ya biliyorum tatlım. bende ilk seferde odada öyle sıkıştımki dayanamadım sonra gittim wc ye baktım kimse çağırmıyor. Sonra tekrar içmeye başladım. tabi sonrada çağırdılar bu seferde ben sıkışık olmadım 25 dk aşağıda bekletmiştim doktoru. Sürekli bakıyorlar usg ile yok olmadı diyorlar kalkıyorum geziniyorum falan çok zordu ya. O yüzden ben odaya çıktığımda içmeye başalayacağım.
Birde nasıl yarısını boşaltırıyorlaki canım. ben evde deniyorum yapmaya başlıyorum tamam kes diyorum olmuyor hepsi boşalıyor bendemi sorun var acaba.
Elime bir bardak verdiler 2 bardak kadar boşalt dediler. Bardağa baktım onlara baktım iyi dedim.
Tabi ben bir başlarsam hepsi boşalır diye düşünüyordum. Ama istedikleri gibi oldu. Bende şaşırdım.
evet eşim 2,5 aydır yok evimde kaldığım zaman hep salondayım. kendimi daha güvenli hissediyorum :))))
1 saatmı yattın canım transferden sonra odada peki
ekin canım özel mesaj attım sana
canım özele mesajın gelmedi.
tamam godes im hemen bakıyorum.
ekincim ben kaçıyorum tatlım. İyi geceler sana. yarın inşallah güzel haberle döneceğim.
Kocaman öptüm
Slm biz geldik. Cok sukur hersey yolunda gitti.4 tanede dondurulmusumuz oldu.
Hepinizi opuyoruz ))))
Slm biz geldik. Cok sukur hersey yolunda gitti.4 tanede dondurulmusumuz oldu.
Hepinizi opuyoruz ))))
Hoş geldiniiiiz. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
Artık mutlu sona az kaldı Allahın izniyle.
Sevgilerimle...
Tatlıııım ohh hadi bakalım hayırlısı ile geldik yolun sonuna ve geri sayım başladı) 5 Mart ı bekliyoruz yani yoksa daha mı erken bir tarihi bekliyeceğiz ) çoook öptüm seni kendine çoook dikkat et yarın yine ararım seni tatlım.......
Godes canım,
Nasılsın? ilk günün nasıl geçti?
Umarım sıkıntısız atlatmışsındır.
Bundan sonrasını daha rahat atlatırsın.
Transferden sonra Bülent bey geldi mi yanına canım.
Test gününü dr. söyledi demişsin de onun için merak ettim.
Canim cok sukur fena gecmiyor sadec tek oldugum icin sikldim.
Yok tatlim odaya gelmedi transfer yaptiktan sonra daha sedyeye yatmadan once 10 gun sonra test yap falan dedi oyle konu acilinca konustuk. Odaya sadece asli hn geldi:)))
Sen nasilsin bakim canim. Varmi bir sikinti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?