godes merhaba, 15 tane yumoşun mu var maşallah nazar değmesin.. benm muanede doktorun söylediğine göre fazla yumurta yokmuş, gerçi şuanda doğum kontrol hapı kullanıyorum ama toplamda 6-7 tane yumurta oluşsa bize yeter dedi. sanırım yumurtalık az çalışıyormuş bende.. senin yumurta sayın süperrrr, bir önceki tedavinden dondurulmuşun var mı?
Canim senin doktorun kim baska bir topikte ozmussunde merak ettim bwnde :))))godes merhaba, 15 tane yumoşun mu var maşallah nazar değmesin.. benm muanede doktorun söylediğine göre fazla yumurta yokmuş, gerçi şuanda doğum kontrol hapı kullanıyorum ama toplamda 6-7 tane yumurta oluşsa bize yeter dedi. sanırım yumurtalık az çalışıyormuş bende.. senin yumurta sayın süperrrr, bir önceki tedavinden dondurulmuşun var mı?
Hazel canım merhaba,
Sen Nisan, Mayıs Haziran topiciğinde değil miydin. Yani seni ordan hatırlıyorum galiba
merhaba canım.dogrudur:)) bende merkez arıyorum kızlar yaa.bende sorun yok ama esımde sorun var.sperm sayısı seklı ve kalıtesı kotu.1 yıldır hamıle kalamdım.sımdıde tupbebek merkezı arıyorum bulent bey erkek ınfertılıtesındede ıyı mı.sanırım sızlerın eslerınızde sorun yok.erkek ınfertılıtesı en kotusu.Rabbim bu mubarek gecenın hurmetıne dualarımızı kabul etsın bebeklerımızı bıze saglıkla versın ınsallah.
merhaba canım.dogrudur:)) bende merkez arıyorum kızlar yaa.bende sorun yok ama esımde sorun var.sperm sayısı seklı ve kalıtesı kotu.1 yıldır hamıle kalamdım.sımdıde tupbebek merkezı arıyorum bulent bey erkek ınfertılıtesındede ıyı mı.sanırım sızlerın eslerınızde sorun yok.erkek ınfertılıtesı en kotusu.Rabbim bu mubarek gecenın hurmetıne dualarımızı kabul etsın bebeklerımızı bıze saglıkla versın ınsallah.
Ayyy canım inşallah. Biliyorum sadece hamile kalmakla bitmiyor ki.
Benim daha önceden iki gebeliğim olduğu için çok iyi biliyorum. Yani hamile olduğumu öğrendiğimde havalara uçacağımı pek sanmıyorum. Asıl endişeli bekleyişim başlayacak. Kalbi atacak mı?...
İki gebeliğimde kalp atışı alınmadığı için 7-8. haftalarda sonlandırıldı.
Yaşayıp göreceğiz. Alnımıza yazılan neyse onu yaşayacağız. Takdir Allah'ın ..
canım çok geçmiş olsun öncelikle.. 2 tane gebelik kaybın varmış.. genetik araştırma gibi birşey önermedi mi doktorlar.. benim de ilki kimyasal, dondurulmuş embriyo ile olanı ise boş gebelik oldu ve sonlandırıldı. bize genetik test ve embriyolar için pgt önerildi.. o yüzden soruyorum..
Çok teşekkür ederim canım.
Sanada çok geçmiş olsun canım.
Araştırma yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi ise gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor. Yani gebe kaldım oh şöyle rahatlayayım diyemeyeceğim.
Pgt yi dr.uma söyledim. Ancak benim yumurta sayım az olduğu için dr.um önermedi canım.
saol canım.. ben de genetik sonuçlarımı bekliyorum biliyorsun biraz geç çıkıyor. ben özel lab. da yaptırmama rağmen 1 ay kadar sürer dediler..
pgt dışında başka bir yöntem de varmış doktorum onu da söyledi ama ben şimdi adını unuttum o daha detaylıymış ve sadece kocaeli uni. de bakılıyormuş. ay karmakarışık işler. Allah sonumuzu hayır etsin..
canım söylemesi kolay biliyorum ama sıkma kendini lütfen, stres yapma. Üzülmen gerekince istediğin kadar üzülürsün ama süreci zehir etme kendine. Daha ortada üzüleceğin birşey yok, olunca hep beraber ağlarız ama şimdiden yorma kendini ve her an hatırla ki senden daha önemli ve kıymetli birşey yok dünyada. Önce senin güzel canın iyi olacak olmadı mı gerisi bomboş. Bunu erken yaşta yakınını kaybetmiş biri olarak söylüyorum sen yoksan geri kalan herşiey anlamsız. Önce sen önce sen sonra da Allahın izniyle bebişGünaydın arkadaşlar,
Bugün saat 14. de dr. randevum var. Bakalım ne söyleyecek.
Çok heycanlıyım. Galiba birazda stres yapıyorum. Sabah dudağım uçuklamaya başladı.
Allahım ne olur bize yardım et. Sana sığınıyor, sana yalvarıyorum. Dua ettiğimiz ellerimizi boş çevirme.
Senin yardımına ihtiyacımız var. Senin herşeye gücün yeter Allahım. Sen büyüksün. Amin.
Canim senin doktorun kim baska bir topikte ozmussunde merak ettim bwnde :))))
canm istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret kamar.. dediğin gibi belki yumurta sayısı önemli deil ama bendeki olası 6-7 yumurtadan acaba kaliteli çıkacak mı? biraz korkuyorm açıkcası..
canım söylemesi kolay biliyorum ama sıkma kendini lütfen, stres yapma. Üzülmen gerekince istediğin kadar üzülürsün ama süreci zehir etme kendine. Daha ortada üzüleceğin birşey yok, olunca hep beraber ağlarız ama şimdiden yorma kendini ve her an hatırla ki senden daha önemli ve kıymetli birşey yok dünyada. Önce senin güzel canın iyi olacak olmadı mı gerisi bomboş. Bunu erken yaşta yakınını kaybetmiş biri olarak söylüyorum sen yoksan geri kalan herşiey anlamsız. Önce sen önce sen sonra da Allahın izniyle bebişHerşey olur da bi kösenin sakalı bitmez derdi anneannem. Bebiş te olur Allahın takdir ettiği zamanda zaten tedaviler falanlar bunlar sebebe dayanma. Biz sebebe dayanıyoruz yapılması gerekeni yapıyoruz gerisi Onun işi.Hadi iyi haber bekliyorum senden
Ekincim hadi guzel haberlerini bekliyorum. Ne durumda yumoslarin...
Yeni geldim canım. Benim evim dr.a uzak malesef.
Canım önce USG ile baktı, yumoşların ikisi 20 mm, ikisi 15 mm civarı .
Dolapta duran iğnemi yarın saat 22 de vuracağım. Cuma günü sabah 8 de hastanede olmamızı istedi.
Saat 9.30 gibi de işleme başlayacaklarmış.
Ne kadar zor bir süreçmiş. Yaşamadan insan anlamıyor. Yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?