Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Benimde prezarvatiften yana sorunum var arkadaşım yaa şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum mecburen prezarvatif kullandığımızda canım çok yanıoo, yara oluooo malesef o zamanda ben çekiorumm çok zor bi durum sanırım benimde alerjim varr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet belkide alerjin vardir,
ya da belki iyi bir marka almamis olabilir misiniz?
markayi degistirseniz??

merhaba hanımlar bizde condomla korunuyoruz.eşim kesınlıkle istemedi hap vb bişeyle korunmamı ben korunum dedi saolsun :asigim:
suan 2ay 3haftalık evlıyız artık condom değilde kontrollu olarak oluo bişiler işte..
ama gectıgımız 2gun once çok kokrtum ve ilk defa erken adet olduguma cok sevındım :) bidaha bu korkuyu yasamamak için condomlu iliskı istedımı dile getırdım :))
2yıl sonra bebıs dusunuyoruz cunku.

sperm öldürücü condomlardan kullanmalısınız onlar yırtılmayada dayanıklıymış daha kalın olduklarından, daha fazla hissiyat veren hassas etiketiyle piyasada bulunan ince prezarvatifler daha çabuk yırtılabiliyor.

bekar görünüyorsun, nasıl deneyip zevkine vara biliyorsun.lmaz:

bu sitede de şu garip yaklaşımı durduramadık ya ne diyeyimlmaz:
kardeşim sana bekarken seviş diyen diyen oldu mu?olmadı.sanane milletin özel hayatından,sen konuya yorum yap ,geç...

ben de prezervatifi pek sevmiyorum,sevgilim de sevmiyor,mecburen kullanıyoruz.kist yüzünden doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyordu,onu için bile kullanamadım,çok bulantı yaptı.evlendiğim zaman korunmayıp direkt bebek sahibi olmayı düşünüyorum,bebekten sonra da spiral sanırsam.

biz de prezervatifle korunuyoruz ama artik hix zevk almadigimi fark ettim. ne kadar hisset olanini kullansak da prezervatifin o posetimsi yapisi benim zevk almami engelliyor dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum ama su an icin en guvenli korunma yontemi olarak prezervatifi secmek durumundayiz

peki lk ilişkide hamile kalma olasılığı ne kadardır ya ilk inde prezarvetif kullanmasak ilki özel diye hapta kulanmak istemiyorsam..ilkinde geri çekilmeyle ne kadarlık korunma sağlıyabiliriz..

geri cekilmenin koruma ihtimali cok dusuk keske ilk iliskiden onleminizi alsaydiniz. istenmeyen bir gebelik yasamamak icin mutlaka korunun.

bende 6 ay hap kullandım.eşime söyledim hapı daha fazla kullanmak istemediğimi.sıra onda.bizim kolay oldu.her sey yolunda.
tabiki kolay oluyor,
kolay olmayacak bisey yok ki ;-)

sperm olduruculu prezervatifler taywan mali imis, pek tavsiye etmemis eczaci esime.
inceler hem daha iyi hissettiriyor ve de kesinlikle yirtilma olmuyor . biz 6 aydir evliyiz, hic yirtildigini gormedim.

bende eşimde zevk almadık prezarvatifle, ten tene değecek illaki :kedi:

tabi ki oylesi daha da guzeldir ama condomla da hic his yok diyemeyiz bence. bir de arti ve eksileri karsilastirmak lazim; .. prez.in artilari cok.

Prezervatifsiz ilişkide kuruluk gibi bir sorunum yok,kayganlaştırıcı vb jeller kullanıp düzenimi bozmak mantıklı gelmiyor.. Sanırım latekse karşı bir sorunum var

Prezervatifsiz iliskide kuruluk probleminin olmamasi prezervatifle de ayni olacak diye birsey yok... prezervatif vajinayi, heleki uzun sekste, kurutuyor, iüzerindeki kayganlastirici yetersiz kaliyor; bu bir gercek...
Eger lateks ve prezervatifin üstündeki kayganlastiriciya karsi alerjin yoksa, büyük bir ihtimal sorun kuruluk... o zaman mutlaka kayganlastirici ile denemelisin...
Bence cilt doktoruna bir git ve lateks alerji testi yaptir...
Eger alerjin yoksa; o zaman kuru prezervatif ve dogal organik kayganlastirici ile dene...
Korkma: eger vajina ph-degerine uygun kayganlastirici kullanirsan (katki maddesiz, dogal, organik), düzenini bozmazsin...

kizlar size birsey danisicam,
ben 6 aylik evliyim ve dedigim gibi hep prezervatif ile korunuyoruz ama prez. kuruluk yaptigi icinde bol bol kayganlastirici kullaniyoruz. acaba bu kayganlastiricilarin uzun sure kullanimi zararli midir? ilerde kisirlik vs. yapar mi?
son aylarda adetlerim de hep kisa suruyor korkmaya basladim; yumurta kalitem dusmesin ???

Yukarida da yazdigim gibi: kayganlastiricinin vajina ph-degerine uygun, organik ve dogal olmasina dikkat etmelisin...
Ayrica kesinlikle su bazli kayganlastirici kullanmaya dikkat et; silikonlu daha uzun süre kayganlik sagliyor, fakat vajinaya tabaka halinde "yerlesiyor"... kalintilari da tehlikeli deniliyor...

cok sagol cnm cvp verdigin icin..

ya cnm biz durex-play aliyoruz,
su bazli deniyor.

acaba iyimidir ki?

simdi isyerindeyim ama evden netten iyice bir arastirayim ben su kayganlastirici olayini.

Rica ederim canim...
Mümkün oldugunca tabiiki kullanmamak daha iyi, ama aci cekmekten iyidir...
Durex play`i duydum, ama icerigiyle ilgili ne yazikki bir fikrim yok... (ama su bazli olmasi iyi)
Arastirma geregi duymadim, cünkü benim icin organik olmasi cok önemli ve sanirsam o organik degil...
Ben Türkiyede yasamiyorum; bence netten arastir oradaki organik ve katki maddesiz kayganlastiricilari...
(Bioglide tamamen organik ve teslerden gecmis, onaylanmis yazarsiz oldugu; orda var mi bilmiyorum)
Ama dikkat et: her kayganlastirici prezervatif ile kullanilmiyor (kazaya kurban gitme birde;-))

canim cok sagol, bakamaidm daha ama en kisa zamanda soylediklerini arastiracagim;
bu bizim kullandigimiz prezervatife uygunmus, oyle yaziyor uzerinde.

ayy, korktum simdi :-(

-- bu korunma isi hakikaten basa bela ya :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…