Ara ara karnıma ağrı giriyor. Sürekli değil. Galiba adet oldum deyip gidip bakıyorum. Onun dışında kasılma, çekilme gibi birşey yok. Birde dünden beri ağzımın içi çok kötü. Kuruyor gibi. Sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum.
Benim test yaptırdığım hastanede sonuçları netten görebiliyorum. Gidip almayacağım bende canım.
1.5 saat gibi bir sürede çıkıyor sonuç. Ama işte nasıl açar bakarım onu bilmiyorum.
Yüce rabbim inşallah tüm isteyenlerle birlikte bizimde yüzümü güldürür canım. Şu anda şu iki satırı yazarken bile ağlama krızine girdim. Allah yardımcımız olsun.
Canim benimde ayni agri derken regli olacakmisim gibi bende hemen wc ye gidiyorum.
Canim aglama lutfen bebislerini uzme lutfen. Bir yarin olsun ona gore hareket edersin kendini yipratma lutfen.
Hersey kismet isi cunku ne yaparsak yapalim.
İnsallah yarin cooook sevinecegiz..
İnşallah canım inşallah...
Ama elimde değil işte. Bu sabah uyurken kollarımı yukarı doğru germişim. Eşim kulağıma fısıldayarak, kollarını öyle germe sen yüklüsün dedi. Uyandım birşey diyemedim. Yutkundum kaldım.
En çok onun için istiyorum. O çok mükemmel bir baba olacak adım gibi biliyorum. Allahım diyorum bana acımıyorsan eşime acı diyorum.
aman ya ekin en can yerimden vurdun beni.. eşinin baba olma özleminin aynısından benim eşimde de var.. ben de onun baba olmasını istiyorum artık, Rabbim ne zormuş sınavımız bu yolda. inşallah güzel haberler alacağım senden ve godesten ben bunu biliyorum..
adet olacakmış gibi sancılar çok hayra alamettir ben bunu bilir bunu söylerim güvenin bana..
Eşimle ilgili yazar yazmaz eşim aradı. Nasılsın demek için. Sesini duyunca dayanamadım. Salya sümük konuştum adamla. Onunda canını sıktım. Sonra özür diledim ama iş işten geçti.
İnşallah canım inşallah Allah duyar sesimizi. O kadar iyisiniz ki. Allahım sizinde gönlünüzün muradını verir inşallah.
Ah canim ya o kadar sey cekiyoruz gene kendimiz icin degil baskalari icin istiyoruz. İnsallah dualarin kabul olur tatlim.
Ayrica acimak be demek tatlim bir sinavdan geciyoruz ve hayirlisiyla gececegiz bu sinavi.
Birazcik daha rahat olmaya calis lutfen.
Ay canim ya senin bu durumuna cok uzuldum valla. Canim evde durmasan biraz disari ciksan kafan dagilirdi tatlim.
Evet canım oldukça büyük bir sınav.
İsyan etmiyorum kesinlikle. Asla ve asla neden ben demiyorum.
Çünkü hep başkalarının başına gelir dediğimiz şeyler gün geliyor bizim başımıza da geliyor.
Hep hayırlısını diledim Rabbimden. Herşeyin hayırlısını diliyorum.
Eğer bu vakte kadar olmadıysa da hayırlısı olmadığı için diyorum.
Ama bu süreç çok zormuş. Hani spontan olmuş olsa bu şekilde olmayacaktı tabiki.
Şimdi biliyoruz ki ya hamile olacağız ya da olmayacağız.
Bunu bilerek beklemek çok zor.
Haklısın canım. Evde durmaktan oldu zaten ne olduysa.
Eşimle konuşurken bugün yaptırsam mı testi? dedim . Eşim sen bilirsin, istersen akşama yaptıralım dedi.
O öyle söyleyince de, yok seninle yaptırmam. İlk kendim görmeliyim sonucu dedim.
Ama akşama kadar hangi düşüncede olurum bilmem.
Ay canim benim valla hic aglamadim kac gundur simdi sennile yazisirken gozyaslarima hakim olamadim. İnsallah cani gonulden istiyorum tatlim bebislerine kavusmani. tabiki zor bir surec ama bizler oyle kuvvetliyizki ustesinden geliyoruz. Biz bile farkinda degiliz inan bu kadar guclu oldugumuzun. Herseyin hayirlisi tatlim hayirlisiysa olsun zaten sonradan aci cekmek cok daha zor tatlim inan buna. Hep olsun diye dua etmedim hayirlusiysa olsun diye dua ettim. Herseye sonucta hazirlikli olmamiz gerekiyor. Sonucta ucunda olum yok. Allah bize ve eslerimize saglik versin ne yapalim olmazsa gene deneriz.
Lutfen canim birazcik kafani dagitmaya calis.
Ben inaniyorum yarin guzel haber vereceksin bize.
Canim aslinda tek olmak bence iyi degil. İyi veya kotu sonuc ne olursa olsun yaninda birisinin olmasi cok guzel. Mesela ben yalniz olacagim. Keske esim olsada onunla yaptirsam. Belki aksama kadar dusuncen degisir.
Aslında yarın ikimizde birlikte aynı yerde yaptırsak ne güzel olurdu..
Kanımızı verir sonra gider bir yerde otururduk.
Niye yakın değiliz kiiii
Ay canim benim sen nerde yaptiracaksin tatlim. Ben Florance da yaptiracagim.
Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum tatlım. Oraya kadar gelmek 1-1.5 saatimi alıyor.
Burda hastanede yaptırayım diyorum canım.
Anladim tatlim keske yakin olsaydik ya. Cok guzel olurdu :)))
Bende hic baska yerde yaptirmadim cok alistim florance has.
Ekincim, adaege bir group acti facede orda surekli arkadaslarla yazisiyoruz tatlim. Kafan dagilir hemde. Cok guzel paylasimlarimiz oluyor gelmek istermisin sanada davet yolliyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?