- 8 Eylül 2014
- 180
- 58
- 53
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Yaa :)Denedim o şakır şakır sızdırdı:
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ensesine kadar çıktığı oluyor bazen. Şu an hangi bezi kullanıyorsunuz peki?İlk cocugumda Prima nin uyu ve oyna o zaman turuncu renkteki paketini kullanıyordum ve çok memnundum. İkinci bebeğime hastane alışverişi yaparken hiç düşünmeden yine prima aldım ve 4 ay olana kadar kullandım. Ama hiç memnun olmadım Kakasını sürekli olarak arkadan ve yanlardan çıkarıyordu. Bezimizi değiştirdik suan hersey normal. He bu arada yeşil paketi kullanıyordum. Aktif bebe olanını
Huggies kullanıyorum canım kız için olanından ve cok memnunum.Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ensesine kadar çıktığı oluyor bazen. Şu an hangi bezi kullanıyorsunuz peki?
Teşekkür ederim denemek isterim erkek için olanı :)Huggies kullanıyorum canım kız için olanından ve cok memnunum.
Kaç bez değiştirdim tahmin bile edemezsin kimi pişik yaptı kimi sızdırma ama huggies çok çok iyi. Memnunum yani gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :))
Sende Memnun kalırsın inşallah :)Teşekkür ederim denemek isterim erkek için olanı :)
İnşallahSende Memnun kalırsın inşallah :)
Bende ilk oğlumda huggies kullandım memnun kaldım ama nedense sora prima ya geçtim şimdi ikinci oğlumda da prima kullanıyorum doğduğunda beri :)
İnce diğer bezlere göre adet sayısı daha fazla düşer fiyatta yükselirse huggies e dönerim
Her bebek farklıdır tepkilerde ona göre değişir prima diğer bezlere göre hep kaliteli..Gercekten güzelmidir ?
o maddenin adı neymiş tam olarak ?Her bebek farklıdır tepkilerde ona göre değişir prima diğer bezlere göre hep kaliteli..
Fiyatı da biraz pahalı tercih size kalmış kansorejen bi madde var diğer bezlerde çıkmış ama prima da yokMuş diye duydum.
Adını bilmiyorum ama bezlerin içinden parçacıklar çıkıyo ya hani şu emici tanecikler islandiginda makattan içeri kacabiliyormus o maddede kansorejen mis bu sadece prima da yokMuş diye duydum ne kadar doğru bilgim yoko maddenin adı neymiş tam olarak ?
Ben uzun zamandır huggies kullanıyorum ve öyle birşey görmedimAdını bilmiyorum ama bezlerin içinden parçacıklar çıkıyo ya hani şu emici tanecikler islandiginda makattan içeri kacabiliyormus o maddede kansorejen mis bu sadece prima da yokMuş diye duydum ne kadar doğru bilgim yok
Bende ilk oğlumda huggies kullandım rastlamadım ben böle bi duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum :)Ben uzun zamandır huggies kullanıyorum ve öyle birşey görmedim
Huggies candır CanoBende ilk oğlumda huggies kullandım rastlamadım ben böle bi duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum :)
Hangi siteden alıyorsunuz. Ben anlamıyorum pek 3 numara aLiam lazım 3.5 aylık bbkIlk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Ben prima premium care ailesinden cok memnun kalmis bir anneyim. Indirimleri sayesinde piyasadaki daha az kaliteli urunlerden bile daha uyguna kullanip bu urunu de tavsiye etmemek olmaz degil mi? Tavsiye ediyorum sevgili anne adaylari, guzel gunlerde bebeklerinizin mutluluguyla kullanin insallah ☺
Adını bilmiyorum ama bezlerin içinden parçacıklar çıkıyo ya hani şu emici tanecikler islandiginda makattan içeri kacabiliyormus o maddede kansorejen mis bu sadece prima da yokMuş diye duydum ne kadar doğru bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?