- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
- Konu Sahibi peppermint
-
Ama tuvalete gitseniz bile rahime mutlaka girer spermler siz bilirsiniz ama yine de daha iyi korunabilirsiniz.Şöyle ki yanıt vermek gerekirse,
Geri çekilme korunma yöntemi değil çünkü boşalma anında geri çekilse bile eşin çekmeden önce gelen o azcık sperm bile gebe kalmaya yetiyo cnm.oyüzden bu güvenilir bi yöntem değil.onu geçtim ilişki anında o zevk suyu denilen şeyde bile sperm oluyo oyüzden dikkatli olmakta fayda var.ben 6yıl önce 2.ci doğumumdan sonra spiral taktırmıştım.2 yıl kaldı sonra çıkarttırdım.4yıldır korunmuyoruz hiçbişekilde ama çocukta istemiyoruz tabi.
ama ben yöntemi çözdüm boşaldıktan sonra hemen kalkıp wcye gidiyorum.ha bide yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ogünlerde ilişki olucaksada daha tedbirli oluyoruz açıkçası :))
durex güzel canım bi sıkıntısını görmedim. ilişkinin başında takıldığı sürece ve delik olmadığı sürece hamile kalman çok zor:)Markalı var durexinki. kullandık yine de bir sıkıntı olmadı ama içim de rahat etmiyor. Bir de sadece prz yeterli olur mu ki korunmak için ekstra bir yönteme gerek var mıdır acaba
durex bence daha iyi .tabi bu kişiden kişiye değişebilirOkey zero bir kere içimde patladı. Zaten incecik bir şey güven vermiyordu.
Sonra okey çifte haz a geçtik. Memnunuz. Zevk konusunda da eşim kondom yokken daha zevkli ama bu da diğer kondomlara göre daha iyi dedi.
Tavsiye vermem ama ben 10 yıl boyunca geri çekme ile hamile kalmadım hiç
valla yıllaaar geçmiş ama biz hala korunmuyoruz ve hala aynı yöntemimi kullanıyorum ve gebe kalmadım hiç :) ama haklısın tabi o bile bi ihtimal ama artık olursada sıkıntı yok 3.cüyü istemeye başladık kazara kalırsam kabulüm doğururum :)Ama tuvalete gitseniz bile rahime mutlaka girer spermler siz bilirsiniz ama yine de daha iyi korunabilirsiniz.
Valla doğurmaya niyetiniz varsa birşey diyemem :) ben ikincinciyi bile düşünemiyorum. O yüzden ihtimale bırakamam. İnşallah prezervatifte bir sıkıntı olmaz.valla yıllaaar geçmiş ama biz hala korunmuyoruz ve hala aynı yöntemimi kullanıyorum ve gebe kalmadım hiç :) ama haklısın tabi o bile bi ihtimal ama artık olursada sıkıntı yok 3.cüyü istemeye başladık kazara kalırsam kabulüm doğururum :)
canım hemen ella kullan . büyük ihtimal bi sıkıntı olmazMerhabalar bizde prezervatif ile korunuyoruz 7 aydır ama akşam başımıza kötü bir olay geldi pre içimde kaldı şuan çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz böyle bir şeu yaşayan oldu mı daha önce
İlişki bittikten 1 saat geçmeden içtim ella hapını inşallah bir sıkıntı olmaz hamileliğe hiç hazır değilimcanım hemen ella kullan . büyük ihtimal bi sıkıntı olmaz
Stresten dolayi adetin gecikebilir korkma . icinin rahatlamasini istiyorsan bi test yap ama buyuk ihtimal kalmazsin.İlişki bittikten 1 saat geçmeden içtim ella hapını inşallah bir sıkıntı olmaz hamileliğe hiç hazır değilim
İnşallah canım Allah isteyen hekese nasip etsin ama ben daha korkuyorum nedense. Daha adet zamanıma 21 gün var daha dişimi çok sıkmam gerek yaniStresten dolayi adetin gecikebilir korkma . icinin rahatlamasini istiyorsan bi test yap ama buyuk ihtimal kalmazsin.
merak etme canım büyük ihtimal olmaz :)İnşallah canım Allah isteyen hekese nasip etsin ama ben daha korkuyorum nedense. Daha adet zamanıma 21 gün var daha dişimi çok sıkmam gerek yani
İnşallah canımmerak etme canım büyük ihtimal olmaz :)
ilişkinin başında takılmalı tam korunma sağlanması için :)kızlar ilişkinin başında takılması daha sağlıklı değil mi? zevk suyundan da hamile kalınma ihtimali var diye biliyorum ben. ama ıslaklıkta kayganlık sağladığı için iyi oluyor.
sizler nasıl yapıyprsunuz=?
kızlar ilişkinin başında takılması daha sağlıklı değil mi? zevk suyundan da hamile kalınma ihtimali var diye biliyorum ben. ama ıslaklıkta kayganlık sağladığı için iyi oluyor.
sizler nasıl yapıyprsunuz=?
Kızlar bişey soracağım. Marka olarak çoğu aynıdır da çeşitlerinden en ideali en incesi sanırım. malum yokmuş gibi olsa eşime de. hiç sevmiyoruz zaten. pis balon kokulu şeyler yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?