• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Sadece muayene 600 tl veriliyor bir daha ödeme yapılmıyor deniliyorda o yüzden sordum.

Erkek infertilitesinde iyi bir labaratuar şart bence. Bahcecinin labaratuar teknolojisi çok iyi, gelismiş yontemler var..

Kan ve sperm tetsini devlette yaptırıp sonuç götürsek kabul ederlermi acaba

Zubeyde hanim su an tup bebek hizmeti veriyor ve dıs merkeze raporda veriyor. Dün ordaydim ve sordumm. Heyetlede gorustumm. Ayrica hastalara kovit testi yapiyolar tup bebege baslamadan once ve çok sakindi dun gittigimde.. Serdar dilbaz hoca ve oya aldemir,muhsin hocayla gorustum. (Heyette)
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim orayla bende bir görüşeyim o zman

Berfu hocaya gittim ben. Muayene oldum. Esim test verdi. Bana bi tanr vitamin verdi. Eşimin durumuna göre ürolog ile görüşüp nasil bi yol izleyecegine karar verecekms. Önümüzdeki ay başlayacağım inşaallah tedaviye
Canim merhaba haftaya bende berfu hocadan muayene olucam.bana biraz bilgi verebilirmisin

Canim merhaba haftaya bende berfu hocadan muayene olucam.bana biraz bilgi verebilirmisin
Merhaba canım. Benim 3.tup bebegim orda olacak Allahin izniyle. Ilk etapta 600 tl muayene ucreti ödüyorsun. Elimde ne evrak ne test varsa götürdüm ben. Eşimde sorun olduğu için test vermesini ve ona göre yol izlememizi soyledi. Benimde elimde rahim filmim vardi ona baktı muayene etti. Sonraki gitmem de bana bir tane vitamin verdi. Eşim test verdi ekimde baslayacagiz insaallah. Başka bir sorun varsa sorabilirsin canim

Merhaba canım. Benim 3.tup bebegim orda olacak Allahin izniyle. Ilk etapta 600 tl muayene ucreti ödüyorsun. Elimde ne evrak ne test varsa götürdüm ben. Eşimde sorun olduğu için test vermesini ve ona göre yol izlememizi soyledi. Benimde elimde rahim filmim vardi ona baktı muayene etti. Sonraki gitmem de bana bir tane vitamin verdi. Eşim test verdi ekimde baslayacagiz insaallah. Başka bir sorun varsa sorabilirsin canim
Benim esim bugun sperm testi yaptırdık bi sorun cikmadi birincisi haftaya gittigimizde tekrar test isterler mi ikincisi senin tup bebegi tercih etmene sebep olan sorunun neydi

Benim esim bugun sperm testi yaptırdık bi sorun cikmadi birincisi haftaya gittigimizde tekrar test isterler mi ikincisi senin tup bebegi tercih etmene sebep olan sorunun neydi
Erkek kaynaklı bizim problemimiz. Eşimin sayisi morfolojisi çok kötü. O yüzden yaptırdık. Esinizde bi problem yoksa istemez yeni de yaptırmisiniz da hem

Back
X