum komdomsuz beraber oldum allah herkezi korusun ama ne bileyim o benim bilinç altıma yerleşmiş ki anlayın siz artık

Son düzenleme:

ben yasmın kullandım 4 ay hıçbır yan etkısını görmedım ne kılo ne bulantı ne kıl tüy :)

ok hısset'ler yapı olarak çok ınce evet cıdden hıssedıyosun dığerlerıne oranla ama 2 defa yırtılma yaşamıştık bız de

ok hısset'ler yapı olarak çok ınce evet cıdden hıssedıyosun dığerlerıne oranla ama 2 defa yırtılma yaşamıştık bız de

aaa biz de ok hissetten kullanıyoruz..en incesinden ama hiç yırtılma olmadı...

burada o kadar ilginç sorunlar yaşayan kadınlar varki prezervatif içinde kalan ve korkan vs...

eşime sordum yaa prezervatif nasıl içte kalır die??? dediki kesin büyük boy alıolardır bol geliodur fln dedi...bu durumda yırtılma sözkonusu olduğuna göre ya ortamın hareketi

eşinizi sabırsız etmiş ve hızlı haraket etmiş:))) ya da uygun boyutu almamış eşiniz ööle geldi aklıma,küçük geldi ozaman...

arkadaslar surasini duzeltmek istiyorum,butun prezervatiflerin kalinliginda yasal bir sinir var.ince zannedilenler daha seffaf uretildigi icin ince gibi gorunuyorlar.dha ince yada daha kalin prezervatif diye bir sey yok.birde sunu soyleyim,erkek bosaldiktan hemen sonra pe...si cikarmasi gerek,yoksa kuculmeye basladiginda cikarirsa prezervatif icerde kalir.yeteri kadar islaklikla yapilmayan iliskilerdede prezervatifi cok gerip yirtilmasina sebep oldugunuda duymustum.hadi kocislerinizle simdi iyi calismalar :)

arkadaslar ilaç vücuda zarar veriyo hormonları düzenlemek adı altında aslında vücudun dengesni bozyo ee dier korunma yollarıda zararlı en iisi prezervatif gibi duruyo çok az bi riski olsada ama bişe sorcam genel olarak tüm korunma yolları içinmi sölenyo bilmiyorum ama merak etyrum bilgisi olan varsa

korunma yontemleri yumurtalıgı tembelleştiriyo mu yada prezervatif için konusursak sürekli kullanımda sperm sayısı azaltıyomu lütfen bilgisi olan yardımmmmmm

ok'i hiç tavsiye etmiyorum buzdolabı poşeti daha iyi ondan valla. üç lira fazla verin durexten şaşmayın bence ince olarak da mor paketti var elite modeli.

kayganlaştırıcının tadı olsa ne olmasa ne olur ki ne alaka ki

Prezervatifin sperm sayısını azalttığı ile ilgili bir bilgi yok şimdilik. Ayrıca yırtılma olasılığına dikkat etmek şartıyla en güvenilir korunma yöntemi. Hem gebelik için, hem de cinsel yolla bulaşan hastalıkları önlemek için.

işte her korunmanındakendine göre zaararları var teyzene de ALLAH tan şifa diliyorum arkadaşım

bu yırtılan prezervatifler acaba aynı marka mı??? öyleyse bunu bir öğrensek... yaşayanlar kullandıkları markayı yazabilirler mi???

su an nısanlıyım ben. esımle (eşim dıyebılırım heralde, yaza evelenecegız umarım :) ) surekli prezervatif kullanıyoruz. fakat çok haz alamadığını söylüyor. ben de onun geri çekilerek ilişkiye girmesine bir sey demiyorum. sanırım ben de cok zevk alamıyorum..
çok ince bir prezervatif önerebilecek olan var mı?

ben aslında bu konu ile alakalı bir şeyler arastırdıgımdan bu siteye rastladım. ve bilgiler çok hosuma gıttı. umarım sorularıma gercekten cevap bulabılırım:)

evlenmeden bir ay önce doğum kontrol hapına başladım 46 kiloydum 56 kilo oldum, sürekli baş ağrısı, ara ara kanamalar, sinirlilik ve cinsel isteksizliğim vardı şimdi bizde prezervatife geçtik durex bence iyi. ben olduğunu hissetmiyorum hiç. Bazende çok acelece olduğunda geri çekilme yapıyoruz da geçen ilişkimizde eşim biraz içime boşaldı tamda ovulasyon günümdü korkuyorum acaba hamile kalırmıyım diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…