Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Godeeeees tatlım selam nasılsın herşey yolunda mı geçmişi okuyamadım ama inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır... çatlatma iğneni artık olmuşsundur hadi bakalım sona yaklaşıyoruz eminim ki ve diliyorum ki bu son olur bebişin sıkı sıkı tutunur veee sevgili annesi ve babası ile yoluna devam eder ... yarın ilk fırsatta sana facebooktan mesaj yazacağım tatlım seni çoook öpüyorum herşey gönlünce dilediğince olsun hayırlı geceler......

sağol canım benim. Kocaman öpüyorum analı kızlı sizi :54::54::54::16::16::16:

Arkadaşlar merhaba,

Benim opu yapılmadan önce Bülent beyi gördüm ve hemen Deniz'i sordum.
Nurtopu gibi bir erkek oldu. ikiside gayet iyi dedi.

Benim opu işleminden sonrada ziyarete gittim.
Denizi ve dünyalar tatlısı bebişini gördüm. İkiside gayet iyi. Allaha şükürler olsun.

Bu arada, benimde işlemim iyi geçti.
Hastaneden çıkmamız uzun sürdü sadece.
Şu anda şiddetli baş ağrısı dışında birşeyim yok.
O da sanırım uzun süreli açlıktan olsa gerek.

Canim hadi cok sukur atlattin tatlim. Simdi guzel haberler bekleme sirasi geldi labratuardan.
Ne iyi yaptin denizi ve oglusunu gorerek.insallah bizlerde 9 ay sonra bu guzel duyguyu yasariz tatlim.
Seni cok opuyorum insallah guzel bir sekilde dollenirler ve kaliteli emriolarin olur...

Son düzenleme:
Godes canım,
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur.

Yarın senin günün canım. Sanada bol şans diliyorum.
Kutlamalara sayılı günler kaldı ...

Az önce aldığım ağrı kesici sayesinde baş ağrım biraz hafifledi.
Herkes kasık ve karın ağrısından bahsederken benim başımın ağrıması ne ilginç. :78:
Bütün enteresanlıklarda beni buluyor sanırım. :)))

Godes canım,
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur.

Yarın senin günün canım. Sanada bol şans diliyorum.
Kutlamalara sayılı günler kaldı ...

Az önce aldığım ağrı kesici sayesinde baş ağrım biraz hafifledi.
Herkes kasık ve karın ağrısından bahsederken benim başımın ağrıması ne ilginç. :78:
Bütün enteresanlıklarda beni buluyor sanırım. :)))

Canim cok tesekkur ederim. AZ kaldi pes pese bombay patlatacagiz canim. Cok az kaldi. Cok mutku ve umutluyum.
Bas agrinin hafiflemesinede cok sevindim tatlim. Kasik agrisi cok kotubisey canim iyiki yasamiyirsun. Bakalim benim nerem agriyacak.
Kocaman optum.

Az önce embriyolog ile görüştüm. Tabi arayana kadar yaşadıklarımı sizde tahmin ediyorsunuzdur.
Şükür ki, 4 yumurtadan 3 ü olgunmuş. Bunlardan 2 tanesi istenilen seviyedeymiş.
P.tesi günü saat 11 de transfer için çağırdılar.

Canim cok tesekkur ederim. AZ kaldi pes pese bombay patlatacagiz canim. Cok az kaldi. Cok mutku ve umutluyum.
Bas agrinin hafiflemesinede cok sevindim tatlim. Kasik agrisi cok kotubisey canim iyiki yasamiyirsun. Bakalim benim nerem agriyacak.
Kocaman optum.

Godes'im canım. İnşallah hiç bir ağrın sızın olmaz tatlım.
Sende yarın İnşallah güzel haberler alırsın. Bende çok umutluyum.
Allahın izniyle dediğin gibi peş peşe bombayı patlatacağız.
Sevgiler...

Godes'im canım. İnşallah hiç bir ağrın sızın olmaz tatlım.
Sende yarın İnşallah güzel haberler alırsın. Bende çok umutluyum.
Allahın izniyle dediğin gibi peş peşe bombayı patlatacağız.
Sevgiler...
ekincim bişi rica etsem bülent bey e mail yazdımda yani tedavimi onda olmak istiyorum ancak sorunumu ona özetledim. bakabilir mi benim adıma rica etsen:) çok sevinirim cidden. sana da hayırlı transferler işallah son tedavin olur.

Az önce embriyolog ile görüştüm. Tabi arayana kadar yaşadıklarımı sizde tahmin ediyorsunuzdur.
Şükür ki, 4 yumurtadan 3 ü olgunmuş. Bunlardan 2 tanesi istenilen seviyedeymiş.
P.tesi günü saat 11 de transfer için çağırdılar.

Canim benim ne guzel demekki pazartesi kavusuyorsuun bebisine. İnsallah siki siki tutunur ve hic birakmaz seni..
Bende evdeyim canim hic agrim sizim yok. Hersey iyi gecti. Benimde 22 tane yumurtam toplandi. Bakalim yarin 12:00 de arayacagim kaci dollenmis diye. Bendede heyecan basladi. İnsallah guzel haberler alurim yarin. Bu arada bir suru ilac verdiler sanada verdilermi canim.

ekincim bişi rica etsem bülent bey e mail yazdımda yani tedavimi onda olmak istiyorum ancak sorunumu ona özetledim. bakabilir mi benim adıma rica etsen:) çok sevinirim cidden. sana da hayırlı transferler işallah son tedavin olur.

Canım, inşallah unutmazsam söylerim tabi.
Ama bak istersen sende telefon açabilirsin.
Telefonlada sorunu sorabilirsin. Bülent Bey öyle kasan biri değildir.

Canim benim ne guzel demekki pazartesi kavusuyorsuun bebisine. İnsallah siki siki tutunur ve hic birakmaz seni..
Bende evdeyim canim hic agrim sizim yok. Hersey iyi gecti. Benimde 22 tane yumurtam toplandi. Bakalim yarin 12:00 de arayacagim kaci dollenmis diye. Bendede heyecan basladi. İnsallah guzel haberler alurim yarin. Bu arada bir suru ilac verdiler sanada verdilermi canim.

Godes canım, ağrının olmamasına sevindim. Oh oh maşallah. İnşallah yarın seninde güzel haberlerini alırız ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tatlım.
Canım banada 6 tane ilaç verdiler. Jel, band, antibiyotik, kortizon, elevit, kabızlık önleyici ilaçlar.
bana coraspin vermediler allerjim olduğu için. Sana vermişlerdir.

Godes canım, ağrının olmamasına sevindim. Oh oh maşallah. İnşallah yarın seninde güzel haberlerini alırız ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tatlım.
Canım banada 6 tane ilaç verdiler. Jel, band, antibiyotik, kortizon, elevit, kabızlık önleyici ilaçlar.
bana coraspin vermediler allerjim olduğu için. Sana vermişlerdir.

Canim bana coraspirin verdiler ama banada banti vermediler bunu alma dedi hemsire anlamadim... Herkese farkli veriyirlar demekki bunyeye gore :)))
Hadi hayirlisi olsun ikimiz icinde :16:

Canim ozel mesajda attim sana detayli. Sonus olarak 19 tanesi islem gormus 15 tanesi dollenmis...

Canımm ne güzel bir haber buu.
Harika. Hadi inşallah yarabbim sen büyüksün.
Transfer için birşey söylediler mi tatlım.
5. günü mü bekleyecekler.

Canımm ne güzel bir haber buu.
Harika. Hadi inşallah yarabbim sen büyüksün.
Transfer için birşey söylediler mi tatlım.
5. günü mü bekleyecekler.

Canim cenk bey buyuk ihtimalle 5. Gun transfer yapariz dedi. Yarin tekrar arayip soracagim durunlarini.
Senin yarin saat kacta canim transferin. Bebisine kavusacaksin ne guzel. Annecigine siki siki tutanacak minigin ve hic birakmayacak annecigini.

Canim cenk bey buyuk ihtimalle 5. Gun transfer yapariz dedi. Yarin tekrar arayip soracagim durunlarini.
Senin yarin saat kacta canim transferin. Bebisine kavusacaksin ne guzel. Annecigine siki siki tutanacak minigin ve hic birakmayacak annecigini.

Canım saat 11 de çağırdılar.
İnşallah canım yaa. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkıya sarılırlar bize.

Ben sormayı unuttum, bu verdikleri jeli transfer günü de kullanacakmıyız.
Bilgin var mı canım senin.

Back
X