Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben ok ve durex kullandım. tecrübeli olmadığım için şu daha iyi diyemem. tecrübeli arkadaşların tavsiye ettiği markaları öğrenmek istiyorum mümkünse...

prezervatif ile korunmak güzel fakat eşleriniz ne zaman takıyor.
ilişkinin ortasında prezervartif takmakılması benim konstrasyonumu bozuyor beklemek sinir bozucu

eğer dalıp unutmazsak ereksiyon yaşar yaşamaz takıyor. bir nebze kurtarıyor sanki :)

eğer dalıp unutmazsak ereksiyon yaşar yaşamaz takıyor. bir nebze kurtarıyor sanki :)

cok uzun suren bır sey degıl kı ama bu:) ayrıca o an somurtmak sıkıldıgını bellı etmek de esımın konsantrasyonunu bozabılır. ayrıca ben tam ılıskıye gırmeden taktırıorum. cunku sevmıorum prezervatıfı. tat alamıorum kı:S

arkadaşlar bizde prezervatifle korunuyoruz şuan adetim 2 gün geçti hamilemiyim acaba eşim prez. hemen takmıyo zevk almıyom diyo ilişkinin sonunda takıyo bundan dolayı hamile kaldım mı acaba(

arkadaşlar bizde prezervatifle korunuyoruz şuan adetim 2 gün geçti hamilemiyim acaba eşim prez. hemen takmıyo zevk almıyom diyo ilişkinin sonunda takıyo bundan dolayı hamile kaldım mı acaba(

sorması ayıp şimdi ama hemen takmadan nasıl oluyor? :S

en iyisi durex elit. okler bende kuruluk yaptı.
bu arada prezervatifi sonradan takıp hamile miyim diyen arkadaşım gebelik riskin var çünkü gebelik sadece boşalınan andaki yoğun spermlerden değil, ilişki anındaki zevk suyu denen şeyin içinde de hücre olabiliyor..

slm tatlım bende temmuz ayında evlendim bendede aynı sey oldu geçen ay. Eşimle prezarvatifle korunuyoruz ve eşim buna rağmen geri çekiliyor ama adetım 10 gün gecikti ve hamile oldugumu sandık test yapacagım gun adet oldum yenı evlisin diğe hormonlarında değişiklik olabılır adet gunlaren değişebilir doktorum bana bunun normal oldugunu söyledi ve herhangı bi sorunum olmadıgınıda söyledı allaha skr

Merhaba arkadaşlar,yeni katıldım aranıza.Bu konuda ben de bir şeyler yazmak istedim doğrusu.Yedi yıllık evliyim,prezervatif ile korunuyoruz,kesinlikle güvenli bir yöntem.Ara ara eşim hap veya diğer yöntemleri önerse de kabul etmiyorum.Kendime diğer yöntemlerle zarar vermek istemiyorum.Prezervatifi de herkese tavsiye edebilirim tabiki en doğrusunu seçtikleri sürece

valla prezervatife pek güvenemiyorum ama genede onunla korunuyorum.. hatta yırtıldı falan diyede kuruntu yapıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…