- 6 Aralık 2017
- 6.444
- 6.568
- 198
kuzum inan şuan hiç hatırlamıyorum ama hormao değerlerim tam olması gerektiği gibiymiş öyle demişti doktor.Amh kac senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum inan şuan hiç hatırlamıyorum ama hormao değerlerim tam olması gerektiği gibiymiş öyle demişti doktor.Amh kac senin
Anladim canim cok iyi o zaman.kuzum inan şuan hiç hatırlamıyorum ama hormao değerlerim tam olması gerektiği gibiymiş öyle demişti doktor.
Malesef öyle Allah yardımcımız olsun bu sefer yüzümüz güler inşAllah, hastane, doktor bu işin bahanesi Rabbim bu sefer ol der İnşAllahEvet çok sorun yapmadı hoca zaten. Ama işte eşimin durumu çok ciddilab. bizim icin çok önemli. Yumurta bir şekilde gelişiyor şükür ama embriyo oluşmuyor
ne olacak nasil olacak bende bilmiyorum kafamda kocaman bir soru işareti
Rabbime sığınıyorum sadece bizim gibilere yardim etsin insaallahhh
Benimle ilgili bir problem yok yani canım sadece rahimde hafif düzeyde perde vardı oda alındı geçen aralık ayında.Anladim canim cok iyi o zaman.
Insaallah insaallah. Bana normal yolla imkansız diyo doktorlar ama Rabbim istesin normal yolla da olur insaallah.Malesef öyle Allah yardımcımız olsun bu sefer yüzümüz güler inşAllah, hastane, doktor bu işin bahanesi Rabbim bu sefer ol der İnşAllah
Yaaa ne kadar güzel esinizde de problem yok masaallahh. O zaman sizinki çok çok avantajli insaallahhBenimle ilgili bir problem yok yani canım sadece rahimde hafif düzeyde perde vardı oda alındı geçen aralık ayında.
eşimde var kuzum söylemiştim oligospermi eşimYaaa ne kadar güzel esinizde de problem yok masaallahh. O zaman sizinki çok çok avantajli insaallahh
aynen öyle canım bana imkansız denilmedi normal yollada olabilir ama bu 1 ay sonrada olur 5 yıl sonrada olur sonuçta sperm var hiç yok değil hareketinde artış olursa normal yolla bile olur demişti.Insaallah insaallah. Bana normal yolla imkansız diyo doktorlar ama Rabbim istesin normal yolla da olur insaallah.
Ayy benim kafa gitti ayni sorundu demi unuttum canim yaeşimde var kuzum söylemiştim oligospermi eşim
Herşeyin hayrlisi canım elden bisey gelmiyor. Rabbim en hayrli zamanda veriir insaallahhaynen öyle canım bana imkansız denilmedi normal yollada olabilir ama bu 1 ay sonrada olur 5 yıl sonrada olur sonuçta sperm var hiç yok değil hareketinde artış olursa normal yolla bile olur demişti.
Aynen kuzum ama bir arkadaşım sebezsiz infertilite şuan 4. tüp bebğini yaptıryor, hiçbir sorun olmsada olmuyor bazaen yani, yine diğer bir arkadaşım bizimle aynı nedenden 2. tüp bebğinde gebe kaldı şuanda doğurmak üzere :)Ayy benim kafa gitti ayni sorundu demi unuttum canim ya
amin canım inşAllah ama bu sefer olacak güzel düşünelim güzel olsunHerşeyin hayrlisi canım elden bisey gelmiyor. Rabbim en hayrli zamanda veriir insaallahh
Haayyy masaallahh Rabbimin hikmeti. Ya ben çok inaniyorum olacak Allahin izniyle insaallah. Bu nedenden çok okudum hepsi çocuk sahibi olmuş şükür.Aynen kuzum ama bir arkadaşım sebezsiz infertilite şuan 4. tüp bebğini yaptıryor, hiçbir sorun olmsada olmuyor bazaen yani, yine diğer bir arkadaşım bizimle aynı nedenden 2. tüp bebğinde gebe kaldı şuanda doğurmak üzere :)
darısı bize ve bekleyen herkese kuzum bu sefer bizde mutlu haberi alarak çıkıcaz hastanedenHaayyy masaallahh Rabbimin hikmeti. Ya ben çok inaniyorum olacak Allahin izniyle insaallah. Bu nedenden çok okudum hepsi çocuk sahibi olmuş şükür.
Insaallah canım irtibat halinde olalım inşaallah ❤darısı bize ve bekleyen herkese kuzum bu sefer bizde mutlu haberi alarak çıkıcaz hastaneden
Tabiki haber verelim her aşamayı mutlakaInsaallah canım irtibat halinde olalım inşaallah ❤
Rabbim ol derse olur, moralinizi yüksek tutun lütfen strese girmeyin, en büyük dusman stres bu süreçte hayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşallah.Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Olumsuz düşünmeMerhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Olumsuz düşünme canim.. İyi dusun iyi olsun.. Hoca diger aya erteleyemiyormu acaba?Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Rahim yarım olduğu için yapısından dolayı olabileceğini soyledi. Olmazsa histereskobi yapar deneriz dediOlumsuz düşünme
Olumsuz düşünme canim.. İyi dusun iyi olsun.. Hoca diger aya erteleyemiyormu acaba?