Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Valla kızlar ne yalan söyleyeyim prevtif hiç hoş bir yöntem değil. Zaten birliktelikte böyle bir zaman koyulması abest geliyor bana, kesinti ilişki yani. Eşim zararı yok diyor ama ben biliyorumki ben korunsam hoşuna gider.
Ben bu aydan itibaren d.kontrol hapına başlıycam. Daha özgür cinsellik fikri bile güzel.

O balon kokusundan bıktım zira.

Prezervatifi ilişkinin başından beri takılması gerekiyor? Boşalma yaklaştığı anda takılsada olur mu?

Prezervatifi ilişkinin başından beri takılması gerekiyor? Boşalma yaklaştığı anda takılsada olur mu?
Yani konu uyumus epeydir
Prezervatifi boşalma aninda ya da önceden takilmasi ilişkinin motivasyonuna bağli
Eşim ön sevişmeden sonra takıyor

Yani konu uyumus epeydir
Prezervatifi boşalma aninda ya da önceden takilmasi ilişkinin motivasyonuna bağli
Eşim ön sevişmeden sonra takıyor

peki canım ilişki boyunca herhangi bir acıma hissi falan uyandırmıyor değil mi?

Eşin durumuda çok önemli
Geri çekilme bir koruma yöntemi değil ki

Aslında konuya mantıken baktığında bir sıkıntı yok gibi ama neden bir yöntem olarak nitelendirilmiyor merak ediyorum.
Şöyle ki yanıt vermek gerekirse,
Geri çekilme korunma yöntemi değil çünkü boşalma anında geri çekilse bile eşin çekmeden önce gelen o azcık sperm bile gebe kalmaya yetiyo cnm.oyüzden bu güvenilir bi yöntem değil.onu geçtim ilişki anında o zevk suyu denilen şeyde bile sperm oluyo oyüzden dikkatli olmakta fayda var.ben 6yıl önce 2.ci doğumumdan sonra spiral taktırmıştım.2 yıl kaldı sonra çıkarttırdım.4yıldır korunmuyoruz hiçbişekilde ama çocukta istemiyoruz tabi.
ama ben yöntemi çözdüm boşaldıktan sonra hemen kalkıp wcye gidiyorum.ha bide yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ogünlerde ilişki olucaksada daha tedbirli oluyoruz açıkçası :))

Aslında düğünümüze kadar, yani eylüle kadar bekleyecektik ama eşim, artık nikah olduğu için beklemek istemedi ve biz de yapmaya karar verdik. 9 gün sonra, eğer karar değiştirmezsem büyük gün
Tabi şimdiden doğum kontrol hapına başlayamayacağım için biz de prezervatif kullanmaya karar verdik. Ama o kadar pimpirikliyim ki ödüm kopuyor. Ben okey ekstra koruma alalım diyorum, eşim en incesini alalım diyor, sanırım okey'in o çeşidi biraz kalınmış. o da haklı bir yerde. ne yapacağım hiç bilmiyorum.

prezervatif kullanımına dair, bir de markalara dair tavsiyelerinizi bekliyorum

Bir de bu benim ilkim olacak, bir şey olur mu ki?

size malesef katilmiyorum eger erkek vakti geldigini anlayip cekikirse hic bi sekilde sikinti olmuyo biz 2 sene bu yontemle korunduk ve hic surprizle karsilasmadik ayrica sizin korunma yonteminiz daha tehlikeli yikansa bile sperm anlik gidiyo siz gec kalmis olirsunuz belki yumurtlama gunune dikkat etmeniz supriz yasamanizi engelliyordur ama en iui korunma yontemi geri cekme cunku vucuda ne erkekde ne kadinda yabanci madde hap vs girmiyo

Spiral sakin kullanmayın hiç tavsiye etmem zaten

Geri çekilme ile korunanlar dikkat!

Adetim bitti ertesi gün ilişkiye girdik. Kondom yoktu eşim geri çekildi. Sonrasında ıslak mendille falan silindim. Ve hamileyim. O gün olduğuna da eminim.

Yumurtlama günü değildi, dışarı boşaldı ama hamile kaldım. 16 aylık bir kızım var şimdi 2.bekliyoruz.

Bundan sonra geri çekilme mi aslaaaa!! Paşa paşa takar kondomu (ben de hoşlanmıyorum) yada hap kullanırım.

Ha şu var, ben hep ilişki sonrasi wc ye gider sabunla yikanirdim. Bunda sadece ıslak mendille sildim 2,3 defa. Ama ne de olsa korumadi.

hee tamam OK anladim ..a.s :roflol:

biz de tek marka aliyoruz zaten herzaman.

tek markanin cesitlerini :dance:
Malum marka çok pahalı. Medikallerde 100 lük satılıyor extasia marka hem iyi hem uygun. Dear vaginal ultrason çekerken kullanıyorlar bı markayı. Ancak koku veya özellikleri yok.

Adet uzun sürüyor en tehlikeli gün bitim zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…