Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
godes merhaba, 15 tane yumoşun mu var maşallah nazar değmesin.. benm muanede doktorun söylediğine göre fazla yumurta yokmuş, gerçi şuanda doğum kontrol hapı kullanıyorum ama toplamda 6-7 tane yumurta oluşsa bize yeter dedi. sanırım yumurtalık az çalışıyormuş bende.. senin yumurta sayın süperrrr, bir önceki tedavinden dondurulmuşun var mı?

Hazel canım merhaba,
Sen Nisan, Mayıs Haziran topiciğinde değil miydin. Yani seni ordan hatırlıyorum galiba

Canim hic yumurta sayisina takilma onemli olan kalitesi.. Benim ilk seferdede 16 yumurtam vardi ama hic dondurulacak kalmamisti. Hersey kismet tatlim yani. Zaten bize lazim olan 1 tanwcik yumurta yeterki onunda kalitesi iyi olsun..

Canim senin doktorun kim baska bir topikte ozmussunde merak ettim bwnde :))))

Hazel canım merhaba,
Sen Nisan, Mayıs Haziran topiciğinde değil miydin. Yani seni ordan hatırlıyorum galiba

merhaba canım.dogrudur:)) bende merkez arıyorum kızlar yaa.bende sorun yok ama esımde sorun var.sperm sayısı seklı ve kalıtesı kotu.1 yıldır hamıle kalamdım.sımdıde tupbebek merkezı arıyorum bulent bey erkek ınfertılıtesındede ıyı mı.sanırım sızlerın eslerınızde sorun yok.erkek ınfertılıtesı en kotusu.Rabbim bu mubarek gecenın hurmetıne dualarımızı kabul etsın bebeklerımızı bıze saglıkla versın ınsallah.

Ben de erkek infertilitesi daha ehven diye biliyorum. Şekli pek önemsemediklerini de biliyorum çünkü benim eşimde de ileri derece bozukluk vardı şekilde. Bülent Hoca hiç mühim değil mikroda demişti. Canım sonuçta mikro yapılacak sana da. Bence bi randevu alıp görüşebilirsin ama özellikle erkek infertilitesinde şurası şu doktor çok iyi diye bir öneride bulunamayacağım. Araştır biraz daha, yalnız vallahi doktorum diye demiyorum ama çeşitli merkezlerde kendilerine 20 30 milyarlık tetkik vs çıkarılan bi hastasıyla tanıştık beklerken Bülent hoca direk tedaviye geçelim bunlara gerek yok demiş ve kız ilk denemede hamile kalmış. 39. haftasındaydı. Ama tutmasaydı bu sefer yeteri kadar tetkik yapmadı diye eleştiriledebilirdi. Yani tüp bebek kanser bunlar insanların çaresiz kaldığı şeyler olduğu için sömürüye çok açık, dikkatli olmak lazım ve her durumda farklı düşünenler olacağı için önerirken korkuyorum. Bunlar naçizane benim deneyimlerim ama sen iyice araştır bol bol fiki,r sor canım

Merhaba canım. Evet eşinin sorununu biliyorum. Hatta ameliyat olmuştu. Ama sakın kendini üzme. Yaşın çok genç. O kadar çok eşinde sorun olup bebek sahibi olan kişi okudum ki burada.
Ama deniz arkadaşımızın dediği gibi iyi araştır. Her ne kadar dr.un en iyiside olsa, kısmetimizde varsa olur.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir şekilde bebişine kavuşursun inşallah canım.

Günaydın arkadaşlar,
Bugün saat 14. de dr. randevum var. Bakalım ne söyleyecek.
Çok heycanlıyım. Galiba birazda stres yapıyorum. Sabah dudağım uçuklamaya başladı.

Allahım ne olur bize yardım et. Sana sığınıyor, sana yalvarıyorum. Dua ettiğimiz ellerimizi boş çevirme.
Senin yardımına ihtiyacımız var. Senin herşeye gücün yeter Allahım. Sen büyüksün. Amin.

canım çok geçmiş olsun öncelikle.. 2 tane gebelik kaybın varmış.. genetik araştırma gibi birşey önermedi mi doktorlar.. benim de ilki kimyasal, dondurulmuş embriyo ile olanı ise boş gebelik oldu ve sonlandırıldı. bize genetik test ve embriyolar için pgt önerildi.. o yüzden soruyorum..

Çok teşekkür ederim canım.
Sanada çok geçmiş olsun canım.
Araştırma yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi ise gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor. Yani gebe kaldım oh şöyle rahatlayayım diyemeyeceğim.
Pgt yi dr.uma söyledim. Ancak benim yumurta sayım az olduğu için dr.um önermedi canım.

saol canım.. ben de genetik sonuçlarımı bekliyorum biliyorsun biraz geç çıkıyor. ben özel lab. da yaptırmama rağmen 1 ay kadar sürer dediler..

pgt dışında başka bir yöntem de varmış doktorum onu da söyledi ama ben şimdi adını unuttum o daha detaylıymış ve sadece kocaeli uni. de bakılıyormuş. ay karmakarışık işler. Allah sonumuzu hayır etsin..

Malesef canım sonuçlar çok geç çıkıyor. Geç çıksında temiz çıksın.
Açıkcası pgt olayını dr.um önermedi. Sonuçta embriyoya bir işlem yapılıyor ve zarar görebilir dedi. Onun için ben Allaha sığındım. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin canım.

ben de pgt yaptırmaktan korkuyorum ama yaptırmayınca da böyle şeyler çıkabiliyor işte. gerçi herşey Allah'tan olacağı varsa her türlü olacak, olmayacaksa da tırnaklarımızla kazısak da nafile..

canım söylemesi kolay biliyorum ama sıkma kendini lütfen, stres yapma. Üzülmen gerekince istediğin kadar üzülürsün ama süreci zehir etme kendine. Daha ortada üzüleceğin birşey yok, olunca hep beraber ağlarız ama şimdiden yorma kendini ve her an hatırla ki senden daha önemli ve kıymetli birşey yok dünyada. Önce senin güzel canın iyi olacak olmadı mı gerisi bomboş. Bunu erken yaşta yakınını kaybetmiş biri olarak söylüyorum sen yoksan geri kalan herşiey anlamsız. Önce sen önce sen sonra da Allahın izniyle bebiş Herşey olur da bi kösenin sakalı bitmez derdi anneannem. Bebiş te olur Allahın takdir ettiği zamanda zaten tedaviler falanlar bunlar sebebe dayanma. Biz sebebe dayanıyoruz yapılması gerekeni yapıyoruz gerisi Onun işi.Hadi iyi haber bekliyorum senden

Canim senin doktorun kim baska bir topikte ozmussunde merak ettim bwnde :))))

canm istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret kamar.. dediğin gibi belki yumurta sayısı önemli deil ama bendeki olası 6-7 yumurtadan acaba kaliteli çıkacak mı? biraz korkuyorm açıkcası..

canm istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret kamar.. dediğin gibi belki yumurta sayısı önemli deil ama bendeki olası 6-7 yumurtadan acaba kaliteli çıkacak mı? biraz korkuyorm açıkcası..

Canim benim dusuncemde az olunca kaliteli olacagina cok oldumu kalitesinin dustugune inaniyorum. Bunu bir seye dayanarak soylemiyorum tabikie ama nedense bir kac arkadasimda da okudum cok yumurtasi olupta dondurulmusu kalmayan... Ee bende yasadim daha onceden o yuzden boyle dusunuyorum..

Canım benim yaa. Çok haklısın. Sözlerini aklımdan çıkarmayacağım. Çok sağol tatlım.
Benimki biraz abartı oldu galiba. Normalde çok sakin birisiyimdir. Ama bu sefer ne oldu bilmiyorum. Birde herşey üst üste gelince sinirler yıpranıyor sanırım.
Çok iyisiniz. Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.

Ekincim hadi guzel haberlerini bekliyorum. Ne durumda yumoslarin...

Yeni geldim canım. Benim evim dr.a uzak malesef.
Canım önce USG ile baktı, yumoşların ikisi 20 mm, ikisi 15 mm civarı .
Dolapta duran iğnemi yarın saat 22 de vuracağım. Cuma günü sabah 8 de hastanede olmamızı istedi.
Saat 9.30 gibi de işleme başlayacaklarmış.
Ne kadar zor bir süreçmiş. Yaşamadan insan anlamıyor. Yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Canim hadi hayirlisi olsun yavas yavas sona geliyorsun. Insallah hersey cok guzel olacak. Burada bayram havasi yasayacagiz...sana bol sans diliyorum tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…