primanin yesili ve beyazi

muhat

kızım geliyorrrr :)
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
6.356
981
37
Hanimlar her şeyi yavaş yavaş alalim derken en son bebek bezi kaldi. Nette bbebek bezi kampanyaları var. Primaya yapilan yyorumları okudum bu yil kalitesinin düştüğünden şikayet etmiş bir çok anne.
İçlerinden bi bayanin yazdigi dikkatimi çekti.yeşil paketler iyi ama beyaz paketler kötü.
Sizin tavsiyeleriniZ neler. Bir de huggies için neredeyse hic olumsuz yorum okumadim. Aklimadaki prima ama bilemedim.
Şimdiden teşekkürler..

Hanimlar her şeyi yavaş yavaş alalim derken en son bebek bezi kaldi. Nette bbebek bezi kampanyaları var. Primaya yapilan yyorumları okudum bu yil kalitesinin düştüğünden şikayet etmiş bir çok anne.
İçlerinden bi bayanin yazdigi dikkatimi çekti.yeşil paketler iyi ama beyaz paketler kötü.
Sizin tavsiyeleriniZ neler. Bir de huggies için neredeyse hic olumsuz yorum okumadim. Aklimadaki prima ama bilemedim.
Şimdiden teşekkürler..
iki bebeğimde de huggies kullandım. primada bir koku var. ben de migren olduğu için o koku çok rahatsız etti o yüzden prima kullanmadım bir de koku demek kimyasal demek diye vazgeçtim. huggies bel bantları daha rahat. büyük oğlum biraz büyüdüğünde kendisi de huggies istiyordu :)

dublemutluluk dublemutluluk canim prima çok sizdiriyor mu peki. Sizdirmadan bayag şikayet okudum. Huggies un yeni doganini önerir nişin?

muhat muhat bence bir paket mesela Prima yeni doğan al bir bak bebeğine pişik vs yapmiyorsa ona devam edersin. Çünkü her bez her bebekte aynı etkiyi yapmıyor bebeklerin ciltleri çok hassas ve cok farkli. Mesela ben molfix kullanıyorum ve cok memnunum ve pişik nede başka bir sizdirma vs. Yaşamadım. Ama arkadaşlarıma bakıyorum molfix pişik yapmış Prima kullaniyorlar. Tam aksi ben Prima yeni doğan almıştım kızımda fena pişik yapmıştı. Bebekten bebeğe değişiyor. Ablam stok yapmıştı hangi bez hatırlamıyorum o bez kızında pişik yaptı kullanamadi stogu.

Merhaba canim,oncelikle saglicakla dogurmani dileerim, benim kizim su an 8 aylik, her cesit bez kullandim sayilir, ama primanin beyazina bayildim, ozellikle hassas alerjili bebekler icin super.Kizim pisik olmusdu hic bir bez iyi gelmedi bi tek prima beyaz .yesilide normal bi bez fena degil.sonuncu kez prima turuncu aldim, berbat ,sizdiriyor hep. ben sana prima beyazi oneririm, sonucta bebek yeni dogdugunda nasil cildi olacagini onceden bilemezsin. en iyisi onlemini almis olursun,.saglicakla canim

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil N nihayet55 canlarim çok tesekkur ederim. Primanin stogunu yapmaya niyetlenmistim çünkü. En iyisi Hanımefendinin dogmasini beklemek olacak :)
İlk olarak primanin beyazini deneyiyim. Hastaneye onu gotururum.
Çok tesekkur ederim hanimlar :) dualarinizi eksik etmeyin :*

dublemutluluk dublemutluluk canim prima çok sizdiriyor mu peki. Sizdirmadan bayag şikayet okudum. Huggies un yeni doganini önerir nişin?
küçük oğluma yenidoğan huggies kullandım sızıdrma yaşamadım büyük de prima kullandım onda sızdırma daha çok oluyordu. hangisinin iyi olduğuna bebeğin karar verecek :) mesela büyük oğlum da dalin ıslak mendil pişik yapmıştı.
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Şimdiden teşekkürler..
Merhaba bende prima beyaz paket kullaniyorum gayet guzel.1 2 3 numaralarinda islaklik gostergesi var.Ben memnunum hic pisik falanda yapmadi.

T tugbaerkut canim çok tesekkur ederim. Peki
Kakasini yapinca disari cikma olayi okdu oldumu hic. Sanirim sivil kaka iiçin özelbi ddokusu varmis

T tugbaerkut canim çok tesekkur ederim. Peki
Kakasini yapinca disari cikma olayi okdu oldumu hic. Sanirim sivil kaka iiçin özelbi ddokusu varmis[/QUOT

Rica ederim canim.Petek dokusu var kaka altta kaliyo.Yok canım kakasi hic çıkmıyordu.Bi arkadaş molfix kullaniyordu bebegi her kaka yapmasinda disina cikiyordu.

X