Prima memnuniyetsizliği

aynı problemi uzunh süre bende yaşadım ve bır gun kalan bezlerin hepsını attım çöpe.
gına gelmişti artık her bezde uste değiştirmekten.
şuanlık öyle bir problem yaşamıyorum şükür.

benim bebek biraz iri gidiyo bide yazın doğacağı için 2 no kullan rahatsız etmesin dediler.
o yüzden 2 no alıcam yenidoğan bebeğe. ama göbek işi kafama takılıyo

Kafana takılacak birsey yokki. İlk cocugumda bezlerde oyuntu falan yoktu kullandık öyle hiçbir problem de yaşamadık. Kızıma primanın yeni doğanı kullandım 1 paket oda.
Göbeği düşünce aktif bebe ye geçtim.

Bebeğinin kilosuna göre alırsın bezi çok büyüğüde rahatsız eder ki :)

4 kiloya yakın doğacak diyolar
Ama tabi bilemiyorum. İlk bebeğim olacak allah kısmet ederse hiçbir bilgim yok. Bez de önemli diye araştırmaya başladım ama daha 1 no mu 2 no mu alayım tam karar bile veremedim. Bitek primanın beyazından kesin olarak alacağım tek onı biliyorum :)

Benim oglumda 6 aylik daha anca 3 numaraya gectik kokuyu bende farkediyodum ama oglum ilac kullandigi icin sut alerjisi ve reflusu var ilaclar kokutuyor saniyordum burayi okuyunca anliyorum nedenini bende degistirecem bakalim koku gidecekmi kullanayim yazarim son durumu

Ilk cocugumda hep prima kullandim denildigi gibi hemen hemen hergun kaka yaptiginda surekli arkadan sizdiriyordu sirtina kadar cikiyordu cocugu soyup birde temizliyorduk surekli.ikinci cocugumda prima aldim ama cocugumun altini cok fena pisik yapti resmen kanatti hemen degistirdim ilk canbebe kullandim biraz cisini sizdirmaya baslayinca molfixe gectim halen onu kullaniyorum.

molfix benım kızda sızdırma yapmıştı. siz yasamadınız galiba bu problemi.

Molfixte hic sorun yasamadim.canbebe de kullandim o da guzel.huggies oglumda bir kac defa almistim hep bazi beslerde cirtcirt bantlari eksik cikti kullanamadan cope gitti.

ilk çocuğumda uzun süre prima kullanıp molfixle bitirmiştik çok da memnundum ama kızımda öyle olmadı aynıprıma gibi sızdırma yaptı oda. canbebeyi hiç demeyim zaten pancar gibi pişik yaptı kızımı

huggies de ben o dediğin problemi yaşamadım hiç inşallah da yaşamam.

internetten mi aldınız kampanyalıları

Primada çalışıyor gibisin

Premium care 2 numara bebeğimin poposuna yapışıyordu hiç memnun kalmadım aktif bebek kullanıyorum pişik falan yok fakat kakası hep taşıyor sağdan soldan hatta sırtına kadar çıkıyor bazen kaka yaparyapmaz birkaç dakika içinde değiştirsemde sorun aynı

Benim bebeğim 3.800 doğmuştu 2 numarayla başladım sorun olmadı tek sorun premium care 2 no yapışıyor aktif bebek daha iyiydi

2 numara aktif Bebe paketinden bunun gibi 4 5 tane daha bez çıktı. kullanmadan çöpe atmak zorunda kaldım

Eklentiler

• 20160923_120321.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 20160919_191537.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 69
merhaba,

indirimleri nerden takip ediyordun? acaba yardımcı olur musunuz ?

merhaba,

primanın indirim kampanyalarını nasıl takip edebilirim ?

teşekkürler

merhaba,

indirimleri nerden takip ediyordun? acaba yardımcı olur musunuz ?
site ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum ama bir kaç site üzerinden takip ediyorum. En doğru hesaplama yöntemi tanesinin kaça geldiğine bakmanız olacaktır. Zaten farklı markalarda da 5-10 kuruş oynuyor ki bebeğinizin sağlığından önemli değil ben size özel mesaj atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…