- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi peppermint
-
Prezervatif kullanamayan var mi acaba? Yanma hissi yasayan?
aynen prezervatif acıtıyor yakma oluyor sanırım latekse alerjisi olanlarda oluyormus prezervatif olamayınca yanma falan olmuyor demekki alerjik bir durumPrezervatif kullanamayan var mi acaba? Yanma hissi yasayan?
Yani konu uyumus epeydirPrezervatifi ilişkinin başından beri takılması gerekiyor? Boşalma yaklaştığı anda takılsada olur mu?
Yani konu uyumus epeydir
Prezervatifi boşalma aninda ya da önceden takilmasi ilişkinin motivasyonuna bağli
Eşim ön sevişmeden sonra takıyor
Uyandirmaz olurmupeki canım ilişki boyunca herhangi bir acıma hissi falan uyandırmıyor değil mi?
Uyandirmaz olurmu
Acida verir sizida.o balondan nefret etmişimdir
Eşin durumuda çok önemli
Geri çekilme bir koruma yöntemi değil ki
Şöyle ki yanıt vermek gerekirse,Aslında konuya mantıken baktığında bir sıkıntı yok gibi ama neden bir yöntem olarak nitelendirilmiyor merak ediyorum.
Şöyle ki yanıt vermek gerekirse,
Geri çekilme korunma yöntemi değil çünkü boşalma anında geri çekilse bile eşin çekmeden önce gelen o azcık sperm bile gebe kalmaya yetiyo cnm.oyüzden bu güvenilir bi yöntem değil.onu geçtim ilişki anında o zevk suyu denilen şeyde bile sperm oluyo oyüzden dikkatli olmakta fayda var.ben 6yıl önce 2.ci doğumumdan sonra spiral taktırmıştım.2 yıl kaldı sonra çıkarttırdım.4yıldır korunmuyoruz hiçbişekilde ama çocukta istemiyoruz tabi.
ama ben yöntemi çözdüm boşaldıktan sonra hemen kalkıp wcye gidiyorum.ha bide yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ogünlerde ilişki olucaksada daha tedbirli oluyoruz açıkçası :))
Spiral sakin kullanmayın hiç tavsiye etmem zatencok tesekkur ederim,
aynen ben de hap kullanim hormonlarimi bozmak istemiyorum,
benim teyzem behcet hastasi ve doktor yillarca kullandifi d.k.haplari yuzunden oldugunu soylemis..
spiral de dogum yapmadan boyle bisey yaptirmak korkutucu geliyor bana,
esim sagolsun hic sikayetci degil,
biz aynen devam edelim o zaman....
tekrar tsk.ler
Spiral sakin kullanmayın hiç tavsiye etmem zaten
Hersene sürekli kontrole gitmek lazım yoksa çürümeye basliyo rahim de buyuzden çok zarar veriyo en iyisi doğal korunma yollariNeden önermiyorsunuz?
Malum marka çok pahalı. Medikallerde 100 lük satılıyor extasia marka hem iyi hem uygun. Dear vaginal ultrason çekerken kullanıyorlar bı markayı. Ancak koku veya özellikleri yok.hee tamam OK anladim ..a.s :roflol:
biz de tek marka aliyoruz zaten herzaman.
tek markanin cesitlerini :dance:
Adet uzun sürüyor en tehlikeli gün bitim zamanı..Geri çekilme ile korunanlar dikkat!
Adetim bitti ertesi gün ilişkiye girdik. Kondom yoktu eşim geri çekildi. Sonrasında ıslak mendille falan silindim. Ve hamileyim. O gün olduğuna da eminim.
Yumurtlama günü değildi, dışarı boşaldı ama hamile kaldım. 16 aylık bir kızım var şimdi 2.bekliyoruz.
Bundan sonra geri çekilme mi aslaaaa!! Paşa paşa takar kondomu (ben de hoşlanmıyorum) yada hap kullanırım.
Ha şu var, ben hep ilişki sonrasi wc ye gider sabunla yikanirdim. Bunda sadece ıslak mendille sildim 2,3 defa. Ama ne de olsa korumadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?