Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kimse onlar bakalım bir :) nikleri verinde

ben ve benim gibi düşünen bi kac arkadas var eda ve yosun77 nıcklı üyelerin erkek oldugunu düşünüyoruz açtığı konulara yaptıgı yorumlara bakaraktan hatta eda ya erkeksin dedik oda sizene erkek olup olmamamdan dedi buda cevap yani

kendini zeki zanneden arkadaşım benim erkek olmadığımı bılıyorsun sanada kanıtlamak zorunda değilim zaten.Madem öyle düşünüyorsun nıye cinsellik bölümlerinde dolaşıyorsun bakayım yaramaz.CADIARZU

edacım kusura bakma ben senin gibi mahalle agzıyla konusmadıgım için sana cevap vermicem ayrıca benim senden daha zeki oldugum acık
herkese iyi paylaşımlar

edacım kusura bakma ben senin gibi mahalle agzıyla konusmadıgım için sana cevap vermicem ayrıca benim senden daha zeki oldugum acık
herkese iyi paylaşımlar

Ben mahalle ağzıyla hiçbir zaman konuşmam .gündelik yaşamımda konuşmuyorumki şimdi konuşayım.sizler beni anlamadığınızdan cümlelerimi seçerken basıt kullanıyorum ki anlayın erkek olmadığımı diye ama nafıle.benim konuşma tarzımı acaba anlayabilirmisin sen.Beni muzdarip etmek için var gücünle çalışıyorsun arkadaşım ama olsun sizlere ihtıyaç varki sinirlerimiz güçlensin öyle değilmi yaramaz? hadi kal sağlıcakla ben yınede sana kızmıyorum.Barış çubuğumu uzatıyorum yakala...a.s.a.s.a.s.

Ilk gece prezervatif kullanilmaz`i kim ortaya atti bilmiyorum ama yok öyle birsey...
Yurtdisinda ilk iliskisini yasayacak olanlara mutlaka prezervatif tavsiye edilir...(tabii onlarda cogunlukla cinsel hastaliklardan korunmak icin; eger henüz testler yapilmamissa)
Yani demekki ilk gece prezervatifin bir sakincasi yok...
Yanliz ilk deneyim olacagindan dolayi heyecanli ve gergin olunabilir; dolayisiyla da sulanma az ya da hic olmayabilir... bu yüzden su bazli kayganlastirici mutlaka kullanilmali...

çook haklısın canımkaydirigubbakcemile5

hanımlar valla doğum kontrol haplarına olan tarzınızdan çok etkilendim. Kendinizi düşünmenize hayran kaldım. Prezervatifin de bir yere kadar olduğunu düşünürsek, aylık iğne vs. var mı öneriniz başka?

not: Daha önceki yazışmalarını okudum ama sorumun cevabını kaçırdıysam, kusura bakmayın lütfen.

Sevgiler,

herkese iyi paylaşımlar

arkadasim,
sana hak veriyorum;

yosun77 yi bilmem ama eda bence de erkek..

hatta bir keresinde ona bisyeler yazdim; sonra bana siteden ihtar geldi ??????

actigi konulardan cok belli,

gogus, ilk gece, iliskiyi kim baslatir, kadin daha istekliyse nolur.............

iste sacma sapan burada yazilanlari okuyup birsey oldugunu zannediyor.

ayrica sana demis ya, sen niye cinsellik icerikli sayfalara giriyosun diye;

benim konum kesinlikle cinsel icerikli degil; eda hn (ya da bey) dikkatini cekerim,
biz burada aile planlamasini konusuyoruz

3 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım
sonra bıraktım korunmayı, kızım oldu
şuan halen emziriyorum ve bu yüzden hap kullanamiyorum
açikcası çokta kulanmak istemiyorum çünkü birçok dezavantajini gördüm
doğumdan beri eşim korunuyor prezervatif ile.
Bir bakıma iyi bir bakıma kötü çünkü hep korku oluyor
%100 emin olamiyorum
ayrıca zevk konusuna gelince gerçekten çok fark oluyor
ama yinede hap kullanmak istemiyorum, spiralede karşiyim
henüz tam ne yapacağima karar veremedim bu konuda kafam çok karışık kafamçokkarıştı

iki senedir evliyim bu yöntemle korunuyoruz. şu an çocuğum yok ve uzun süre düşünmüyorum ama içim pek rahat değil hap kullanmayı düşündüm ama cesaret edemedim.

kızlar selam erkek diyoruz ama kadın prezervafatifi kullanan varmı deneyimlerinizi paylaşın spiral korkutuyo haplarsa olmuyo sigara fazla içiyorum çünkü yazarsanız sevinirim

Haptan başka hiç bir şeye güvenim tam değil ama hapa 2 ay ara vermek durumundayım ve 2 ay prezervatif ile korunacağız... ıçim hiç rahat değil hemde sevmiyorum ben prezervatifi

kızlar selam erkek diyoruz ama kadın prezervafatifi kullanan varmı deneyimlerinizi paylaşın spiral korkutuyo haplarsa olmuyo sigara fazla içiyorum çünkü yazarsanız sevinirim

ben kullanmadim,
ama kk da bi bayan arkadas yazmisti bir ara; kullandiktan sonra ertesi gun agrim oluyor, canim yaniyor falan demisti. ama yeni evliydi sanirim.

bilmiyorum ama ben de korkarim oyle seyler kullanmaya ...

Prezervatifle nasıl korunuyorsunuz kızlar, çok kötü birşey ya, yada bana yaramıyor.. Kuruluk yapıyor bende.. Birde üzerindeki o kaygan madde gidince poşetten farksız oluyor,resmen içimi parçaladı ya Daha da kullanmam, gerekirse 1,5 - 2 ay,yeniden hap kullanmaya başlayana kadar cinsel birliktelik yapmam ama prezervatif kullanmam

O zaman kayganlastirici kullanmalisin...
Ya da lateks alerjin var...
En son ihtimal ise: prezervatifin üzerindeki kayganlastiriciya karsi alerjinin olmasi...

O zaman kayganlastirici kullanmalisin...
Ya da lateks alerjin var...
En son ihtimal ise: prezervatifin üzerindeki kayganlastiriciya karsi alerjinin olmasi...

Prezervatifsiz ilişkide kuruluk gibi bir sorunum yok,kayganlaştırıcı vb jeller kullanıp düzenimi bozmak mantıklı gelmiyor.. Sanırım latekse karşı bir sorunum var

uc gun once ilk defa dogru durust prezervatif kullanayim dedim, denemek icin, hic mi hic olmadi, esim zevk almadi e ozaman cikar dedi, sonra tsk etti:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…