ekincim sen cuma bende cumartesi büyük ihtimalle opu olacağım peş peşe yaa süper....
Evet canım yaa. Allah kısmet ederse peş peşe olacak.
İnşallah güzel haberleride peş peşe veririz buradan birbirimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekincim sen cuma bende cumartesi büyük ihtimalle opu olacağım peş peşe yaa süper....
bende bülent beye gidiyorum. ilk randevum geçen salıydı. yumurta rezervin çok iyi demişti. yarında rahi ,m filmi çektirip bülent beye göstermeye gideceğiz. kanallar açıksa aşılama yapacağız demişti. senin bahsettiğin yumurta toplama olayı nedir canım. aşılama oldunmu hiç? ne kadar ödedin? bizde eşimin tarafına söylemedik. gizli gizli gidip geliyoruz. birde kendi dükkanımız olduğu için aynı ortamdayız hepimiz.. herkesin işi zor cnm. ama zorla mücadele edeceğiz napalım..
opu nedir kızlar ? bu işte başlangıçta olduğum belli sanırım.. ekincim mesajıma cevap yazmamışsın![]()
Cuma ve haftasonu annemdeydim, bayağı kaynatmışsınız bakıyorum. Maşallah 15 yumurta çok iyi, bu arada kimseye söylememek en iisi eğer gerçekten destek olamayacaklarsa.
OPU yumurta toplama işlemi ve benimki ağrısız acısız oldu yani bazı arkadaşlar sağolsunlar tedaviyi öyle bir anlatmışlardı ki ben neler bekliyordum. Tüp bebek tedavisi gayet basitti ve acısızdı kafanıza takmayın sakın. OPUdan sonra yarım saat 1 saat uzanıp eve gittim ben yatmadım hiç ama içim rahat olsun derseniz yatabilirsiniz de.
cnsn aryana kavuşmuşsun ne güzel ah bi de ben alsam benimkini kucağıma da rahatlasam. Son zamanlar bayağı zor geçiyor yürüymiyorum dönemiyorum yatamıyorum,ş,ikayetim yok ta yeter ki herşey yolunsda olsun. Şu sezaryne tarihi de belli olsa tam rahat edeceğim.
bu arada cnsn canım geçmiş olsun
Canım seninde c.tesi dr.randevun vardı sanırım. Nasıl geçti?
Tabi tarih yaklaştıkça ağırlışıyorsun canım. Kolay değil ama Allahın izniyle bebişine kavuşacağın günler az kaldı canım. Allah güç kuvvet versin.
Canım çook teşekkürler ....
Deniz son zamanlar hiiç geçmiyor gerçi benim hamileliğim hep yatarak geçtiği için hiiiç zaman geçmedi( ama artık sende sonuna yaklaşmışsın merak etme herşey çook güzel olacak... ben epudural sezeryanla doğum yaptım kızımın dünyaya gelişini görmek istedim ama bebişim doğdu ben korkudan bakamadım sağlıklımı değilmi düşün doğumda bile onu düşünüyordum
( hemşire bebeğiniz doğdu artık bakabilirsiniz dedi benim ilk sorum sağlıklımı oldu
) Arya bir kıyamet koparda hiiç susmadı dr.uma döndüm normal mi neden bu kadar ağlıyor diyr sordum dr.um güldü ve sağlıklı olduğunu burdan anlıyabilirsin dedi :)) çoook güzel duygular çook Allahım isteyen herkese yaşatsın.....
Benim canım hiiç tatlı değildir ne yumurta toplanırken toplandıktan sonra nede transferde hiiiç canım acımadı benim ..... bir tek 2 transferimin sonrasında da regl ağrısı gibi ağrılarım çook oldu(
Denizciğim çook öpüyorum seni bebişin ismi belli mi......
Godeees Maşallah yumoşlarına benden toplanan 5 taneydi inşallah sonuna kadar böyle çook güzel haberler alırız sendenay canım kim bilir nasıl yorulmuşundur . İşlerin hepsini bir güne sığdırmaya çalışınca zor oluyor gerçektende maf oluyorsun..
Valla canım ben aryayı bildiğim için hiç erkek çocuğuymuş gibi gelmedi bana ama cinsiyetini bilmeden baksaydım resimlere belki banada öyle gelebilirdi.
Aryacım anneciğinde baya büyük bir hasar bırakmış yaramaz. aryacım "Annecim benim doğurmakla bitmez işgençe demiş".
Canım inşallah platine gerek kalmaz ve iyileşirsin...
Off tatlım opu günü eşim varda transferde yok. Artık yemeğimi falan yapıcam transferden önce öyle idare edcem öğlen arkadaşım gelir bakar herhelde ama gece bende idare edeceğim(( yapacak bişey yok.
Canım senin evin çok mu uzakki otelde kaldın anlamadım.Hiç doktorlar öyle bişey demiyorki. Zaten olacağı varsa oluyor tatlım yaa. Ben kağıthanede oturuyorum. Hastanede zaten gayrettepede 15 dk yol yani..Artık kısmet ne diyim tatlım.
![]()
Arkadaşlar, birşey sormak istiyorum.
C.tesi günü itibariyle Orgalutran iğne kullanmaya başladım.
Dün misafirlerim vardı. Bayağı bir koşturmakla geçti. Bu koşturma sırasında benden ılık birşeyler gelmeye başladı. WC ye gittim su şeklinde bir akıntı gelmişti. Akıntı demekde doğru değil aslında resmen su gelmişti. İç çamaşırım bayağı ıslanmıştı.
Ne olduğunu anlamadım.
Bu ilk defa bende mi oluyor. Yoksa böyle birşeyin olması normal mi? Sizde de oldu mu hiç?
Babası ertuğrul istedi, çok antikadır benim kocam ben de tamam dedim, nasıl korkuyla doldumsa aylardır sağlıkla doğsun da isim misim umrumda olmadı valla, son aya kadar bişey olur diye çöp almadım alanı da kabul etmedim ama aynen senin gibi epidural işine takıldım sanki o kadar dayanamam bari orda huzurla uyuyup uyanayım diyorum o heyecanı endişeyi kaldıramam gibi gelior. Sen nerde yaptın canım doğumu
canım Bülent Bey girmedi mi doğuma tam anlamadım bu arada sağol epidurali düşüneceğim ama yine de o heyecana gelebilir miyim bilemiyorum cidden. Of gebelik zor bizim gebelikler daha da zormuş. Paranoak olmuyor de mi insan doğumdan sonra?? Eşim diyor ki sen bu kadar tedirgin olursan büyütemezsin bu çocuğu, rahat ol diyor. Valla bern çok rahat bi insandım ama benim deneyimim böyle olduğu için kaygı kaldı üstümde. Öyle huysuz annelerden de olmak istemiyorum ama of göreceğiz artık. Ha bi de ben de şey başlaı şimdi ya kucağımdan düşürürsem ya bakamazsam. Neyse insan kendinin psikologu olup normale dönmeli.Hayırlısı ile dünyaya gelsin bebiş ve ismiyle uzun sağlıklı uzun yaşasın...Bende 34. haftaya kadar tek bir çöp almadım alanlarda bana göstermeden anneme götürüp bırakmışlar :)) kayınvalidem pek meraklıydı yaptı yaptı kız çeyizi gibi :)) getirmeyin dedim onlarda 15 gün kala getirdiler)
Acıbadem Bakırköyde yaptım ben doğumu .... aile dr.umuz anestezi dr.unu ayarladı Amerikadaydı dr.onun gelişini bekledik) ama kesinlikle tavsiye ederim epudural sezeryanı tek sıkıntı heyecan :))
ya benim tecrübemi söylüyorum canım. ben banyo yapınca o gün içerisinde birden su boşalır gibi oluyor. ama bu toplamda üç dört ancak olmuştur. yani oturarak duş aldıysan ondan kaynaklıdır. yoksa illaçla alakası yok bence.
canım Bülent Bey girmedi mi doğuma tam anlamadım bu arada sağol epidurali düşüneceğim ama yine de o heyecana gelebilir miyim bilemiyorum cidden. Of gebelik zor bizim gebelikler daha da zormuş. Paranoak olmuyor de mi insan doğumdan sonra?? Eşim diyor ki sen bu kadar tedirgin olursan büyütemezsin bu çocuğu, rahat ol diyor. Valla bern çok rahat bi insandım ama benim deneyimim böyle olduğu için kaygı kaldı üstümde. Öyle huysuz annelerden de olmak istemiyorum ama of göreceğiz artık. Ha bi de ben de şey başlaı şimdi ya kucağımdan düşürürsem ya bakamazsam. Neyse insan kendinin psikologu olup normale dönmeli.
canım iyiyiz herşey yolunda bizde sen de bi hamile kal Allahın izniyle bu sefer de yeni bir sayfa açılacak doğurana kadar düşünecek yeni ve başka şeyler olacak yeter ki çok dert etme kendine ne olacaksa o oluyor. Yalnız çok okuyup kafanı bulandırma derim çünkü kimseninki kimseye benzemiyormuş onu anladım. Burda gün sayıcaz beraber daha, test gününü beklemesi harbi fena oluyor geçmiyo zaman gerçi hamile olunca da geçmiyo telefonn takvimini ezberleim artık
ay canım neyseki bir yalan bulmuşsunuz valla sen yazdığında bana sıkıntı bastı. Çünkü bende seninkine benzer bir durum yaşıyorum.Allah yardımcın olsun canım.Canım aynen dediğin gibi bir yalan uyduracağız artık. Dün eşimle plan yapmaya çalıştık. Yarın dr. randevum var. Yarın akşama bana gelecekler. Büyük ihtimal Cuma Opu olacak o yüzden Cuma günü diğer eltime bırakırız bahane olarakda ablamın rahatsız olduğunu onu hst.ye götüreceğimi söyleyeceğiz.
Seninde işin çok zormuş. Eşin İzmir de . Sen burda.
Bizler herşeyi kolay elde edemeyenlerdeniz. Ama olsun. Böylelikle daha çok kıymet bilenlerden oluyoruz.
Allah yardımcımız olsun arkadaşım..
Aman canım sayı önemli değilki önemli olan kaltesi. Hakkımızda hayırlısı olsun. olacağı varsa 1 tane yumurtayla bile oluyor.Artık göreceğiz sonucu ve peş peşe güzel haberi vetreceğiz inşallah...Canımmmm çok sevindim. Yumurta sayında gayet iyimiş. Maşallah diyelim canım. Ay heycan yaptım birden ellerim terledi. :))
çok sağol canım iyi bakıyorum yumurtalarıma :))))))))Cuma ve haftasonu annemdeydim, bayağı kaynatmışsınız bakıyorum. Maşallah 15 yumurta çok iyi, bu arada kimseye söylememek en iisi eğer gerçekten destek olamayacaklarsa.
OPU yumurta toplama işlemi ve benimki ağrısız acısız oldu yani bazı arkadaşlar sağolsunlar tedaviyi öyle bir anlatmışlardı ki ben neler bekliyordum. Tüp bebek tedavisi gayet basitti ve acısızdı kafanıza takmayın sakın. OPUdan sonra yarım saat 1 saat uzanıp eve gittim ben yatmadım hiç ama içim rahat olsun derseniz yatabilirsiniz de.
cnsn aryana kavuşmuşsun ne güzel ah bi de ben alsam benimkini kucağıma da rahatlasam. Son zamanlar bayağı zor geçiyor yürüymiyorum dönemiyorum yatamıyorum,ş,ikayetim yok ta yeter ki herşey yolunsda olsun. Şu sezaryne tarihi de belli olsa tam rahat edeceğim.
o iğne neye yarıyor acaba. Bülent bey bana vermedi sadace ek olarak cetrotite verdi. Canım birde sen kontrollere gittiğinde bülent beyin yanında çok uzun kalabiliyormusun. ben giriyorum ultrasonda bakıyor. Yanına gidiyorum olanları söylüyor yumurta sayısı falan kullanacağım iğneleri yazıyor ve veriyor bu kadar diyalogum. sorum varsa cevaplıyor birde. seninkini merak ettim. Toplam 10 dk. yani..Arkadaşlar, birşey sormak istiyorum.
C.tesi günü itibariyle Orgalutran iğne kullanmaya başladım.
Dün misafirlerim vardı. Bayağı bir koşturmakla geçti. Bu koşturma sırasında benden ılık birşeyler gelmeye başladı. WC ye gittim su şeklinde bir akıntı gelmişti. Akıntı demekde doğru değil aslında resmen su gelmişti. İç çamaşırım bayağı ıslanmıştı.
Ne olduğunu anlamadım.
Bu ilk defa bende mi oluyor. Yoksa böyle birşeyin olması normal mi? Sizde de oldu mu hiç?
canım 5 taneymiş ama kaliteliymiş demekki aryacının yanında şimdi. taamen kısmet işi valla.Godeees Maşallah yumoşlarına benden toplanan 5 taneydi inşallah sonuna kadar böyle çook güzel haberler alırız senden)
Dün çoooook yoruldum çoook birde sabah 5:00 e kadar oturdum şirketin işlerini yaptım ben yattım saat 6:00 Aryacığım uyandı( ve halen ayaktayım
)
Tatlım benim evim Bahçelievlerde yol çook uzak değildi ama bana bakabilecek kimse yoktu benim tarafımdan ailem harici bilen yok anneme de babamın hastalığından dolayı çook akrabalar gelip gidiyordu gidip annemde kalamadım ... eşimde evde tek başıma aç susuz kalmamı istemedi eşim oteli ayarlamıştı 4 gün eşimle otelde kaldım :))
Sende herşey olacağına vırır diye dolaşma ortalarda bence beni dinle tatlım)
Arya bebiş ve ben çoook öptük seni......
o iğne neye yarıyor acaba. Bülent bey bana vermedi sadace ek olarak cetrotite verdi. Canım birde sen kontrollere gittiğinde bülent beyin yanında çok uzun kalabiliyormusun. ben giriyorum ultrasonda bakıyor. Yanına gidiyorum olanları söylüyor yumurta sayısı falan kullanacağım iğneleri yazıyor ve veriyor bu kadar diyalogum. sorum varsa cevaplıyor birde. seninkini merak ettim. Toplam 10 dk. yani..
Canım bence meraklanma, öyle çok uzun ben de kalmadım hiç, hala da kalmıyorum. Eşim doktor ordan da biliyorum, galiba biraz hasta psikolojsi bizimki. Ben eşime de anlatıyorum anlatıyorum ama o da tahlil şu bu neyse verilere bakıp konuşuyor benim lafların hepsi havadaCanım çatlamayı önleyici iğneymiş.
Aynen canım. ultrason, iğne bilgisi, soru cevap derken 10 dk. da muayene bitmiş oluyor.
Canım çatlamayı önleyici iğneymiş.
Aynen canım. ultrason, iğne bilgisi, soru cevap derken 10 dk. da muayene bitmiş oluyor.