Evet alındıpeki sperm testine falan extra ücret alındımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet alındıpeki sperm testine falan extra ücret alındımı
NE KADAR ÖDEDİNİZEvet alındı
375 tl ödemiş eşimNE KADAR ÖDEDİNİZ
Senin olacağın muayene için oSadece muayene 600 tl veriliyor bir daha ödeme yapılmıyor deniliyorda o yüzden sordum.
anladım telefonda 600 tl muayene artı 7300 tedavi başka extra ödeme yok denildide o yüzden merak ettimSenin olacağın muayene için o
peki size yapılan kan testi falan oldumu? onlara ücret alındımı?375 tl ödemiş eşim
Doktor kan testi istedi ama orda yaptirmadim ben. Yoksa ücretli onlardapeki size yapılan kan testi falan oldumu? onlara ücret alındımı?
Kani ediyolar ama spermi orda vermemizi önermişti bide biz bakalım diyeKan ve sperm tetsini devlette yaptırıp sonuç götürsek kabul ederlermi acaba
Anladım canımKani ediyolar ama spermi orda vermemizi önermişti bide biz bakalım diye
Canım sen neye karar verdin bu arada? Basladinmi bir yere?Rapor kabul ediliyor. Yogunlugu bilmiyorum
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim orayla bende bir görüşeyim o zmanZubeyde hanim su an tup bebek hizmeti veriyor ve dıs merkeze raporda veriyor. Dün ordaydim ve sordumm. Heyetlede gorustumm. Ayrica hastalara kovit testi yapiyolar tup bebege baslamadan once ve çok sakindi dun gittigimde.. Serdar dilbaz hoca ve oya aldemir,muhsin hocayla gorustum. (Heyette)
Canim merhaba haftaya bende berfu hocadan muayene olucam.bana biraz bilgi verebilirmisinBerfu hocaya gittim ben. Muayene oldum. Esim test verdi. Bana bi tanr vitamin verdi. Eşimin durumuna göre ürolog ile görüşüp nasil bi yol izleyecegine karar verecekms. Önümüzdeki ay başlayacağım inşaallah tedaviye
Merhaba canım. Benim 3.tup bebegim orda olacak Allahin izniyle. Ilk etapta 600 tl muayene ucreti ödüyorsun. Elimde ne evrak ne test varsa götürdüm ben. Eşimde sorun olduğu için test vermesini ve ona göre yol izlememizi soyledi. Benimde elimde rahim filmim vardi ona baktı muayene etti. Sonraki gitmem de bana bir tane vitamin verdi. Eşim test verdi ekimde baslayacagiz insaallah. Başka bir sorun varsa sorabilirsin canimCanim merhaba haftaya bende berfu hocadan muayene olucam.bana biraz bilgi verebilirmisin
Benim esim bugun sperm testi yaptırdık bi sorun cikmadi birincisi haftaya gittigimizde tekrar test isterler mi ikincisi senin tup bebegi tercih etmene sebep olan sorunun neydiMerhaba canım. Benim 3.tup bebegim orda olacak Allahin izniyle. Ilk etapta 600 tl muayene ucreti ödüyorsun. Elimde ne evrak ne test varsa götürdüm ben. Eşimde sorun olduğu için test vermesini ve ona göre yol izlememizi soyledi. Benimde elimde rahim filmim vardi ona baktı muayene etti. Sonraki gitmem de bana bir tane vitamin verdi. Eşim test verdi ekimde baslayacagiz insaallah. Başka bir sorun varsa sorabilirsin canim
Erkek kaynaklı bizim problemimiz. Eşimin sayisi morfolojisi çok kötü. O yüzden yaptırdık. Esinizde bi problem yoksa istemez yeni de yaptırmisiniz da hemBenim esim bugun sperm testi yaptırdık bi sorun cikmadi birincisi haftaya gittigimizde tekrar test isterler mi ikincisi senin tup bebegi tercih etmene sebep olan sorunun neydi
Ewet canim. Bende cikolata kisti var bakalim ne der artik nasil bir yol izleyecekErkek kaynaklı bizim problemimiz. Eşimin sayisi morfolojisi çok kötü. O yüzden yaptırdık. Esinizde bi problem yoksa istemez yeni de yaptırmisiniz da hem
Inşaallah sizin için hayrli yerdir bahçeci. Tedaviniz güzel sonuçlanır insaallahhEwet canim. Bende cikolata kisti var bakalim ne der artik nasil bir yol izleyecek