- Konu Sahibi peppermint
-
Hava boşluğu bırakırsa mı? Zaten ucunu tutarak takmak gerekmiyo mu? Orda boşluk kalsın diye??kızlar eşleriniz biliyordur gerçi ama; eşiniz kondomu taktıktan sonra ucunda hava boşluğu bırakırsa boşalma anında sperm gidecek yer bulamıyor ve taşıyor.Bu şekilde de hamile kalınıyor,iyi biliyorum:)) Dikkatli olun yani.
yok canım orada boşluk kalması lazım yoksa nereye gidecek?Hava boşluğu bırakırsa mı? Zaten ucunu tutarak takmak gerekmiyo mu? Orda boşluk kalsın diye??
işte ben de ondan şaşırdım bırakmazsa nereye gidecek yaniyok canım orada boşluk kalması lazım yoksa nereye gidecek?
kusura bakma canım bende şimdi farketim yorumu yanlış anlamışım :)işte ben de ondan şaşırdım bırakmazsa nereye gidecek yaniyorumu okuyunca bırakılmamalı gibi algılanıyo ondan söyledim ya da ben öyle algıladım
tabiki prezervatifsiz daha zevkli olur ama prezervatif daha pratikarkadaslar merhaba,
hap kullananlar, aylik igne olanlar, geri cekme yontemini uygulayanlar hepsi birer sayfa acmis. ama prezervatifle korunan yok denecek kadar az, ya da var da sesleri mi cikmiyor acaba?
biz de buraya yazalim?
ben 3 aylik evliyim, prezervatifle korunuyoruz, yine de korkmuyo degilim, her iliskiden sonra prezervatifi kontrol ediyoruz, yirtik falan var mi diye.
2 yil kadar korunmayi dusunuyoruz,
sizce bu yontem bizi 2 yil korur mu?:uhm:
bazilari prezervatifle zevk alamadiklarini soyluyorlar, biz onsuz hic denemedik (nolur nolmaz diyerek) acaba onsuz daha mi zevkli olur
siz memnun musunuz bu yontemle korunmaktan?
tesekkurler,
a.s.
aynen öyle sağlık ocaklarında kini önermiyorum . marka önemliEsimle hep bu yontemle korunduk. Kacak gocek hiic olmadi. Abuk sabuk marka almazsaniz sikinti yok. 2 oglim vr simdi korunmayi birkyik tabi 3. Bebek icin ma bence byan icin cok ideal.
Ay bi kere verdiler bna da dogum sonrasi. Esime verdim bi actik ki kazik gibi ya kullanilir mi o. Okey durex hssas olani kullanmayi tercih ederim yada extra ince. Kokulu mwyveli vs cok kotu ve kalin.aynen öyle sağlık ocaklarında kini önermiyorum . marka önemli
hele o lastik kokusu çok kötüAy bi kere verdiler bna da dogum sonrasi. Esime verdim bi actik ki kazik gibi ya kullanilir mi o. Okey durex hssas olani kullanmayi tercih ederim yada extra ince. Kokulu mwyveli vs cok kotu ve kalin.
sağlık ocağından alınanlarda delik çıkabiliyormuş. ha bide o plastik kokusu size tavsiyem sakın dokunmayın. bence gidin para verip kaliteli markalardan alınSağlık ocağından aldıklarımı kullanıyoruz biz bir sorun olur muki kullanan var mı acaba.
Markalı var durexinki. kullandık yine de bir sıkıntı olmadı ama içim de rahat etmiyor. Bir de sadece prz yeterli olur mu ki korunmak için ekstra bir yönteme gerek var mıdır acabasağlık ocağından alınanlarda delik çıkabiliyormuş. ha bide o plastik kokusu size tavsiyem sakın dokunmayın. bence gidin para verip kaliteli markalardan alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?