- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi peppermint
-
çok garipsiniz valla hem evlisin bide prezervatif kullanıyorsunuz saçma bence bırakın hem 2 nizde zevk alın hem bebek olsun arada çok fark var inanın onsuz çok zevkli biz denedik
Kimse onlar bakalım bir :) nikleri verinde
edacım kusura bakma ben senin gibi mahalle agzıyla konusmadıgım için sana cevap vermicem ayrıca benim senden daha zeki oldugum acık
herkese iyi paylaşımlar
Ilk gece prezervatif kullanilmaz`i kim ortaya atti bilmiyorum ama yok öyle birsey...
Yurtdisinda ilk iliskisini yasayacak olanlara mutlaka prezervatif tavsiye edilir...(tabii onlarda cogunlukla cinsel hastaliklardan korunmak icin; eger henüz testler yapilmamissa)
Yani demekki ilk gece prezervatifin bir sakincasi yok...
Yanliz ilk deneyim olacagindan dolayi heyecanli ve gergin olunabilir; dolayisiyla da sulanma az ya da hic olmayabilir... bu yüzden su bazli kayganlastirici mutlaka kullanilmali...
edacım kusura bakma ben senin gibi mahalle agzıyla konusmadıgım için sana cevap vermicem ayrıca benim senden daha zeki oldugum acık
herkese iyi paylaşımlar
arkadaslar merhaba,
hap kullananlar, aylik igne olanlar, geri cekme yontemini uygulayanlar hepsi birer sayfa acmis. ama prezervatifle korunan yok denecek kadar az, ya da var da sesleri mi cikmiyor acaba?
biz de buraya yazalim?
ben 3 aylik evliyim, prezervatifle korunuyoruz, yine de korkmuyo degilim, her iliskiden sonra prezervatifi kontrol ediyoruz, yirtik falan var mi diye.
2 yil kadar korunmayi dusunuyoruz,
sizce bu yontem bizi 2 yil korur mu?:uhm:
bazilari prezervatifle zevk alamadiklarini soyluyorlar, biz onsuz hic denemedik (nolur nolmaz diyerek) acaba onsuz daha mi zevkli olur
siz memnun musunuz bu yontemle korunmaktan?
tesekkurler,
a.s.
kızlar selam erkek diyoruz ama kadın prezervafatifi kullanan varmı deneyimlerinizi paylaşın spiral korkutuyo haplarsa olmuyo sigara fazla içiyorum çünkü yazarsanız sevinirim
O zaman kayganlastirici kullanmalisin...
Ya da lateks alerjin var...
En son ihtimal ise: prezervatifin üzerindeki kayganlastiriciya karsi alerjinin olmasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?