Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ama tuvalete gitseniz bile rahime mutlaka girer spermler siz bilirsiniz ama yine de daha iyi korunabilirsiniz.

Markalı var durexinki. kullandık yine de bir sıkıntı olmadı ama içim de rahat etmiyor. Bir de sadece prz yeterli olur mu ki korunmak için ekstra bir yönteme gerek var mıdır acaba
durex güzel canım bi sıkıntısını görmedim. ilişkinin başında takıldığı sürece ve delik olmadığı sürece hamile kalman çok zor:)

Okey zero bir kere içimde patladı. Zaten incecik bir şey güven vermiyordu.
Sonra okey çifte haz a geçtik. Memnunuz. Zevk konusunda da eşim kondom yokken daha zevkli ama bu da diğer kondomlara göre daha iyi dedi.

Tavsiye vermem ama ben 10 yıl boyunca geri çekme ile hamile kalmadım hiç

durex bence daha iyi .tabi bu kişiden kişiye değişebilir

Ama tuvalete gitseniz bile rahime mutlaka girer spermler siz bilirsiniz ama yine de daha iyi korunabilirsiniz.
valla yıllaaar geçmiş ama biz hala korunmuyoruz ve hala aynı yöntemimi kullanıyorum ve gebe kalmadım hiç :) ama haklısın tabi o bile bi ihtimal ama artık olursada sıkıntı yok 3.cüyü istemeye başladık kazara kalırsam kabulüm doğururum :)

Valla doğurmaya niyetiniz varsa birşey diyemem :) ben ikincinciyi bile düşünemiyorum. O yüzden ihtimale bırakamam. İnşallah prezervatifte bir sıkıntı olmaz.

Merhabalar bizde prezervatif ile korunuyoruz 7 aydır ama akşam başımıza kötü bir olay geldi pre içimde kaldı şuan çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz böyle bir şeu yaşayan oldu mı daha önce

Merhabalar bizde prezervatif ile korunuyoruz 7 aydır ama akşam başımıza kötü bir olay geldi pre içimde kaldı şuan çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz böyle bir şeu yaşayan oldu mı daha önce
canım hemen ella kullan . büyük ihtimal bi sıkıntı olmaz

Kızlar bişey soracağım. Marka olarak çoğu aynıdır da çeşitlerinden en ideali en incesi sanırım. malum yokmuş gibi olsa eşime de. hiç sevmiyoruz zaten. pis balon kokulu şeyler yaa..

kızlar ilişkinin başında takılması daha sağlıklı değil mi? zevk suyundan da hamile kalınma ihtimali var diye biliyorum ben. ama ıslaklıkta kayganlık sağladığı için iyi oluyor.
sizler nasıl yapıyprsunuz=?

ilişkinin başında takılmalı tam korunma sağlanması için :)

İlişki başına gerek yok bence erkekler biliyor aslında ne zaman yaklaştıklarını o zaman taktıklarında da sorun olmaz.

Kızlar bişey soracağım. Marka olarak çoğu aynıdır da çeşitlerinden en ideali en incesi sanırım. malum yokmuş gibi olsa eşime de. hiç sevmiyoruz zaten. pis balon kokulu şeyler yaa..

Aslında hem erkeğin hissiyatını azaltıyor kadında alerji yapabiliyor. Temizlik ve korunma açısından iyi bir yöntem ama

Pre kullanıyoruz ama 7 gündür regl göremedim.
Bu sabah arkadaşım doğuma girdi, onlar da pre ile korunuyorlardı ama kız hamile kaldı.
Şimdi beni aldı bi korku, hiç hazır değilim bebeğe, başına böyle bi şey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…