canlarım Bülent Bey beni telaşlandırmamak için durumu olduğu gibi söylememiş ama son kontrolden sonraki 4 güncük içinde yani doğumdan hemen önceki güne kadar azalıp bir avuç kalan suyla doğuma girdiğimi öğrendim. Doğumdan sonra odaya geldiğinde 1 gün bile beklemeyi göze alamazdık dedi. Durum çok ciddiymiş yani.
Canım ekinim iyi ki geldin ve tanıdım seni. O ne güzel ve güler bir yüzdü öyle, Allahım o yüzü hayırlısıyla çok güldürecek inşallah. Ordaki hiçbir yakınım senden yakın olamazdı çünkü orda beni senden daha iyi anlabilecek kimse yoktu. Bazen aynı kanı paylaşmak, aynı derdi aynı kaderi ya da aynı yolu paylaşmak kadar yakınlaştıramaz kimseyi. Sağol varol canım inşallah seni ziyaret te bana nasip olsun. Godes umarım herşey yolundadır tedavinde, fazla bakamadım geçmişe. 4 gündür ve gecedir uyuyamadım, toplamda 2 saat anca. Allahım burdan müjdelerinizi almayı nasip etsin çünkü çok dua ettim sizlere. İnşallah hamileliğim hatırına kabul etmiştir Allahım dualarımı.
Bu arada ablamı öbür aleme uğurladığım hastanede oğlumu karşıladım. Kaderin cilvesi işte çok karışık duygular içindeydim üzgün değildim ama, sadece bi kere daha anladım ki kısmet neyse o oluyor. O hastanenin önünden geçmem derdim eskiden ve Bülent Bey ben tedaviye başladığımda cerrahi hastanesindeydi ama işte bir anda bu kez mutlu bir gün için aynı insanlar aynı yere toplandık.
Şimdilik hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum ve dua etmeye devam ediyorum.Umarım lohusaların duası da kabul oluyordur
ekincimm hadi hayırlı transferler olsun işallahh:)
üç gün pc yasak sana bol bol dinlen emi:)
Ekin canim bebegin seninle suan. İnsallah hersey yolunda gitmistir xanim. Sen bebisine ve bebisnde sana siki siki tutunur insallah canim..
Kızlaaar selam,
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama sanıyorum ki herkes iyi ve herşey yolunda ...
Denizciğim oğluşun geldi hoşgeldi Allahım sağlıklı uzun mutlu ömür versin , çok şanslısın canım benim erken fark edilmiş sıvının bittiği ve hemen önlemi alınmış Allahım oğluşunuzu size bağışlamış....... kaç kilo kaç cm doğdu yazdın da ben mi kaçırdım okumadımseni çook öpüyorum ve mis kokulu oğluşunu bol bol kokluyorum güle güle büyütün uykusuz geceler veee günler
Ekin canım benim transferin hayırlı olsun kendini yorma bol bol yat dinlen 3-4 gün yıkanma vee sanıyorum ki öğrenmişsindir o jel transferin ilk günü dahil kullanılıyor .... kan testini 12 gün sonra mı yaptıracaksın ....... hayırlı sonuçlar olsun inşallah dualarım seninle ......
Godeeees tatlıım benim , nasılsın herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim inşallah sonuda çook güzel olacak embriyolar kaça bölünüyor onları öğrenip yazarsan çook sevinirim ..... benim transferim 4. günde yapılmıştı belki seninde boyutları kalitesi iyi görünürse seninde transfer için 5. günü beklemezler. Herşeyin hayırlısı olsun senin içinde bol bol dua edeceğim çook öpüyorum seni kendine çok iyibak...........
ekin nasılsın?
transfer nasıl gecti merak ediyodum seni
Canım....merhaba,
Transfer gayet iyidi. İlk speklum aşamasından sonra kateter aşamasında zorlandılar. Rahim girişinde eğrilik varmış. İçirdikleri suyun bir kısmını boşaltıp sonradan tekrar işleme başladılar. Birde ben fazla duygulandım . Embriyolog embriyo resimlerini verince içim birden bir tuhaf oldu. Ağlamaya başladım.
2 tane embriyo yerleştirdiler biri 8 diğeri 6 hücreliymiş.
Artık bundan sonra günümü bekleyeceğim.
Takdir Allahın canım.. Durum böyle.
ekin .....
cok sevindim canım ya,insallah sonuc olumlu olucak heyacanla bekliyorum test zamanını .
tabi takdir Allahın insallah zamanı gelmisdir .hayırlısı olsun .........
Ekincim hadi hayırlısı olsun canım. bende 5 martta test yapmayı düşünüyorum. İnşallah peş peşe hamilelik haberini buradan veririz. Canım transfer edilen embrioyunun resmini transferden öncemi odaya getiriyorlar. Nasıl oluyor. Birde bülent bey transferden sonra odaya gelemiyormu tekrar. Opuda bana odaya gelmedi çünkü.
gelsin bebişlerrrrrrrrrr
Canım. İlk günden beri öyle diyordun yaa. İnşallah dediğin gibi olur da peş peşe patlatırız güzel haberleri burdan.
Embriyo resimlerini taransferden önce verdiler. Ama odaya getirmiyorlar. Aşağıda işlem esnasında veriyorlar. Bülent Bey'i işlem aşaması dışında hiç görmedim. OPU 'dan sonrada gelmedi odaya, transferden sonrada. Ben açıkcası beklemiştim. Bi gelir bakar diye ama gelmedi.
Ay aman bebişlerimiz gelsin de gerisi hiiiiç önemli değil boşveeeeer.
anladım canım. demekki aşağıda verecekler :))) bende bülent beyi görmedim zaten işlem dışında tatlım. Bende çok bekledim ama gelmedi. SOnuçta işini iyi yapması önemli. Bebeğimiz gelsinde odaya uğramasada olur :)))
bende 11 de hastanede olucam canım. Benimde eşim yok izmirde bir arkadaşım gelicek benimle. sonraki 2 gün bende yalnızım tatlım. sen nasıl geçiriyon günlerini bakim.
Arkadaşının yanında olması iyi. Bence en önemli olan İlk gün.
Benimde ilk gün eşim yanımdaydı. Dün ve bugün gün içinde yalnızım. Akşam olmasını dört gözle bekliyorum ki eşim gelsin diye.
Çok sıkıcı geçiyor godesim. Çoook bunaldım.
Birde benim sigara tiryakiliğim vardı. Transfer itibariyle bıraktım.
Arada kafam nasıl dumanlanıyor anlatamam sana. Onunda sıkıntısı var.
Gün içinde sürekli uyuyorum desem yeri. Yoksa zaman geçmiyor.
Birde ben normalde hiç yerinde durmayan biri olduğum için çok zor geldi.
İki gündür bende bebişlerimle konuşuyorum. Kendimi o zaman daha rahat hissediyorum.
Ama inşallah sen çok rahat geçirirsin canım.
Mümkün olduğunca rahat olmaya çalış. Güzel şeyler düşün canım, herşey çok daha güzel olacak .
canım benim evet çok zor ya sürekli yatmak hemde yalnız olunca. Ama sen gene şanslısın be bitanem akşam olunca eşin geliyor. Benim yarın arkadaşım 5 kadar yanımda ondan sonra hep yalnızım keşke geçde olsa eşim yanıma gelse. Ben de tek başına üstesinden gelmeye çalışcağaım artık.
canım seni en çok sigara bunaltmıştır diye düşünüyorum. Herşey çok güzel olacak ve mükafatını en güzel sekilde alacağız. Hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bakalım yarın neler olacak :))))
bende bol bol konuşacağım minnoşumla artık. başka konuşacak kimsem yok(
Canım, bilsem ki evimiz yakın hemen gelirim yanına.
Ben Beylikdüzün'deyim. Eğer yakınsa sana ben artık dolaşmalara yarın itibariyle başlarım.
İki gün yanında kalıveririm. Yalnız olmuyor çünkü canım.
ay canım benim çok teşekkür ederim ama ben çok uzağım sana tatlım. Ben kağıthanedeyim.
Olsun canım ne yapim bu seferde böyle olsun. üstesinden gelicem allahın izniyle inşallah yaa...
Çok düşüncelisin canım. Çok sağol teklifin bile beni mutlu etti inan tatlım.
Yakın olsaydık sana bile sormazdım( Uzakmışız malesef ki.
Sayılı gün geçiyor be güzelim.
Benim bile tirkakilik var ken işin içinde zaman geçiyorsa. oooo sen rahat rahat geçirirsin Allahın izniyle.
Ama yatağını felan gitmeden hazırla zorluk olmasın sonradan.
çok sağol canım ya.
neyseki evet sigara kullamıyorum canım. Satılı gün cabuk geçiyor ya.
Yatağımmı salonda koltukta uyuyorum malesef eşim yokken yatak odasına gidemiyorumki.
O yüzden sadece yemeğimi hazırladım o kadar :)))
Ayy birde şu transfer öncesi sıkışık olma olayı çok zormuş.
Ben 1 lt suyu içip gitmiştim. Odada beklerken haber geldi dr. 1 saat gecikecekmiş.
Dediler WC ye gidin sonra tekrar içersiniz.
Tabi ben koşa koşa gittim WC ye.
Sonra tekrar 1 lt su içtim.
Transfer esnasında dediler 2 bardaklık kısmını boşaltman lazım.
İyi dedim. En azından sonrasında fazla sıkışma olmaz dedim içimden.
Tranfer oldu odaya getirdiler. 1 saat kalkmak yok dediler.
15 dk. zor dayandım. Utana sıkıla sürgüye yapmak zorunda kaldım.
Tabi eşime sen dışarda bekle yoksa asla yapamam dedim.
Aradan 1 saat geçmişti ki tekrar sıkıştım. Artık yastığı yiyeceğim zor tutuyorum kendimi.
Tekrar sürgü verdi eşim.
En zor olay buymuş.
Anlatmadan geçemezdim.
Aynı bende senin gibi yaparım eşim şehir dışındaysa.
Asla yatak odasında yatamam. Salondaki koltuğa kıvrılır yatarım.
Yemek olayını iyi yapmışsın. Gerçi bende yaptım ama yenmiyor. En güzel giden çorba oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?