- 23 Şubat 2009
- 463
- 67
- 118
- Konu Sahibi peppermint
-
Prezervatifle nasıl korunuyorsunuz kızlar, çok kötü birşey ya, yada bana yaramıyor.. Kuruluk yapıyor bende.. Birde üzerindeki o kaygan madde gidince poşetten farksız oluyor,resmen içimi parçaladı yaDaha da kullanmam, gerekirse 1,5 - 2 ay,yeniden hap kullanmaya başlayana kadar cinsel birliktelik yapmam ama prezervatif kullanmam
uc gun once ilk defa dogru durust prezervatif kullanayim dedim, denemek icin, hic mi hic olmadi, esim zevk almadi e ozaman cikar dedi, sonra tsk etti:kedi::kedi:
Benimde prezarvatiften yana sorunum var arkadaşım yaa şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum mecburen prezarvatif kullandığımızda canım çok yanıoo, yara oluooo malesef o zamanda ben çekiorumm çok zor bi durum sanırım benimde alerjim varr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet belkide alerjin vardir,
ya da belki iyi bir marka almamis olabilir misiniz?
markayi degistirseniz??
bekar görünüyorsun, nasıl deneyip zevkine vara biliyorsun.lmaz:
peki lk ilişkide hamile kalma olasılığı ne kadardır ya ilk inde prezarvetif kullanmasak ilki özel diye hapta kulanmak istemiyorsam..ilkinde geri çekilmeyle ne kadarlık korunma sağlıyabiliriz..
tabiki kolay oluyor,bende 6 ay hap kullandım.eşime söyledim hapı daha fazla kullanmak istemediğimi.sıra onda.bizim kolay oldu.her sey yolunda.
sperm olduruculu prezervatifler taywan mali imis, pek tavsiye etmemis eczaci esime.sperm öldürücü condomlardan kullanmalısınız onlar yırtılmayada dayanıklıymış daha kalın olduklarından, daha fazla hissiyat veren hassas etiketiyle piyasada bulunan ince prezarvatifler daha çabuk yırtılabiliyor.
bende eşimde zevk almadık prezarvatifle, ten tene değecek illaki :kedi:
Prezervatifsiz ilişkide kuruluk gibi bir sorunum yok,kayganlaştırıcı vb jeller kullanıp düzenimi bozmak mantıklı gelmiyor.. Sanırım latekse karşı bir sorunum var
bende eşimde zevk almadık prezarvatifle, ten tene değecek illaki :kedi:
Rica ederim canim...
Mümkün oldugunca tabiiki kullanmamak daha iyi, ama aci cekmekten iyidir...
Durex play`i duydum, ama icerigiyle ilgili ne yazikki bir fikrim yok... (ama su bazli olmasi iyi)
Arastirma geregi duymadim, cünkü benim icin organik olmasi cok önemli ve sanirsam o organik degil...
Ben Türkiyede yasamiyorum; bence netten arastir oradaki organik ve katki maddesiz kayganlastiricilari...
(Bioglide tamamen organik ve teslerden gecmis, onaylanmis yazarsiz oldugu; orda var mi bilmiyorum)
Ama dikkat et: her kayganlastirici prezervatif ile kullanilmiyor (kazaya kurban gitme birde;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?