Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın büyük gün, gitmeden 1000 kere şu duayı okur musun: vemen yettekıllahe yecallehü mahracen ve yerzukhü min haysu la yahtesib vemen yetevekkel alallahi fehüve hasbuh
En fazla 2 saatini alır

yarın büyük gün, gitmeden 1000 kere şu duayı okur musun: vemen yettekıllahe yecallehü mahracen ve yerzukhü min haysu la yahtesib vemen yetevekkel alallahi fehüve hasbuh
En fazla 2 saatini alır

Deniz'im canım. Allah razı olsun.
Duayı yazdım. İnşallah okuyacağım canım. Allah ne muradın varsa versin inşallah.

tedavide olan arkadaşlar sizden bişi rica edeceğim;
ben de bülent baysal ı düşünenlerdenim. ancak ben ona durumumu özetleyen bir mail yazdım. sanırım maillerine hiçç bakmıyor ve 15 gün oldu cevap alamadım. bu notumu ona iletirseniz çokk memnun olurum.:)
sevgiler...

En fazla 2 saatini alır
denizcim ablanı allah rahmet etsin. çok üzücü ama hayatta herşey bizler için...allah evladına uzun ömür versin...
bu duanın anlamı nedir bilgin var mı canım? bir de adı nedir duanın?
sevgiler...

Deniz'im canım. Allah razı olsun.
Duayı yazdım. İnşallah okuyacağım canım. Allah ne muradın varsa versin inşallah.

canım benimde bu akşam çatlatma iğnem cumartesi sabahıda benim opum var geliyorum peşinden tatlım. Bol şans diliyorum sanaa.. Kocaman öpücükler

canım benimde bu akşam çatlatma iğnem cumartesi sabahıda benim opum var geliyorum peşinden tatlım. Bol şans diliyorum sanaa.. Kocaman öpücükler

Canımcııım hadi hayırlısı inşallah.
Sanada bol şans diliyorum. Herşey gönlünce olsun tatlım.

yarın florance gayrettepe de doğuma giriyorum sabah. Suyum azalmış çok, acil sezaryen. Yarın opu su vardı ekinin yoksa godesin mi? aman kafam karıştı. 7.30 da benim sezaryen. bana da dua edin. çok korkuyorum

Canııııım. Ciddi misin sen? İnşallah hayırlısıyla sağ salim, sağlıcakla alırsın kucağına canım yavrunu.
Senin içinde dua edeceğim tatlım.
Yarın benim opu günüm, inşallah seni bulmaya çalışırım canımcım.
Ayyy hadi bakalım bebişini ilk görenlerden biri olurum inşallah canımmm.
Sakin ol tatlım. Allah her zaman yanında , bunu unutma.
Seni çok çok öpüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.

yarın florance gayrettepe de doğuma giriyorum sabah. Suyum azalmış çok, acil sezaryen. Yarın opu su vardı ekinin yoksa godesin mi? aman kafam karıştı. 7.30 da benim sezaryen. bana da dua edin. çok korkuyorum

Canim benim hadi hayirlisi olsun... Bebisin saglicakla gelsin. Ne guzel kavusuyorsun. İnsallah hersey yolunda gider. :emir_bebek:
Cumarteside benim opum var. Sen buyuk ihtimalle orada olursun seni gormeye gelmeye calisacagim tatlim. İsmini bana ozelden yazabilirmisin...

canım adım deniz sabah 730 sezaryen benim, doktorum 8 de opum var 730 da alalım deyince hemen aklıma sen geldin. Hayırlısı olsun herşeyin biraz daha sakinleştim ama hala aptal gibiyim çok korkuyorum ve heyecanlanıyorum

En fazla 2 saatini alır

deniz sagolasın bende yazdım insallah tedaviye baslayınca cekecegim 1ooo kez. Allah yardımcın olsun sakin ol cok dua edecegim sana hersey güzel olsun insallah............

Denizim canım benim ben 2-3 gündür giremiyorum şimdi açtım vee çook şaşırdım . Allah yardımcın olsun dualarım seninle bebişini sağlıkla kucağına alacağına inan herşey çoook güzel olacak vee ilk fırsatta bize yaz.... seni çook öpüyorum....

Ekin canım benim sana bol şans inşallah bu son opu olur ve hayırlısı ile bebişin göbüşüne ve hayatının tam orta yerine konuverir......... yarın Denizi görebileceğini yazmışsın eve geldiğinde kendini iyi hissedersen lütfen bize hem kendinden hemde Denizden haberler yaz olur mu çook öpüyorum seni dualarım seninle........

Canim benim catlatma ignemi olucam 10 dk sonra :))))

Godeeeees tatlım selam nasılsın herşey yolunda mı geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır... çatlatma iğneni artık olmuşsundur hadi bakalım sona yaklaşıyoruz eminim ki ve diliyorum ki bu son olur bebişin sıkı sıkı tutunur veee sevgili annesi ve babası ile yoluna devam eder ... yarın ilk fırsatta sana facebooktan mesaj yazacağım tatlım seni çoook öpüyorum herşey gönlünce dilediğince olsun hayırlı geceler......

Back
X