Prima memnuniyetsizliği

ben ogluma yeni dogdugunda prima primiyun care kullandin o cok iyiydi 1yasina kadar kullandim daha sonra prima yesil paket aldim ve sunu fark ettim ekonomik paket yazanlarda saniyorumki defolu urun satiyorlar hem baskilari silik hem oglum idrarini fazla yaparsa onden jel patliyo bide kenar lastikleri esnemis kaka kenardan cikmis oluyo bu urunu bizzat eslestirdim diger 20 li paketlerde hem on yuzundeki resim farkli kaliteli duruyo ama pahalı ekonomik paketleri rezalet cocugumu pisik yapti 5aydirrr primiyum care nin +4 u de yok en iyisi cise alistirmak

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ensesine kadar çıktığı oluyor bazen. Şu an hangi bezi kullanıyorsunuz peki?

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ensesine kadar çıktığı oluyor bazen. Şu an hangi bezi kullanıyorsunuz peki?
Huggies kullanıyorum canım kız için olanından ve cok memnunum.
Kaç bez değiştirdim tahmin bile edemezsin kimi pişik yaptı kimi sızdırma ama huggies çok çok iyi. Memnunum yani gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :))

Bende ilk oğlumda huggies kullandım memnun kaldım ama nedense sora prima ya geçtim şimdi ikinci oğlumda da prima kullanıyorum doğduğunda beri :)

İnce diğer bezlere göre adet sayısı daha fazla düşer fiyatta yükselirse huggies e dönerim

Teşekkür ederim denemek isterim erkek için olanı :)

Gercekten güzelmidir ?

Gercekten güzelmidir ?
Her bebek farklıdır tepkilerde ona göre değişir prima diğer bezlere göre hep kaliteli..

Fiyatı da biraz pahalı tercih size kalmış kansorejen bi madde var diğer bezlerde çıkmış ama prima da yokMuş diye duydum.

o maddenin adı neymiş tam olarak ?
Adını bilmiyorum ama bezlerin içinden parçacıklar çıkıyo ya hani şu emici tanecikler islandiginda makattan içeri kacabiliyormus o maddede kansorejen mis bu sadece prima da yokMuş diye duydum ne kadar doğru bilgim yok

Ben uzun zamandır huggies kullanıyorum ve öyle birşey görmedim

Hangi siteden alıyorsunuz. Ben anlamıyorum pek 3 numara aLiam lazım 3.5 aylık bbk

Her bezi denefldim. Prima pisik vs yapması en hafif bezdi amaaaaaaa 3-4 saatte degistirmezsem içindeki o beyaz tanecikler tamamen çıktı... Gece mutlaka değiştirmek zorunda kaldım ji 12 nerdeee... Koku zaten oluyor.

Var varrr olmamı oğlum çok çis yapsın ya da 3-4 saat almatayim çıkıyor ondan da

Bizimde büyük abdestimiz sizdiriyor arkadan,Bazen sirtlara kadar çıkıyor,haydaaa komple değiş bebeği. Bunu yeşil pakelerdede beyaz paketlerdede yaşadık,Şuan prima yeşil paket 3 no kullanıyoruz ama sizdirmasi var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…