• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.bülent baysal , prof. Recep has, prof. Necip erkut attar

designer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
52
0
36
İstanbul
ARKADAŞLAR 1 YILLIK EVLİYİM.KENDİME İYİ BİR DOKTOR BULMAK İSTİYORUM.PROF.BÜLENT BAYSAL , PROF. RECEP HAS, PROF. NECİP ERKUT ATTAR... hangisini önerirsiniz..Nasip kısmet,Allah hayırlısını nasip ederse gebelik durumunda da iyi herşeyiyle tahlil ve takipleri yapan..

Acil önerilerinizi bekliyorum kızlar..kaydirigubbakcemile5
Yanıt alırsam yarın gideceğim.

Şimdiden çok çok teşekkür ederim.:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile3

Merhaba,

Benim bildiğim kadarıyla Bülent ve Erkut Bey tüp bebek konusunda yoğunlaşmış doktorlar.

Recep Bey ise gebelikle ilgili, ayrıntılı ultrason (ikinci düzey de deniyor galiba) ve belki amniosentez yapıyor. Norma gebelik takibi yapıyor mu bilmiyorum.

Kendiniz ve bebeğiniz için en doğru doktoru bulmanız dileğiyle.

Nasip olursa Bebiş için recep beyi düşüneceğim o zaman..
Genel muayene vs. için kimi önerirsiniz.Bakırköy-Bahçelievler-Fatih civarında..
Doktora gittim çikolata kisti var dedi.
Tedavisi ne acaba?

merhaba, ben Bülent Baysal'ın 6 yıllık hastasıyım.
İnanılmaz rahatlatan ve güven veren bir doktor.
İlk kızıma tüp bebek yöntemiyle sahip oldum ( istanbul cerrahi hastanesinde gerçekleştirdi) kızım 5 yaşında. ( şu anda da 2. çocuğuma hamileyim hem de doğal olarak:)
Birçok evli ve bekar arkadaşıma da önerdim( sorunu olan ya da olmayan), hepsi çok memnunlar, gidip de şikayeti olanı duymadım.. Hatta eşlerimiz daha da memnun, dediğim gibi güven verici biri...
Gözüm kapalı önerebileceğim tek doktordur.

Selam,
Bulent bey'e bir arkadasimin tavsiyesi ile gittim. 1 yil kadar tedavi oldum, ilk tup bebek denememiz basarisiz oldu. Ancak cogu kisi kendisinden memnun olmasina ragmen ben ve esim pek memnun kalmadik.
Erken menapoza giriyorsun senin tedavinde agresiflesmemiz lazim dedikten 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldim...tabi yasadigim psikolojik bunalimlari kelimelerle tarif edemem...bir de doktor doktor dolastim tabiiki o lafi duyduktan sonraki 2 hafta boyunca...
bu arada kendisi zahmet edip mantikli herhangibir aciklama yapmadi butun tedavimiz boyunca, uzun lafin kisasi...Bulent Bey'den memnun kalan bir suru tanidigim var ancak benim kimyam uymadi.
Su anda Arda Lembet'e gidiyorum. Onunla doguma kadar insallah devam etmeye karar verdik. Bulent bey'e de arayip hamile kaldigimi bile haber vermedim... benim tavsiyem kimyanin uyacagi bir doktor bulmaniz olacaktir...doktor isi biraz guven meselesi...

Recep Bey riskli gebelikler uzmanı, Bülent bey ve Erkut Bey tüp bebekçi. Bülent Bey benim doktorum gebelik takibimi de o yapıyor ve ben çok memnunum, güvenilir bir doktordur.

bende 1979 luyum ve bende bülent baysal ile bugün tanıştım..rahim filmi istedi. eğer kanllar açıksa aşılama ile döllenme yapacağını söyledi. bugün adetimin 3.günü. klomen daha önce 2 sefer kullanmıştım başka doktor tarafından. ama bu doktor klomen gerek duymadı. yumurtlaman gayet güzel dedi. eşimdede sonuçlar iyi .aşılama nasıl yapılıyor.1 hafta boyunca iğnemi yapılıyor. bana doktor eşimin spermini benim dölüme yerleştirme işlemi olduğunu söyledi.. 3,5senlik evliyim . 2,5 senedir bebişimiz olmadı henüz.. bilgilerinzle bana yardımcı olurmusun .. aşılma için adetli olmammı gerkiyor? beni hangi süreçler bekliyor. ??

ve.. aşılama maliyeti nedir ?
aşılama maliyeti nekadardır.. tüp bebek için 2500$ civarı artı ilaçlar da 1000tl civarıymış.. aşılama da bu kadar pahalı bir işlemmi ? seni özelden aramak isterim.. sevgilerimle.. :54:

Herkese merhaba,

Tedaviye 6 ay önce kadar baska bir doktorda baslamistim, Bülent beye ben de tavsiye üzerine gittim. Sorunum yumurta reservim az, FSH da yüksek. Bülent bey ilk görüsmede son derece kibar, reservim az diye az hormon kullanacagiz dedi. Sonra yurtdisina cikti ve hormon tedavisi kararini telefonda verdi, benim icime sinmemisti cünkü az hormon verecegiz dedigi halde daha önceki ivf tedavisindeki gibi yüksek verdi.

Kontrole cagirdiginda bir yumurta var o da gelismiyor deyince, ben de süphe olustu cünkü reservim az olmasina ragmen düzenli adet görüyordum ve su ana kadar hic bir doktor yumurtan gelismiyor dememisti. Sonra tekrar sordum, acaba yanlis ilac mi verildi diye. O nazik, elegant adam gitti yerine baska biri geldi. Bu kadar hormona ancak bir yumurta olusmus, bunu anlamaya benim suurum var miymiymis, böyle yumurtalikla böyle yumurtalarla sonuc ancak bu kadar olurmus vs. gibi yikici, kirici sözler. Yumusak karna yumruk atma cabalari. Söylediklerine ve degisimine duydugum saskinliktan cevap veremedim.

Bu o kadar zor bir sürec ki, yasamayan bilemez, tüm tüp bebek tedavisi gören arkadaslara sabir ve sukunet diliyorum. Bu yolda sizi bir cok kisi isteyerek veya istemeyerek incitebiliyor. Ama en cok doktorlarin bu konusmalari... Onlar da bunu biliyorlar, ve cogu zaman hatalarini kapatmak ve kendi egolarini korumak amaciyla sizin yaradilisinizla ilgili, yani sizin elinizde olamayan engelleriniz icin sizi yikip geciyorlar. Sizi paranizla rezil ediyorlar, cünkü siz nasil olsa mecbursunuz...

Ben zaten sakir sakir yumurtlasam doktorda ne isim var? Ben doktora bir problemim oldugu icin gitmiyor muyum? Problem direk hastanin üstüne atilacaksa, hic tedaviye baslamasinlar.

Arkadaşlar anadolu yakasında rısklı gebelık uzmanı tavsıyenız varmı lutfen acil cevap z.kamılde yafa herhangi bı yer ama anadolu yakası

Arkadaşlar bu başlık bir hayli eski fakat şimdilerde Erkut Attarı doktor olarak seçmek isteyen ve bilgi edinmeye çalışan arkadaşlara yardımcı olması adına yazıyorum ki kesinlikle kendisinden uzak durun. Tüp bebek tedavilerinizi muhakkak bu konuda ekip olarak çalışan merkezlere ve hastanelerde yaptırın. Bu tip insanların elinde para, umut ve zaman kaybedersiniz. Bana uyguladığı yanlış tedavi ve teşhisler sonucunda çok kötü günler geçirdim halada geçirmeye devam ediyorum. Riskli gebelikler için Türkiye ve dünya çapında ünlü Prof Dr. Atıl Yüksel ve Prof Dr. Alkan Yıldırım alanlarında çok iyiler.

Back
X