8 haftalık gebeliğimde yaşadığım bulantı ve kusma sorunum sebebiyle izmirde eczanemin tavsiyesi ile 5 gün önce PrimaBella marka hamile saati satın aldım. Saati kullanım klavuzunda anlattığı şekilde kullandım. 4-5 saatin sonunda saatin takılı olduğu sol kol bileğimde kaşıntı ve kızarıklık başladı. Saati çıkararak sağ koluma taktım. 1 saat bile geçmeden sağ kol bileğimde de kızarıklık olunca hemen çıkardım. Akabinde bileklerim geceleri uyuyamayacağım kadar kaşınmaya başladı ve kızardı. Doktoruma gösterdim, fotoğrafladık. Gebeliğim sebebiyle krem veremeyeceğini söyledi. Alerjiden yara olmuş olan bileklerimin fotoğraflarını ürünün tek yetkili distribitörü olan onko kocsel isimli firmaya 2 gün önce mail attım, iade etmek istediğimi belirttim, cevap bile vermediler. Eczane aracılığıyla firma bana ulaştı, fotoğrafları ıstediler, gönderdim. İade almaya yanaşmadıklarını farkettim. Sorun çözülmez ise dava açmayı düşünüyorum hamilelerin sağlığıyla oynandığı için. Fiyatı 252 TL. Günlerdir kaşıntısını çekiyorum ve bileklerim korkunç bir halde.