- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.285
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Arkadaşlar prima premium care 2 no da göbek oyuntusu var mı? Yazmıyo ki kutusunda
Bizimde büyük abdestimiz sizdiriyor arkadan,Bazen sirtlara kadar çıkıyor,haydaaa komple değiş bebeği. Bunu yeşil pakelerdede beyaz paketlerdede yaşadık,Şuan prima yeşil paket 3 no kullanıyoruz ama sizdirmasi var ya
benim bebek biraz iri gidiyobildiğim kadarıyla sadece yeni doğanda var.
zaten göbeği düşünce o oyuntuya gerek yokkı
benim bebek biraz iri gidiyobide yazın doğacağı için 2 no kullan rahatsız etmesin dediler.
o yüzden 2 no alıcam yenidoğan bebeğe. ama göbek işi kafama takılıyo
4 kiloya yakın doğacak diyolarKafana takılacak birsey yokki. İlk cocugumda bezlerde oyuntu falan yoktu kullandık öyle hiçbir problem de yaşamadık. Kızıma primanın yeni doğanı kullandım 1 paket oda.
Göbeği düşünce aktif bebe ye geçtim.
Bebeğinin kilosuna göre alırsın bezi çok büyüğüde rahatsız eder ki :)
Ilk cocugumda hep prima kullandim denildigi gibi hemen hemen hergun kaka yaptiginda surekli arkadan sizdiriyordu sirtina kadar cikiyordu cocugu soyup birde temizliyorduk surekli.ikinci cocugumda prima aldim ama cocugumun altini cok fena pisik yapti resmen kanatti hemen degistirdim ilk canbebe kullandim biraz cisini sizdirmaya baslayinca molfixe gectim halen onu kullaniyorum.
Molfixte hic sorun yasamadim.canbebe de kullandim o da guzel.huggies oglumda bir kac defa almistim hep bazi beslerde cirtcirt bantlari eksik cikti kullanamadan cope gitti.molfix benım kızda sızdırma yapmıştı. siz yasamadınız galiba bu problemi.
Molfixte hic sorun yasamadim.canbebe de kullandim o da guzel.huggies oglumda bir kac defa almistim hep bazi beslerde cirtcirt bantlari eksik cikti kullanamadan cope gitti.
internetten mi aldınız kampanyalılarıIlk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Ben prima premium care ailesinden cok memnun kalmis bir anneyim. Indirimleri sayesinde piyasadaki daha az kaliteli urunlerden bile daha uyguna kullanip bu urunu de tavsiye etmemek olmaz degil mi? Tavsiye ediyorum sevgili anne adaylari, guzel gunlerde bebeklerinizin mutluluguyla kullanin insallah ☺
Primada çalışıyor gibisinIlk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Ben prima premium care ailesinden cok memnun kalmis bir anneyim. Indirimleri sayesinde piyasadaki daha az kaliteli urunlerden bile daha uyguna kullanip bu urunu de tavsiye etmemek olmaz degil mi? Tavsiye ediyorum sevgili anne adaylari, guzel gunlerde bebeklerinizin mutluluguyla kullanin insallah ☺
Benim bebeğim 3.800 doğmuştu 2 numarayla başladım sorun olmadı tek sorun premium care 2 no yapışıyor aktif bebek daha iyiydi4 kiloya yakın doğacak diyolar
Ama tabi bilemiyorum. İlk bebeğim olacak allah kısmet ederse hiçbir bilgim yok. Bez de önemli diye araştırmaya başladım ama daha 1 no mu 2 no mu alayım tam karar bile veremedim. Bitek primanın beyazından kesin olarak alacağım tek onı biliyorum :)
merhaba,Ilk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Merhaba cnr_zeliha,
Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kokunun temel sebebi bebek bezinin farklı kısımlarını bir arada tutmak için kullanılan tutkalın kokusu olabilir. Bu koku genellikle bebek bezlerinin paketlendiği sırada hala sıcak olması sebebi ile oluşmaktadır. Ancak ürünlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm malzemeler, konusunda uzman doktor ve dermatologlar ile seçilmekte olup bebekler için güvenlidir. Prima ürünlerimizi endişeye düşmeden güvenle kullanabilirsiniz.
Sorularınızla alakalı P&G Tüketici ilişkilerine sabit hattınızdan ücretsiz 0800 261 63 65 veya GSM operatörlerinden şehir içi ücretli olarak 0216 463 83 83 numaralı telefonlardan ulaşmanız durumunda,
size daha detaylı yardımcı olunacaktır. Dilerseniz http://www.pg.com.tr/procter/iletisim.htm sayfasından mesaj ile iletişim bilgilerinizi ileterek sizi geri aramalarını da isteyebilirsiniz.
Sevgiler,
nerede yaşıyorsun ? mobil uygulamalardan , ya da market broşürlerinden anca takip edilir. tanesi en ucuz .49 kurusa geliyor genelde.merhaba,
primanın indirim kampanyalarını nasıl takip edebilirim ?
teşekkürler
site ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum ama bir kaç site üzerinden takip ediyorum. En doğru hesaplama yöntemi tanesinin kaça geldiğine bakmanız olacaktır. Zaten farklı markalarda da 5-10 kuruş oynuyor ki bebeğinizin sağlığından önemli değil ben size özel mesaj atayımmerhaba,
indirimleri nerden takip ediyordun? acaba yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?