Prezervatif yırtılması

Puhah:)) keşkee valla ne güzel olurdu. Namuslu namuslu geçinirlerdi

Koskoca bir keşkeeeeee..böyleleri kız çocuklarını okutmuyor işte okumak bunlar için namussuzluk oluyor işte o yüzden cahiller.

ama onun dediği laf yanlışsa bile bu kadar üstüne gidip hakaret etmenize gerek yok. Hepimiz insaniz sonuçta. Hepimizin hatası olur sizin de dediğiniz birçok söz yanlış

Birinci yorumdaki beğenilere istinaden soyluyorum başkasının gunahinin peşine düşüp kendi gunahlarinizi unutmussunuz. Evlendikten sonra hz. Meryeme evrildiklerini dusinenler de olmuş. Konulariniz duruyor.Arkadaşlar dostlar milletin erkek arkadaslariyla yaptıklarına değil kendi yaptiklariniza bi bakin. Dünya öyle daha güzel. Sahteler sizi

ama onun dediği laf yanlışsa bile bu kadar üstüne gidip hakaret etmenize gerek yok. Hepimiz insaniz sonuçta. Hepimizin hatası olur sizin de dediğiniz birçok söz yanlış
Doğru insanların ahlakına laf etağn her pislik lafı konussun millette susacaktı oldu baska

Canım bu mantıkla bakarsan içinde sperm olan kondomu gömüp dua etmemiz lazım döllenmese de sperm 72 saat canlı çünkü
Kiyasin dogru degil. Kondomun icine yumurta düsmüyor sonucta. Ben gömmüyorum bu yüzdenm ams biri cikarda fantezi olsun diye gömerse bir sey diyemem:) cok Tartismaya girmek istemiyprum. Sonucta o hap birbirine kavusan spermle yumurtayi ayiriyor. Baslayan döllenmeyi durduruyor.ve bu bana göre ne dini ne ahlaki ne de insani acidan dogru degil. Ben zaten kpmu sahibine sen söylesin sen böylesin filsn demedim. Etikettete vurmadim. Yargilamadim da . Bunun kürtajdan farki olmadigini söyledim. Ve bu benim görüsüm. Konu sahibi kendisi ksrar verebilir ne yapacagina

SEDA. BENDE MUSLUMANIM BENDE BASORTULUYUM BURDA DA MUSLUMAN COK AMA AMA HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYOR USLUBUN CPK YANLIS KUSURA BAKMA BI KENDINE GEL .. HERKES BI TURLU GUNAH ISLIYOR VE BU KULLA ALLAH ARASINDA .. NEDEN BU KADAR SERTSIN ?? ZORLA DINIMI YASATACAKSIN ? GORUSUNU SOYLE CIK NEDEN BU SALDIRI ? ISLAMIN ADINI KARALIYORSUNUZ BASKA BIRSEY DEGIL HERKES BIRNIRINE SAYGI DUYMAK ZORUNDA INSANLARI DIN ADINA KISKIRTMA RICA EDERIM PEYGEMABER KIMSYE SALDIRMADI ZINA EDER TOVBE EDER AŞLAH AFFEDER BU BIZE MI KALDO ?? SU ULKEYI BOLMEYIN ARTIK

Döllenmiş yumurtada hemen rahme ulaşmıyor 1 hafta 10 gün sürüyor yerleşme, korunmasına rağmen emin olunmayan durumlarda mecbur alınan bir hap, başına gelirse sen almazsın diyecek birşey yok

Bende tesettürlüyüm ama bu insanın müslüman olduğundan bile şüphe eder oldum resmen din çatışması yaşattı.

Ozaman spermlerin boşa gitmesi de haksızlık birleşir birleşmez kalp atmaya başlamıyor sakin olun. Neyse görüşümüz farklı ve anlaşmak zorunda diiliz bence..

Hksizlik diyen sensin o zaman ona göre bir seyler yapabilirsin. Döllenmenin her asamasini biliyorum merak etme. Ama spermle yumurta birlestigi andan itibaren (kalp daha atmaya baslamasa bile) iconde nasil bir insan olacagina dair (sacindaki tel sayisinca) her seyi barindiriypr. Ve bu benim icin insan olarak anilmasi icin yeterm dedigim gibi bu benim görüsüm. Seninde dedigin gibi anlasmak zzprunda degiliz. Tesekkürler.

Yazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu

Döllenmiş yumurtada hemen rahme ulaşmıyor 1 hafta 10 gün sürüyor yerleşme, korunmasına rağmen emin olunmayan durumlarda mecbur alınan bir hap, başına gelirse sen almazsın diyecek birşey yok
10 gün sürdügünüde biliyorum. Bu benkm insana bakis acim.kimi icin o 10 händen sonea baslar kimi icin yumurta dperm kavusunca kimi icon kalp atmaya baslayinca bir sey diyemem. Vesselam. Evet insallah almayi dpsünmpyorum ve insallah almayacagim.

Seda üslup çok önemli. Niyetin iyi bile olsa böyle sert üslupla bi yere varamazsın malesef.

Yahu sanane!

Sana göre yanlış, benim de evlilik öncesi tercih etmediğim birşeydi cinsellik, ama yaşayan var bana bir zararı var mı, hayır, hesap sormak benim haddim mi, hayır, her koyun kendi bacağından asılır, senin inancında kulu yargılamak kula mı düşüyor?

Hayır yani sen sütten çıkma ak kaşık mısın hiçbir günahın olmadı mı, 21 yaşındasın daha ne gördün ne yaşadın, belki en yapmam dediğin şeyi yapacaksın hayat bu, ya da en yakının yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…