• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Maşallah senin adına çok sevindim en azından bir tanesi günüyle uyumlu...bunun için mutlu ol bak benimki hiç biri uyumlu degil. Ben 5. Güne gideceğine inanmıyorum artık bitti gözüyle bakıyorum.insallah seninki transfer olur ve kızına kardeş olur

Maşallah senin adına çok sevindim en azından bir tanesi günüyle uyumlu...bunun için mutlu ol bak benimki hiç biri uyumlu degil. Ben 5. Güne gideceğine inanmıyorum artık bitti gözüyle bakıyorum.insallah seninki transfer olur ve kızına kardeş olur
1 tabesi geriden geliyor demisler canim 2 si iyi demek ki gene..bak görürsün 2 tanesi ilerleyecek senin heyecanla bekleyecegim..

Benim de insallah o 1 tanesi gerilemez..diğer 2 sinden pek umudum yok ta

İnsallah ya çok saol seninle konuşunca içim biraz olsun rahatliyor.ama istenilen seviyede degilmis, geride olanlar ilerler mi ki acaba ya?gerilemez canım seninki içini ferah tut.bende senden umutluyum.kizinda nerde tedavi olmustun

İnsallah ya çok saol seninle konuşunca içim biraz olsun rahatliyor.ama istenilen seviyede degilmis, geride olanlar ilerler mi ki acaba ya?gerilemez canım seninki içini ferah tut.bende senden umutluyum.kizinda nerde tedavi olmustun
Sordum da hala canlılar ilerleyebişirler en azından 1 tanesi gelirse iyi olur dedi..

Kızımda istanbul memorial de tedavi olmuştum orası da gerçekten çok iyi ama işte kalacak yerle fiyat 2 ye katlanıyor diye gidemedim Burda annem var en azından..

OrdA da 6 yumurta toplanmıştı hepsi döllendi 4 tanesi 5 AA oldu sanırım laboratuvarları daha iyi.

Ya da yaşım daha gençti tabi yumurtalar da daha kaliteliydi bilemiyorum ama sonuç daha iyiydi.

Herşey olabilir belki orası daha iyi belki yaş etken ama gerçekten arada bariz fark var.o zaman orası güzel sonuç vermiş insallah şimdi burası verir. şu an sadece bekliyoruz:((İnşallah bir tanesj can bulur bize tutunur...

Sağol kuzum zaten hamile kalmakla bitmiyormuş gerçekten ikiz gebelik benimki erken Doğum tehlikem var kasılmalarım var inşallah sağlıkla kucağıma alırım ☺ Darısı size olsun 🙏🏼
Evet ilkinde bir tane çıkınca iki tane koyalım dedi ikinci opu yu o yüzden yaptık ikincinde üç tane daha olunca en iyi ikisi transfer oldu diğer ikisi dondurulmuş bekliyor.transfer tek oldu tuttu çok şükür 🤗
Merhaba sizin amhiniz mi dusuktu acaba?hic spontan gebelik oldu mu sizin?

Ben de hic sormadım 1 tanesi günüyle uyumlu dedi bana da demek ki 4 hucreliydi...hic aklıma gelmedi ki yasarlar mi kalırlar mi diye sormaktan..

yqrin 5.gun bakalim ne olacak geriden geliyor dedi ya pek umudum yok ama hayirlisi

Back
X