Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaşlar merhaba. Ağustosun 17sinde adetim başlamıştı ve 5.gününde kanamam az miktarda devam ederken erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimiz sırada içimden çıktıktan sonra farkettik ki prezervatif içimde kalmış. Biraz uğraştıktan sonra parmağımla ulaşabileceğim iç bir noktaya itilmiş bir halde prezervatifi bulup çıkardım, içi de boştu. Sonrasında iki gün daha az az normal düzeninde devam etti ve bitti adet dönemim. Şimdi üstünden 10gün geçti ertesi gün hapını da kullanamadım. Adetin 5inci gününde bu yolla hamile kalmış olma olasılığım var mı hiçbir fikriniz var mı? Normalde ideal zaman 14.gün civarı oluyormuş ama kişiye göre de değişiyormuş anladığım kadarıyla. Acaba adet devam ederken hamile kalma ihtimali var mı ??? Eczanelerde satılan testleri yapmak istiyorum ama bir ay sonra sonuç verdiğini okudum dolayısıyla gelecek adet dönemimden önce yaparsam sonuç çıkmayacak. Devlet hastanesinde bekar olduğum için ve kayıt altına alınacağı için test yaptırmaya korktum, özelde hamilelik testi fiyatlarını bilen var mı? Bana bilgi verebilir veya yorum yapabilirseniz çok sevinirim kendimi çok gergin hissediyorum.

Yakında bizde evleniyoruz ve bu yöntemle korunmayı düşünüyoruz. Günümüz malzeme bilminin geldiği noktaya bakacak olursak yırtılma gibi bir durumun olma olasılığı çok düşük diye düşünüyorum tabi yine de tedbiri elden bırakmamakda fayda var.

kızlar eşleriniz biliyordur gerçi ama; eşiniz kondomu taktıktan sonra ucunda hava boşluğu bırakırsa boşalma anında sperm gidecek yer bulamıyor ve taşıyor.Bu şekilde de hamile kalınıyor,iyi biliyorum:)) Dikkatli olun yani.

Hava boşluğu bırakırsa mı? Zaten ucunu tutarak takmak gerekmiyo mu? Orda boşluk kalsın diye??

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı size normalde 28 kasımda adet olmuştum sonrasında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik geri çekme yöntemini kullandık fakat ben ne olur ne olmaz diye hayatımda ilk defa ella kullandım sonraki gün yani 24 aralıkta adet oldum. Ve son olarak dün prezervatifle korunarak ilişkiye girdik fakat bi baktık ki bittiğinde prezervatif dışarı çıkmış yani içime boşalmış ben tekrar ella kullanmak zorunda kaldım ilkinden 20 gün sonrasında ama aynı adet dönemi içerisinde değil işte. Sizce engellemiş midir gebeliği? Bir de yumurtlama günüm internetten baktığımda 10u gösteriyor biz 13ünde ilişkiye girmiş olduk. Hap almama rağmen sizce yine de hamile kalır mıyım spremlerin iki üç gün orda yaşadığını düşünsek falan haptan sonra da döllenme olabilir mi?

Arkadaşlar geri çekilmede bir döngüde hamile kalma riski %25 hiç azımsanacak bir Rakam değil. Biz de prezervatiften nefret ediyoruz ama bu ay kullanmaya başlayacağız.

Prezervatifde esansli olanlar cok kotu ya yakiyor iceriyi direkt olarak ben cok aci cekmistim.sonradan uyandim:) alerji durumu olabiliyormus

tabiki prezervatifsiz daha zevkli olur ama prezervatif daha pratik

Esimle hep bu yontemle korunduk. Kacak gocek hiic olmadi. Abuk sabuk marka almazsaniz sikinti yok. 2 oglim vr simdi korunmayi birkyik tabi 3. Bebek icin ma bence byan icin cok ideal.

Esimle hep bu yontemle korunduk. Kacak gocek hiic olmadi. Abuk sabuk marka almazsaniz sikinti yok. 2 oglim vr simdi korunmayi birkyik tabi 3. Bebek icin ma bence byan icin cok ideal.
aynen öyle sağlık ocaklarında kini önermiyorum . marka önemli

Ay bi kere verdiler bna da dogum sonrasi. Esime verdim bi actik ki kazik gibi ya kullanilir mi o. Okey durex hssas olani kullanmayi tercih ederim yada extra ince. Kokulu mwyveli vs cok kotu ve kalin.
hele o lastik kokusu çok kötü meyvelilerde çilek güzeldi ama sen beğenmemişin demek ki mutlu et ve extra ince güzel

Sağlık ocağından aldıklarımı kullanıyoruz biz bir sorun olur muki kullanan var mı acaba.
sağlık ocağından alınanlarda delik çıkabiliyormuş. ha bide o plastik kokusu size tavsiyem sakın dokunmayın. bence gidin para verip kaliteli markalardan alın

sağlık ocağından alınanlarda delik çıkabiliyormuş. ha bide o plastik kokusu size tavsiyem sakın dokunmayın. bence gidin para verip kaliteli markalardan alın
Markalı var durexinki. kullandık yine de bir sıkıntı olmadı ama içim de rahat etmiyor. Bir de sadece prz yeterli olur mu ki korunmak için ekstra bir yönteme gerek var mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…