- Konu Sahibi peppermint
-
arkadaşlar ben nişanlıyım aynı zamanda eczacıyım ama her ne kadar ilaçları bilsemde haliyle biraz güvensizlik oluyor biz kati çocuk düşünmediğimiz için ilaç kullanıcaz ilaç kullanan var mı ben YAZZ 21+7 kullanmayı düşünüyorum en kalitelisi o ama kullananlarda bi fikir verirmi acaba aynı zamanda prezarvatifte kullanıcaz ne olur ne olmaz diye kayganlaştırıcı düşünenlerde bebe yağını denesin ben kadın hastalarıma çok önerirdim çokta memnunlardı hem koku olarakta hoş hadi bi yardımcı olun hanımlar çok ayrıntılı yazacak olan olursa özelden de yazabilir yardım ederseniz sevinirim...
kimileriniz his kaybı demiş kullanmış oldugunuz markayı değiştirebilirsiniz ben daha rahatım diğer yönlemlerle ya kalırsam düşüncesinden hiç konsantre olamıyodum bide ben hemen enfeksiyon kaparım benim için en iyi yöntem bu ok hissetleri var olay birazda psikolojık kimi insana tuhaf gelebiliyor ama alışınca da ben alıştım onsuz olmaz diyorum
kimileriniz his kaybı demiş kullanmış oldugunuz markayı değiştirebilirsiniz ben daha rahatım diğer yönlemlerle ya kalırsam düşüncesinden hiç konsantre olamıyodum bide ben hemen enfeksiyon kaparım benim için en iyi yöntem bu ok hissetleri var olay birazda psikolojık kimi insana tuhaf gelebiliyor ama alışınca da ben alıştım onsuz olmaz diyorum
ok hısset'ler yapı olarak çok ınce evet cıdden hıssedıyosun dığerlerıne oranla ama 2 defa yırtılma yaşamıştık bız de
aaa biz de ok hissetten kullanıyoruz..en incesinden ama hiç yırtılma olmadı...
burada o kadar ilginç sorunlar yaşayan kadınlar varki prezervatif içinde kalan ve korkan vs...
eşime sordum yaa prezervatif nasıl içte kalır die??? dediki kesin büyük boy alıolardır bol geliodur fln dedi...bu durumda yırtılma sözkonusu olduğuna göre ya ortamın hareketi
eşinizi sabırsız etmiş ve hızlı haraket etmiş:))) ya da uygun boyutu almamış eşiniz ööle geldi aklıma,küçük geldi ozaman...
biz yine durexin kayganlaştırıcılarından kullanıyoruz, hem prezervatife zarar vermiyor. tadı ve kokusu da güzel ya da hiç tadı kokusu yok. yalnız fazla alıştırma kendini kayganlaştırıcıya derim. ondan sonra kuruluk sıkıntıları başlıyormuş.
arkadaslar ilaç vücuda zarar veriyo hormonları düzenlemek adı altında aslında vücudun dengesni bozyo ee dier korunma yollarıda zararlı en iisi prezervatif gibi duruyo çok az bi riski olsada ama bişe sorcam genel olarak tüm korunma yolları içinmi sölenyo bilmiyorum ama merak etyrum bilgisi olan varsa
korunma yontemleri yumurtalıgı tembelleştiriyo mu yada prezervatif için konusursak sürekli kullanımda sperm sayısı azaltıyomu lütfen bilgisi olan yardımmmmmm
kayganlaştırıcının tadı olsa ne olmasa ne olur ki ne alaka ki
cok tesekkur ederim,
aynen ben de hap kullanim hormonlarimi bozmak istemiyorum,
benim teyzem behcet hastasi ve doktor yillarca kullandifi d.k.haplari yuzunden oldugunu soylemis..
spiral de dogum yapmadan boyle bisey yaptirmak korkutucu geliyor bana,
esim sagolsun hic sikayetci degil,
biz aynen devam edelim o zaman....
tekrar tsk.ler
bu yırtılan prezervatifler acaba aynı marka mı??? öyleyse bunu bir öğrensek... yaşayanlar kullandıkları markayı yazabilirler mi???
ben kullanmadım ama okey markaya ıyı dıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?