Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hadi hayirlisi olsun yavas yavas sona geliyorsun. Insallah hersey cok guzel olacak. Burada bayram havasi yasayacagiz...sana bol sans diliyorum tatlim
yarın büyük gün, gitmeden 1000 kere şu duayı okur musun: vemen yettekıllahe yecallehü mahracen ve yerzukhü min haysu la yahtesib vemen yetevekkel alallahi fehüve hasbuh
En fazla 2 saatini alır
denizcim ablanı allah rahmet etsin. çok üzücü ama hayatta herşey bizler için...allah evladına uzun ömür versin...yarın büyük gün, gitmeden 1000 kere şu duayı okur musun: vemen yettekıllahe yecallehü mahracen ve yerzukhü min haysu la yahtesib vemen yetevekkel alallahi fehüve hasbuh
En fazla 2 saatini alır
Deniz'im canım. Allah razı olsun.
Duayı yazdım. İnşallah okuyacağım canım. Allah ne muradın varsa versin inşallah.
canım benimde bu akşam çatlatma iğnem cumartesi sabahıda benim opum var geliyorum peşinden tatlım. Bol şans diliyorum sanaa.. Kocaman öpücükler
Canımcııım hadi hayırlısı inşallah.
Sanada bol şans diliyorum. Herşey gönlünce olsun tatlım.
amin canım yaa... Umarım herşey istediğimiz gibi olur..
yarın florance gayrettepe de doğuma giriyorum sabah. Suyum azalmış çok, acil sezaryen. Yarın opu su vardı ekinin yoksa godesin mi? aman kafam karıştı. 7.30 da benim sezaryen. bana da dua edin. çok korkuyorum
yarın florance gayrettepe de doğuma giriyorum sabah. Suyum azalmış çok, acil sezaryen. Yarın opu su vardı ekinin yoksa godesin mi? aman kafam karıştı. 7.30 da benim sezaryen. bana da dua edin. çok korkuyorum
Godes canım nasılsın?
Son iğneni bu akşam vuracaksın hayırlısı ile tatlım.
Canim benim catlatma ignemi olucam 10 dk sonra :))))
yarın büyük gün, gitmeden 1000 kere şu duayı okur musun: vemen yettekıllahe yecallehü mahracen ve yerzukhü min haysu la yahtesib vemen yetevekkel alallahi fehüve hasbuh
En fazla 2 saatini alır
Canim benim catlatma ignemi olucam 10 dk sonra :))))