• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problemli evlilik

Canından çok seviyorsa durup dururken neden küfür etti onu anlamadım anlatmıyorsunuz olay ne sorun ne? can sıkıntısından mı küfrediyor? ne hakkında kavga ediyorsunuz da bu küfürler oluyor. Madem mutsuzsunuz çalışıyormuşsunuz da ailenize yük olmazdınız bebek olmadan ayrılırdınız ama iki taraflı sinirler geriliyor bence.

Canından çok seviyorsa durup dururken neden küfür etti onu anlamadım anlatmıyorsunuz olay ne sorun ne? can sıkıntısından mı küfrediyor? ne hakkında kavga ediyorsunuz da bu küfürler oluyor. Madem mutsuzsunuz çalışıyormuşsunuz da ailenize yük olmazdınız bebek olmadan ayrılırdınız ama iki taraflı sinirler geriliyor bence.

Çalışıyorm. Ben şakasına onu cimcijledim şaka yapıyordum oda bana canı çok acımış ananı.... Dedi.. Bende film koptu. Aldım terliği yapıcamı yaptım ama içimde sızı bana o lafı nasıl kullanır. Şimdilik konusuyorm dilerim pişman olur

Çalışıyorm. Ben şakasına onu cimcijledim şaka yapıyordum oda bana canı çok acımış ananı.... Dedi.. Bende film koptu. Aldım terliği yapıcamı yaptım ama içimde sızı bana o lafı nasıl kullanır. Şimdilik konusuyorm dilerim pişman olur

Bunlar bana geçerli sebep olarak gelmedi. Bazı insanların tikleri olabiliyor, canı yanınca küfredebiliyor, uyarırsınız, kavga edersiniz baktınız olmuyor ayrılırsınız ne demek terlikle adama girişmek. Farzedin ki çocuğunuz karnınızda değil de karşınızda. Şu manzara ile büyümesi mantıklı mı?

Bunlar bana geçerli sebep olarak gelmedi. Bazı insanların tikleri olabiliyor, canı yanınca küfredebiliyor, uyarırsınız, kavga edersiniz baktınız olmuyor ayrılırsınız ne demek terlikle adama girişmek. Farzedin ki çocuğunuz karnınızda değil de karşınızda. Şu manzara ile büyümesi mantıklı mı?

İnanın o patlama ani oldu.. Bütün gün suratı asık, markete gidelim diyorm ben giderim diyor bişi yapalım diyorum tersliyor ne desem kötü cevap verdi bende neden böylesin dedim üzerime gelme dedi.. En son o küfürü edince sinir krizi ile yaptım bende. Ama o dha beter küfür etmeye devam etti ..

Bence hamilelign verdiği bir boşluk,duygusalsin ve kafan karışık bence sen ilimli olmayı dene benzer şeyleri bende yaşadım.

adamı terlikle mi dövdün sen doğurmadan anne olmuşsun :KK70::KK70:
şaka yapılmayacak bir konu belki ama tutamadım kendimi özür dilerim ,hayal ediyorumda:halay:
İlk okudum gözmde canlndı terlkli kadın adamn kolundan tutmş srtına totosna vıruyr o da anam anm dye kçıyr:KK71:

Back
X