- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Bebeğin kaç kilo ki.Bebeğim 3 aylık oldu, bir kaç hediye gelen farklı marka dışında sürekli premium care kullandık. Bir özelliğiyle memnunken (sıvı kaka emiciliği) diğer tüm yönleriyle memnuniyetsizlik yaşıyorum. Geceleri veya dışarıdayken pusetinde olduğunda bez yanlara taşırıyor. Ayrıca gerçekten irrite edici bir koku ile karşılaşıyorum. Ki pişik olmasın diye geceleri bile maksimum 4 saatte bir değiştiriyorum bezini. Bırakın 12 saati acaba bezin numarası ile mi alakalı bilemiyorum. Şu anda 2 numara kullanıyorum. Daha büyüğünü mü kullanmalıyım
4.900 grBebeğin kaç kilo ki.
Bezin sıkıp sikmadigini anlarsın zaten.
Ben de normal prima kullaniyorum .kakasi sirtina kadar cikiyor.bir aylik bebekte kaka sivi oluyor bu yuzden sirtina cikiyor saniyordum.aktifi internetten yeni siparis etmistimİlk cocugumda Prima nin uyu ve oyna o zaman turuncu renkteki paketini kullanıyordum ve çok memnundum. İkinci bebeğime hastane alışverişi yaparken hiç düşünmeden yine prima aldım ve 4 ay olana kadar kullandım. Ama hiç memnun olmadım Kakasını sürekli olarak arkadan ve yanlardan çıkarıyordu. Bezimizi değiştirdik suan hersey normal. He bu arada yeşil paketi kullanıyordum. Aktif bebe olanını
2 numara kullanmalısın 4-9 olanindan doğru noyu kullaniyormussunuz. Benimde sizin gibi sıkıntım vardı değiştirdim bezi suan haggies kullanıyorum bir problem yok şükür.4.900 gr
Valla bebeğim 6 aylık oldu denemedigim bez kalmadı. Canbebe pişik yaptı molfix ve prima Kakasını dışarıya çıkarttı hemde öyle bir çıkartma ki taa sırtına kadar.Ben de normal prima kullaniyorum .kakasi sirtina kadar cikiyor.bir aylik bebekte kaka sivi oluyor bu yuzden sirtina cikiyor saniyordum.aktifi internetten yeni siparis etmistimhangi bezle degistiniz acaba???
Sıvı kakadan gunduzleri cok sık degistigim icin bimin bezlerini de kullaniyorum.gunduz uzun uyku saatlerinde ve geceleri prima...bebegimin cildi aşiri narin ve hassas olmasina ragmen biminkinden hic sorun yasamadim ustelik koca pakete 16 tl veriyosun. Ha bi de gecen gece uyandirmaya kiyamadim bimin beziyle uyudu.biraz endise ettim ama ertesi gune kadar en ufak bir kizariklik yoktu.sanirim bazen farkinda olmadan paramizi cope atiyoruz.dene derim...Valla bebeğim 6 aylık oldu denemedigim bez kalmadı. Canbebe pişik yaptı molfix ve prima Kakasını dışarıya çıkarttı hemde öyle bir çıkartma ki taa sırtına kadar.Evy baby bezi sevemedim kenarlarında esnek bantlar yok. Şuan lik haggies kullanıyorum kız için olanindan bor sorun yok bakalım
Bunda da problem yaşarsam Bimin adi bezlerini kullancam
her ay bez degismekten gına geldi
Denemedigim bi binin bezi kaldı zaten son care onu denerim artikSıvı kakadan gunduzleri cok sık degistigim icin bimin bezlerini de kullaniyorum.gunduz uzun uyku saatlerinde ve geceleri prima...bebegimin cildi aşiri narin ve hassas olmasina ragmen biminkinden hic sorun yasamadim ustelik koca pakete 16 tl veriyosun. Ha bi de gecen gece uyandirmaya kiyamadim bimin beziyle uyudu.biraz endise ettim ama ertesi gune kadar en ufak bir kizariklik yoktu.sanirim bazen farkinda olmadan paramizi cope atiyoruz.dene derim...
cuvalla bez deyip gecme bacim :) ishal olduklarinda falan icimiz gidiyo 10 dakkaya bi cope giden primalaraaa. Sen al koy bi kenara bakarsin lazim olurDenemedigim bi binin bezi kaldı zaten son care onu denerim artik
Aynen prima ya falan o kadar para verdik ki dışına çıktıkça sinir olmaya başladım acaba dedim bez mi küçük bezi büyüttüm yine aynı yine ayniçevredekilere de kullandırmiyorum artik Prima Marka Elcisi bu derdimize bir çare bulunacak mi
Bir de eşimin işi gereği doğudayız burada koca koca cuvallarda bezler satılıyor onlarda mi alsam ne 2 sene yeter bana
Bizin herif kızım ishal oldumu başlıyo hemen babanın paralarına et kızım diyecuvalla bez deyip gecme bacim :) ishal olduklarinda falan icimiz gidiyo 10 dakkaya bi cope giden primalaraaa. Sen al koy bi kenara bakarsin lazim olur
Tabi kesinlikle oyle.dedigim gibi 1 gece bimin beziyle yatti diye sabaha kadar kaygilandim. Ama şoylede bisey var baktin ki zarar vermiyor hicbir sorun yasamiyosun parayida cope atmaya gerek yok.cuvalla bezi bilmem ama gunduzleri bimin bezlerini kullanmak bu anlamda cidden mantikli.Bizin herif kızım ishal oldumu başlıyo hemen babanın paralarına et kızım diye
Aman ne biliyim ya hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil yeter ki pişik yapmasın sızdırmasın
Tabi kesinlikle oyle.dedigim gibi 1 gece bimin beziyle yatti diye sabaha kadar kaygilandim. Ama şoylede bisey var baktin ki zarar vermiyor hicbir sorun yasamiyosun parayida cope atmaya gerek yok.cuvalla bezi bilmem ama gunduzleri bimin bezlerini kullanmak bu anlamda cidden mantikli.
:) birde gece sen de benim gibi alt degismiyosun sanirim.bu yontemide ben annemden ogrendim.bezin iyi ise sakin degisipte alistirma kendin de rahat edersin demisti.ilk gunler gece bi kac kez degisiyordum.resmen eziyetti. anneme bir kez daha minnettarim onun sayesinde rahat ettim.BebişE herhangi bir zararı yoksa yani pişik falan yapmıyor sa nden kullanilmayasin bidenem
Baksana bana kullanmadigim bez kalmadı
Anneler onlar olmasaydı işimiz yaşti valla.:) birde gece sen de benim gibi alt degismiyosun sanirim.bu yontemide ben annemden ogrendim.bezin iyi ise sakin degisipte alistirma kendin de rahat edersin demisti.ilk gunler gece bi kac kez degisiyordum.resmen eziyetti. anneme bir kez daha minnettarim onun sayesinde rahat ettim.
Anlamadim cmm. gecede gunduzde bez yapmami demek istedin?Anneler onlar olmasaydı işimiz yaşti valla.
Gece degistirmiyorum canım akşam yatarken değiştiriyorum zaten 11 gibi falan uyuyor. Birde sabah 7 gibi değiştiriyorum. Gece değiştirilemez ki zaten uykusu açılır gider.
Bu arada bezden kestiğin zaman da geceli gunduzlu bir bırak gece bezlersen çocuk alışiyor. Daha zor olur senin icin
Aynen ben oğlumda öyle yaptım yatağına bir musamba serdim üzerine battaniye falan serdim gerçi altına hiç yapmadı ama yinede serdim.Anlamadim cmm. gecede gunduzde bez yapmami demek istedin?
Bebeğim doğdu doğalı premium care kullanıyorum. Can bebe ve prima aktif bebek denedim pişik yaptı o yüzden bırakamadım doğrusu ama bez sürekli bel kısmından taşıyor. 2 aylık bebeğe 4 numara bez kullanıyorum en az onda taşma yapıyor.. Evde bütün numaraları var ama yine de belden çıkıyor bebeğim mi çok tazyikli yapıyor anlam veremedim hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?