- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
ben de öyle, hem memnun değilim hem de değiştiremiyorum bezi, içimde bi endişe. Ama sanırım ben de bim deki bezlerden deneyeceğim. En azındankış mevsiminde kullanılabilir, yazın pişik riskini göze alamam.bende 6 aylık bebeğim primadan başka bir bez kullanmadım doğduğundan beri. ilk başlarda premium care şimdi aktif bebek. ama gerçekten sanki sürekli kaka yaptı çocuk diye kontrol etmek zorunda kalıyorum bez kokuyor. sırtına kadar bazen çıkıyor hadi onları hareketine filan bağlasam kokuyu neye bağlayacam gerçekten çok kötü ama halada kullanıyorum değiştiremiyorum
Ilk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Ben prima premium care ailesinden cok memnun kalmis bir anneyim. Indirimleri sayesinde piyasadaki daha az kaliteli urunlerden bile daha uyguna kullanip bu urunu de tavsiye etmemek olmaz degil mi? Tavsiye ediyorum sevgili anne adaylari, guzel gunlerde bebeklerinizin mutluluguyla kullanin insallah ☺[/QUOTE
Bende prima kullanıyroum fakat içi mavi olanımı yok
Bende prima kullanıyorum fakat içi mavi olanımı yoksa petek gibi olanınımı kullandığını merak ettim sanki içi mavi olan daha yumuşak gibi ya siz ne düşünüyosunuzBende aynı kokudan problemim var.kıyafetin üstünden bile geliyor.Kakasini yapıp yapmadığını kokladigmda.ben 1..2..3.. No premium care den memnun kaldım. 4 no çok dandik.aktif bebek çok daha kaliteli care premium dan.
Merhaba youtube da bir video gördüm acemi anne kanalında bezi bağlamadan esnetince sızdırması azaldıBuyuk küçük bezle alakali bir şey değil ki canım çıkartıyor bezle alakali. Hemen hemen herkez aynı problemi yaşıyor zaten bence bezini değiştir insan bikiyor sürekli bebeğin üstünü degistirmekten
Merhaba youtube da bir video gördüm acemi anne kanalında bezi bağlamadan esnetince sızdırması azaldı
Cocuk bezinde tutkali silikonu sadece prima kullanıyor sanırım. Diğer bezlerde böyle bir koku yok
Çocuk tinerci gibi kokuyor hele bezi doldurdugunda o iki keskin koku birleşince benim başım dönüyor.
Deterjanina varana kadar zararsız ürünler seçiyoruz sonra piyasadaki en iyi sandığımız bezi alıp takiyoruz tüm emekler boşa. Çocuğun cildi neleri emiyor.
Ben daha önce bakmamistim ama zararlı maddeler bile varmış bezleriniz de. Neden primaya bu kadar guvenmisim diye kendime kızıyorum.
Islak mendillerinizden zaten bahsetmeyeceğim. .
Kısacası bizim bebişler sizin bezlerle ne yazık ki sadece sevgiyi hissetmiyor
Tutkaliniza varana kadar herşey hissediliyor
Premium care 4 kullanıyorum ama ya yandan ya da sirttan taşıyor. Atletlerini hemen hemen her gün elde yıkayıp sonra 90 derecede makinada yikamaktan eskittim. Baska beze cok guvenemiyorum ama kullananlar huggies ve molfix öneriyor. Prima aktif bebek sizdirmaya karşı daha mi iyi hic kullanmadım?
Bahsedilen koku bazi paketlerde cok aşırı ama mesela şuanki bezinde cok yok. Bazi paketlerin üretiminde tutkali fazla mi kaçıyor neden böyle? Dermotolojik onaydan geciyor ama tutkal bu yani nesi dermotolojik olarak uygun olabilir ki..
cnm her bebekte pişik yapan bez farklı ama benim arkadasım ya da komsu gelini prima kullanıyo ve yandan sızdırıyo. ben molfix kullanıyorum bi sıkıntı yasamıyorum. sleepy numune ben de almıstım 3 tane göndermişlerdi. belinde seninki gbi bi kızarıklık yapmıstı yine de bi paket aldım ama öyle kızarıklık yara yaptı ki molfix ile dönüşümlü kullandım öyle bitirdim o paketi. can bebenn bi tane kullandım ebebekte bebek bakım odasında vardı alacaksan kullandıgından büyük al bezleri acayip küçük ama fena değillerBenim kızım 2 yaşında. Doğumdan beri prima kullanıyorum. Fakat 5 numara olan bezlerdeki alt bantlar kakayı çabuk sızdırıyor. Ön kısım biraz küçük göbeği sarma konusunda. Üstelik 12 saat değil 3 saatte bile sızdırıyor. Sabahları yatağı ve üstü pisleniyor kızımın haliyle. Molfix ve huggies markasını kullandım biliyorum. Huggies primaya göre kalitesiz ve kalın. Pişiğe çok müsait yapıyor teni. Huggiesde iyi olan bel kısmımın iyi derecede esnek bant olması. Ama emiciliği vasat. Molfix e gelecek olursam o da kullan at tarzı bir bez. Yoğun pişik yapıyor ve malzemesi kalitesiz. Piyasada en çok bu 3 marka var satılan. Canbebeyi hiç bilmiyorum.
Bu aralar sleepy diye bir markanın ücretsiz numunesini istedim ve sızıntı konusunda beni şaşırttı. Primanın sızdırdığını sleepy sızdırmadı. Sadece bel bölgesinde kızarıklık yaptı. Primadan üzülerek vazgeçeceğim galiba
Yaklasik 2 haftadir hugges kullaniyorum. Pisik ve sizdirma sorunum ortadan kalkti.prima kullanipta bebegimi maf etmeye hic gerek yokmus
Merhaba sleepy denediniz mi?18 aylık oğlum var, doğduğundan beri ben de prima kullanıyorum fakat 4 numaradan sonra sızıntı sorununu ben de yaşıyorum, biz 5, 5+ ve 6 kullandık hepsinde de özellikle göbek kısmından sızdı, gece defalarca bez değiştirmekle kalmayıp bir de kıyafet değişiyorum.. Çocuğun uykusunu da bölüyorum
2 saat zor dayanıyor bazen yarım saatte çişi çıkmış oluyor.
Diğer bezleri de kullandım sonuç değişmedi, sadece şu an geceleri molfix kullanıyorum çok kaliteli değil onu hissediyorsun fakat en azından biraz daha az sızdırma sorunu oluyor, gündüz kullanım için uygun değil, çok hareketli olduğu için çocuk bezle rahat edemiyor. Sızdıra sızdıra yine prima kullanıyorum...
Denedim o şakır şakır sızdırdı:Merhaba sleepy denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?