Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elime bir bardak verdiler 2 bardak kadar boşalt dediler. Bardağa baktım onlara baktım iyi dedim.
Tabi ben bir başlarsam hepsi boşalır diye düşünüyordum. Ama istedikleri gibi oldu. Bende şaşırdım.

ekincim ben kaçıyorum tatlım. İyi geceler sana. yarın inşallah güzel haberle döneceğim.
Kocaman öptüm

ekincim ben kaçıyorum tatlım. İyi geceler sana. yarın inşallah güzel haberle döneceğim.
Kocaman öptüm

Canıım. Bende seni kocamaaan öpüyorum.
Bol şanslar diliyorum.
Herşey gönlünce olsun tatlım. Güzel haberlerle döneceğini biliyorum. Allah yardımcın olsun.

Slm biz geldik. Cok sukur hersey yolunda gitti.4 tanede dondurulmusumuz oldu.
Hepinizi opuyoruz ))))

Hepinizi opuyoruz ))))

Hepinizi opuyoruz ))))

Tatlıııım ohh hadi bakalım hayırlısı ile geldik yolun sonuna ve geri sayım başladı ) 5 Mart ı bekliyoruz yani yoksa daha mı erken bir tarihi bekliyeceğiz ) çoook öptüm seni kendine çoook dikkat et yarın yine ararım seni tatlım.......

Caniiiiim benim valla doktor 5 mart dedide ben ne zaman yaparim bilemiyorum belkide 3-4 mart gibi yaparim. Ilerleyen gunlerde karar verecegim heyecanimin ve sabirsizligimin durumuna gore :))))
Destegin icin cok tesekkur tatlim. Opuyoruz seni ve boncuk gozlu melegimizi...

Godes canım,
Nasılsın? ilk günün nasıl geçti?
Umarım sıkıntısız atlatmışsındır.
Bundan sonrasını daha rahat atlatırsın.

Transferden sonra Bülent bey geldi mi yanına canım.
Test gününü dr. söyledi demişsin de onun için merak ettim.

Canim cok sukur fena gecmiyor sadec tek oldugum icin sikldim.
Yok tatlim odaya gelmedi transfer yaptiktan sonra daha sedyeye yatmadan once 10 gun sonra test yap falan dedi oyle konu acilinca konustuk. Odaya sadece asli hn geldi:)))
Sen nasilsin bakim canim. Varmi bir sikinti :)))

Godes tatlıım kaldı 11 gün ) tabii dayanabilirsen yoksaa kaldı 8 gün . Bende heyecanla sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum sen ve Ekin mutlu sonu inşallah 2 gün arayla burdan herkese duyurursunuz ...

Çoook öpüyorum tatlım kendine çook iyibak yanlız olduğun için aklım sana takılı kalıyor ( keşke yanında birisi olabilseydi ama olsun bebişin seninle ya yeter ) herşey dilediğin gibi gerçekleşsin tatlıım.......

Tek olunca insanın canı çok sıkılıyor haklısın.
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu evde olur mu?

Bende çok sıkılıyorum. Zaman geçmiyor. İki gündür hafif baş dönmesi oluyor. İlaçlardan sanırım.
Düne kadar acayip karnım şişti. Transferden sonra WC ye çıkamamıştım. Kabızlıkta yoktu ama hep kabız olacağım korkusu içimde olduğu için sanırım WC ye çıkamadım. Magnezyum toz içtim her gün. Dün çeşmeler açıldı. Şimdi daha rahatım. Karnımdaki şişlik indi.
Ara sıra karnımda batma hissi felan oluyordu. onlarda geçti.
Bugün şu hafif baş dönmesi dışında hiç bir şikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…