- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
zına haram seda ama uslubun dınden soğutur .. Yanlış örnek oluyorsun ıt köpekle le gıtmez bu ıs kusura bakma hemen tahtın olmamalıydın ılle can sıkan yorum olur dün güzel ahlaktır sende o uslupla cevap verecektin kımsenın küfrüne sebep olamazsın .ayette bıle fıravuna gör ona yumuşak konus dıyor mevla. Sen mıllete sende mı yattın diyorsun kıskırtıyorsun çok ayıp. Herkes kendı hayatını yasar saldırmakla ornek olamazsın lütfen dını boyle savunma Benım çok zoruma gıttıYazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu
Kes be artık sananeİş tesettürle bitmiyor şekerim Müslüman olmayan da moda diye ötüyor . Sen müslümanlığın ne olduğunu aç bir daha oku
zına haram seda ama uslubun dınden soğutur .. Yanlış örnek oluyorsun ıt köpekle le gıtmez bu ıs kusura bakma hemen tahtın olmamalıydın ılle can sıkan yorum olur dün güzel ahlaktır sende o uslupla cevap verecektin kımsenın küfrüne sebep olamazsın .ayette bıle fıravuna gör ona yumuşak konus dıyor mevla. Sen mıllete sende mı yattın diyorsun kıskırtıyorsun çok ayıp. Herkes kendı hayatını yasar saldırmakla ornek olamazsın lütfen dını boyle savunma Benım çok zoruma gıttı
valla turemısler
demın bı konuya baktım orda da vardılar,
gelıyorlar cogalıyorlar
Aynen çok haklısınzına haram seda ama uslubun dınden soğutur .. Yanlış örnek oluyorsun ıt köpekle le gıtmez bu ıs kusura bakma hemen tahtın olmamalıydın ılle can sıkan yorum olur dün güzel ahlaktır sende o uslupla cevap verecektin kımsenın küfrüne sebep olamazsın .ayette bıle fıravuna gör ona yumuşak konus dıyor mevla. Sen mıllete sende mı yattın diyorsun kıskırtıyorsun çok ayıp. Herkes kendı hayatını yasar saldırmakla ornek olamazsın lütfen dını boyle savunma Benım çok zoruma gıttı
Yazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu
Onlar disarida milyonlarca var zaten. Disarida milyonlarca Seda var. Buraya yazmadiklari zaman yok olmuyorlar, sadece biz yok saniyoruz.valla turemısler
demın bı konuya baktım orda da vardılar,
gelıyorlar cogalıyorlar
Bak bak bana cvp vermezde buralarda dolanırSon 15 senedir cehalet ve yobazlığın kitlesel hareketine şahidiz,palazlandılar bitleri kanlandı
bunun dınle alakası yok ınsanlar cahıl malesef ıslam bu degıl..yazık dınıme yazık .. Bı müslüman hata yap sa dıne laf geliyor.. Yanlış birşey ama malesef geliyor ..Son 15 senedir cehalet ve yobazlığın kitlesel hareketine şahidiz,palazlandılar bitleri kanlandı
Onlar disarida milyonlarca var zaten. Disarida milyonlarca Seda var. Buraya yazmadiklari zaman yok olmuyorlar, sadece biz yok saniyoruz.
bunun dınle alakası yok ınsanlar cahıl malesef ıslam bu degıl..yazık dınıme yazık .. Bı müslüman hata yap sa dıne laf geliyor.. Yanlış birşey ama malesef geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?