• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Evet çok sorun yapmadı hoca zaten. Ama işte eşimin durumu çok ciddi :KK43: lab. bizim icin çok önemli. Yumurta bir şekilde gelişiyor şükür ama embriyo oluşmuyor:KK43: ne olacak nasil olacak bende bilmiyorum kafamda kocaman bir soru işareti:KK43: Rabbime sığınıyorum sadece bizim gibilere yardim etsin insaallahhh
Malesef öyle Allah yardımcımız olsun bu sefer yüzümüz güler inşAllah, hastane, doktor bu işin bahanesi Rabbim bu sefer ol der İnşAllah

Insaallah insaallah. Bana normal yolla imkansız diyo doktorlar ama Rabbim istesin normal yolla da olur insaallah.
aynen öyle canım bana imkansız denilmedi normal yollada olabilir ama bu 1 ay sonrada olur 5 yıl sonrada olur sonuçta sperm var hiç yok değil hareketinde artış olursa normal yolla bile olur demişti.

aynen öyle canım bana imkansız denilmedi normal yollada olabilir ama bu 1 ay sonrada olur 5 yıl sonrada olur sonuçta sperm var hiç yok değil hareketinde artış olursa normal yolla bile olur demişti.
Herşeyin hayrlisi canım elden bisey gelmiyor. Rabbim en hayrli zamanda veriir insaallahh

Ayy benim kafa gitti ayni sorundu demi unuttum canim ya
Aynen kuzum ama bir arkadaşım sebezsiz infertilite şuan 4. tüp bebğini yaptıryor, hiçbir sorun olmsada olmuyor bazaen yani, yine diğer bir arkadaşım bizimle aynı nedenden 2. tüp bebğinde gebe kaldı şuanda doğurmak üzere :)

Aynen kuzum ama bir arkadaşım sebezsiz infertilite şuan 4. tüp bebğini yaptıryor, hiçbir sorun olmsada olmuyor bazaen yani, yine diğer bir arkadaşım bizimle aynı nedenden 2. tüp bebğinde gebe kaldı şuanda doğurmak üzere :)
Haayyy masaallahh Rabbimin hikmeti. Ya ben çok inaniyorum olacak Allahin izniyle insaallah. Bu nedenden çok okudum hepsi çocuk sahibi olmuş şükür.

Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...

Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Rabbim ol derse olur, moralinizi yüksek tutun lütfen strese girmeyin, en büyük dusman stres bu süreçte hayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşallah.

Olumsuz düşünme
Olumsuz düşünme canim.. İyi dusun iyi olsun.. Hoca diger aya erteleyemiyormu acaba?

Back
X