Cnm bende orayi dusunuyorum kararsz kaldmMerhaba herkese... Kızlar 1 kızım var istanbulda tüp bebek tedavisiyle olmuştu. Şimdi ankarada yer arıyorum baya araştırdım yorum okudum.. En son Berfu Demir de karar verdim gibi genelde hep olumlu yorumları var.. Aranızda Berfu hanımda ya da Ankara bahçecide tedavi olan var mı fikirlerinize ihtiyacım var...
Ne zaman düşünüyorsunuz acaba. Çok araştırdım ankarada en memnun kalınan merkez orası sanırım.Cnm bende orayi dusunuyorum kararsz kaldm
Online konsdk hocayla hzrnda gel bi bakim dedi kilo ver dedi kafam alak bulak vlha szde sorun kimdeNe zaman düşünüyorsunuz acaba. Çok araştırdım ankarada en memnun kalınan merkez orası sanırım.
Kaç kilosunuz benim de kilom çokOnline konsdk hocayla hzrnda gel bi bakim dedi kilo ver dedi kafam alak bulak vlha szde sorun kimde
88 cnm 83 dum 88 olmusumKaç kilosunuz benim de kilom çok
Rezervim düşüktü benim eşimin de morfoloji %2 ydi ama onu önemsemediler sayısı iyiyidi diyeCanm sorun neydi sizde
Rezervim düşüktü benim eşimin de morfoloji %2 ydi ama onu önemsemediler sayısı iyiyidi diye
Sperm varmış sonuçta merak etme en iyilerini seçiyorlar sayı az bile olsa bulunuyor olması yeterliBzimde esmm sayisi dun dengede verdi test krugere bakilmadi ne yazikki sayi azms napcz blmiyorum
Olemi cnm insalh hasar tsti verdi bide oda 10 gune ckr bakalmSperm varmış sonuçta merak etme en iyilerini seçiyorlar sayı az bile olsa bulunuyor olması yeterli
Randevumu aldi. Temmuz adetiyle başlayacağız insallah..yalnız tedaviden önce bir görmek istediler adet oncesi bi gideceğimBen Berfu hoca ile hamile kaldım kızlar daha önce iki olumsuz denemem olmuştu çok memnun kaldım olmasaydı bile herşey içime sinmişti kısmet derdim bence değerlendirin.yalnız bahçecinin fiyatları biraz yüksek ama SGK anlaşması da var rapor çıkartabilirseniz
Hayırlı olsun kuzum Berfu hoca sana da şans getirsin her detayı düşünür aklın kalmasınRandevumu aldi. Temmuz adetiyle başlayacağız insallah..yalnız tedaviden önce bir görmek istediler adet oncesi bi gideceğim
Cok teşekkürler canim..kann sonuçlarım da çıktı bi sıkıntı yok şükür amh değerim alt sınırda çıkmış ama yaşıma göre normaldir sanirim..kısımdaki kadar heyecanlı değilim ama gene de gidince cogalacagindan eminim..Berfu hocada netim o yuzden içim rahat gideceğim.cok teşekkürler.yazarim burdan gelismeleleriHayırlı olsun kuzum Berfu hoca sana da şans getirsin her detayı düşünür aklın kalmasın
Hayirli olsun canim..takipteyimMerhaba kizlar ben dün gittim berfu hocaya vitamin verdi Ağustos ayında da transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?