PrimaBella hamile saati

Matematika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
22
23
88
İzmir
8 haftalık gebeliğimde yaşadığım bulantı ve kusma sorunum sebebiyle izmirde eczanemin tavsiyesi ile 5 gün önce PrimaBella marka hamile saati satın aldım. Saati kullanım klavuzunda anlattığı şekilde kullandım. 4-5 saatin sonunda saatin takılı olduğu sol kol bileğimde kaşıntı ve kızarıklık başladı. Saati çıkararak sağ koluma taktım. 1 saat bile geçmeden sağ kol bileğimde de kızarıklık olunca hemen çıkardım. Akabinde bileklerim geceleri uyuyamayacağım kadar kaşınmaya başladı ve kızardı. Doktoruma gösterdim, fotoğrafladık. Gebeliğim sebebiyle krem veremeyeceğini söyledi. Alerjiden yara olmuş olan bileklerimin fotoğraflarını ürünün tek yetkili distribitörü olan onko kocsel isimli firmaya 2 gün önce mail attım, iade etmek istediğimi belirttim, cevap bile vermediler. Eczane aracılığıyla firma bana ulaştı, fotoğrafları ıstediler, gönderdim. İade almaya yanaşmadıklarını farkettim. Sorun çözülmez ise dava açmayı düşünüyorum hamilelerin sağlığıyla oynandığı için. Fiyatı 252 TL. Günlerdir kaşıntısını çekiyorum ve bileklerim korkunç bir halde.

Bende bugün kullanmaya başlayacağım çoğu kişi memnunmuş umarım bu bulantılara çare olur . Böyle yaşamak çok zor :/

Ben çok memnun kaldım. Şikayet edenleri de anlayamadım doğrusu. İlaç kullanmayı yan etkilerinden dolayı zaten istemiyordum ve bulantılar hayatımı zehir etmişti. İlacı mecburen kullanmama rağmen de tam rahatlayamamıştım ama bu cihaz kurtuluşum oldu. İyi ki almışım. Ayrıca geçenlerde Cepa AVMde dolaşırken de (artık gezebiliyorum bulantıdan yatmıyorum :) ) cihazın eczanede tanıtım ve denemesini gördüm. Bence aklında soru işareti olanlar içinde çok güzel bir şey yapmışlar.

Fiyatı da 250 TL 2 ayda diğer ilaca verilen miktar ama ilaca gerek kalmadan ayağa kaldırıp gezdirebiliyor. Doktorlarda çok güvenli olduğunu ve doğru kullanıp jeli sürdüğümüz sürece hiç zararı olmadığını özellikle belirtiyor.

Walla adam akıllı bulantı çekenler için hiç pahalı değil hergün hastanede serum yesen 3 ayda aynı fiyata gelir. Saat akapunktur etkisi yapıyor bulantıların tamamen geçmese de bayaa bi azalıyor. Bende memnunum ama doğru kullanmak lazım bi koluma fazla yüklenmişim alerji yaptı Diğer kolumla devam ediyorum.

Siz saati ne zaman aldınız? günde kaç saat çalıştırıyorsunuz? Ben alalı henüz 2 hafta oldu. Çalıştığım için sabah 7 akşam 21 hiç kapatmadan çalıştı 2.ve 3. derecede çok nadir 4-5 yapmışımdır. Ama şimdi kırmızı ışığı yanıyo pili bitiyo yani ve dünden beri etkiside geçti gibi sürekli kusuyorum 2 haftada bir yeni saat mi alıcaz anlamadım pilinin değişmemesi çok saçma

Sadece bulantım olduğu zamanlar açıyorum ben rahatlayınca da kapatıyorum hemen. Çalışırken de kapalı olarak duruyor bileğimde gerektiğinde çalıştırmam yeterli oluyor.

hmm bende gün boyu çalıştırdığım için pil dayanmadı tabi elimden gelse gecede kapatmayacağım ama sürekli bulantım var

hmm bende gün boyu çalıştırdığım için pil dayanmadı tabi elimden gelse gecede kapatmayacağım ama sürekli bulantım var

ben ara ara tam hissediyorum o aralarda açıyorum bendeki hala bitmedi. Bulantım olacakmış gibi olduğu durumlarda da duruma göre açıyorum hemen etkisi oluyor zaten kapatıyorum tekrar.

Arkadaşlar , Primabella adlı ürünü ablam hamileliğinde aşırı bulantısı olduğu için kullanmıştı hatta kronik migrenine de iyi geldiğini söyledi ilk önce inanmadım fakat bir gün ev de baş ağrısından kıvranırken ablamdan kalan Primabella bilekliği denemek istedim sol bileğime jelini sürerek taktım 10-15 dakika içerisinde sol tarafımdaki ağrı tamamen kayboldu... ilaçsız tedavi de bu kadar etkili bir ürün olacağını söyleseler denemeden inanmam diyorsanız lütfen deneyin.. !! sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…