prima premium care kullananlar anneler yardım lütfen

korsanmartxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
417
12
118
Giresun
haziranda doğacak bebişim.şimdiden bez almak istiyorum kampanyaları gördükçe.en çok hangi beden kullanılıyor tavsiye istiyorum.1 beden almayı düşünüyorum şimdilik.prematüreler için olandan da alsam mı ki?bebeğimin gelişimi kilosu normal gidiyor şimdilik.

canım 1 beden aldım 54 lü bi paket bir haftada bitti şu anda oğlum 3 haftalık 2. paketide 1 beden aldım o bitmek üzere ama şimdikini 2 beden alacağım

Son düzenleme:
Bence ilk aşamada 2 paket 54'lü 1 numara al. 3 hafta sonra 2 No.ya geçme ihtimalin var. Bir de aynısının ıslak mendilini tavsiye ederim yumuşacık.

1 numarayı sanırım en fazla 2 kez kullanırsın, şimdiden alıp stoklamana gerek yok. E-bebekte devamlı kampanya oluyor ve çok uyguna alabilirsin. Islak mendil için Unibaby Yenidoğan öneririm en iyisi.

canım inşallah sağlıkla dogurursun. benım bebeğim karnımda hep haftasından 2 hafta onde gitmesine rağmen küçük doğdu biz premium care 0 kullandık 5 paket. gayette memnun kaldım yumuşacık hiçbirşey olmadı.gözün kapalı al.bence 3 paket 1 numara al bulunsun çok çiş yapıyorlar başata çünkü.

ben kızmıma hep prime kullandım, diğer bezleri de denedim ama pişik yaptı, mecburen prima kullandım, ancak ben bu premium care sini hiç sevmedim primanın, hem kokusu ağır oluyor hem de popoda pamuk gibi bişiyler bırakıyor, o nedenle normal prima daha iyi bence.

kötü koktuğunu bir arkadaşımdan daha duymuştum şimdi sen yazınca hatırladım.deneyip görcem artık.

ben de premium care kullanıyorum kızım 4 aylık oldu şükürler olsun ne koku ne de olumsuz bir durumla karşılaşmadım.54 adetlik paketi yaklaşık 10 günde bitiriyoruz.çok sık değiştiriyorum bezini..özellikle de ilk günler..

Bende premium care tawsiye ediyorum cunku ajansta calisirken 1 numarasina ne olacak diye 2 lt su doktum emdi kocaman oldu simdi ondan baskabbise kullanmak istemiyorum

benim bebeğmde 4 aylık ve ilk günden itibaren prenium care kullandık.pamuk dokusu ve idrar göstergesi gayet güzel.sadece 0-1 ve 2 numaraları berbat kokuyor aynen petrol atığı kokusu gibi 3 ve 4 numarlarında yok.tavsiye ederem

bebekten bebeğe değişiyor sanırım...kızımda prima pişik yapmıştı ve neredeyse tüm markaları denedik..çoğunda paket yarısındayken kullanmamaya başladık.sadece evybabay iyi geldi..buarada bebeğinin poposuna ilk ay ıslak mendil kullanmazsan iyi olur..ılıtılmış su ve pamuk yardımıyla sil ve eğer pişik olma durumu olursa kızdırılmış,soğutulmuş zeytinyağını kullanmanı tavsiye ederim..

Prima primium care den ben çık memnunum. Eğer toplu alım düşünürsen ki joker bazen çok indirim yapıyor. 1-2-3 numaralardan 2 şer tane alabilirsin ama yatarımı 4 numaraya yap derim. Çünkü 18 kg a kadar kullanacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…