Tatlim cok iyiyim kocam supriz yapti ve aksam geldi. Ama sabah erkenden donecek tekrar. Ama kac gunluk yalniligin ustune ilac gibi geldi :)))
Sen ne durumdasin ben surekli belirti ariyorum kendimde cok erken oldugunu bildigim halde :)))
Oooo ne güzel süpriz yapmış eşin. Çok sevindim canım. Süper moral olmuştur senin için.
Canım benimde senden farkım yok. Sürekli kendimi yokluyorum.
Bugün 7. gün. Artık pek ümitli değilim nedense.İki gün öncesine kadar daha bir ümit vardı içimde. Zaman zaman karnım ağrıyor, kasığımda batmalar oluyordu. Dünden beri pek birşey yok.
Allah bilir tabi. Ben ne desem boş.
Canim evet ya cok seker oyle mutluyduki. Benide cok mutlu etti bitanem ya.
Canim hic belirti arama benim ilkinde hic ama hic belirtim yoktu ama bebegim benimleydi. O yuzden belirti aramamak lazim. Ama tabi dayanamiyoruz belirti ariyoruz genede. Senin az kaldi tatlim. Bulent bey 10 gun sonra test yap dedi sana niye 12 dedi acaba. Hatta ben bugun hic utanmadan idrar testi yaptim bisey cikmayacagini bile bile. Essek kafam iste.
Canım dr. bana 11.günü bak dedi. 4 Mart test tarihim. Ama benim aklımda hep 5 Mart kalmış nedense. Sanada öyle demiş olabilirim.
Test konusunda kendini sıkma bende yaptım. Tabiki de birşey çıkmadı.
Karnım ağrıyor. Sürekli WC ye gidip geliyorum.
Zaman azaldıkça endişem daha da artıyor. Şöyle 3 gün uyusam. Test günü uyansam diyorum kendi kendime.
Senin karnın ağrıyor mu peki canım? Nasılsın?
Anladim canim bende cuma gunu test yapicam. Arada karnim agriyor. Test gunu gelmeden regli olmaktan korkuyorum. Ben ne zaman gonal f kullansam o ay 24. Gunde regli oluyorum. Yarinda 24. Gun o yuzden suan yarina odaklandim insallah regli olman diye..oyle cok bir agrim yok bazen arada Karnim agriyor. Sadece goguslerim cok hassas ve sis baskada bisey yok. 3 gun daha nasil bekleyecegiz canim ya. Off gunler gecmiyor ya.
ekincim, godescim inşallah sizlerden güzel haberler gelecek, ben buna inanıyorum..
bence karın, kasık ağrıları, regl olacakmış gibi hisler çok güzel hisler :)) bunlar hep bebişin habercileri :))
Ahh canım ağzın bal yesin inşallah. Ne güzel şeyler yazmışsın.
Bunu duymaya ihtiyacım vardı. İnşallah Allah seninde gönlündekini verir.
Kızlaaar selam,
Ekin canım çook az kaldı kendini dinleme bak yolun sonuna geldin hayırlısı ile son 3 gün inşallah mutlu son olacak ve buradan güzel haberlerini bize yazacaksın...
Godesss canım benim ne güzel eşin süpriz yapmış gelmiş bu mutluluk seni test gününe kadar götürür diye düşünüyorum) sonrada güzel haberi alırız hep birlikte mutlu oluruz ....
Kötü düşünceleri silin aklınızdan kızlar güzel düşünün herşey çook güzel olsun hepinizi çok öpüyorum kendinize çook iyibakın.....
Benimde endişem o aslında. Test gününü görmeden adet olmaktan korkuyorum.
Ama canım sen yinede yarını düşünme. Test gününe odaklan. Ben senden güzel haber duyacağıma çok eminim. Tabi Allahın izniyle. İçini ferah tut.
Ben diyorum ki acaba perşembe yaptırsam mı? Dayanamayıp yaptırabilirim.
Ayy hiç bilmiyorum.
Canim cuma gunu insallah cok guzel bir sonuc cikarda seni cok mutlu bir sekilde ararim. Kismet bakalim.Kızlaaar selam,
Ekin canım çook az kaldı kendini dinleme bak yolun sonuna geldin hayırlısı ile son 3 gün inşallah mutlu son olacak ve buradan güzel haberlerini bize yazacaksın...
Godesss canım benim ne güzel eşin süpriz yapmış gelmiş bu mutluluk seni test gününe kadar götürür diye düşünüyorum) sonrada güzel haberi alırız hep birlikte mutlu oluruz ....
Kötü düşünceleri silin aklınızdan kızlar güzel düşünün herşey çook güzel olsun hepinizi çok öpüyorum kendinize çook iyibakın.....
merhaba arkadaşlar, hayatımın en çabuk geçen 12 günüydü. Çekilmez bir kadın oldum yine, uykusuz yorgun lanet... Ertuğrulun sarılık tehlikesi vardı doktor bana bu çocuğa kilo aldır dedi, emzir emzirebildiğin kadar dedi. Ben de iki saatte bir meme, az geldiyse sağılmış süt ve bir kaç kez de mama verdim. 2950 olmuşuz, sarılık testinde bilirubin seviyesi düşmüş, atlattık yani ama kendimi siz deyin montofon ben diyeyim hollanda inek gibi hissettim. Bi de emziren kadının memesi herkesçe ağız burun gibi algılanıyor. ben emzirince herkes başıma toplanmakta sakınca görmüyor. gerçi emmede ilk zaman sorun yaşadığımız için ben de resmen saldım ikizleri perdeleri kapatıp gezdim evde cıbıl cıbılAranır aranmaz ağzına tıkayım diye. Giy çıkar başa çıkamadım ama şimdi rutine bağladık sayılır. Geceleri çok uyanıyor ya da uyumuyor ama gündüzleri hep uykuda şimdilik anası kılıklı.
Test gününü bekleyen canlarım idrar testi yapmayın ben de çıkmadı 12. gün bile ya da ben dandik marka kullandım bilmiyorum. Ayrıca belirtim de olmadı. Değişiyor kişiden kişiye. Ama ben ilk kan testini 9. gün yapmıştım ya da 8. orda çıkmıştı. Yine de sağlam olsun gününü beklemeye çalışın. Çok dua ediyorum valla, hayırlısıyla tutunsun bebekler. Hepinizxi öpüyorum şimdilik ve heyecanla sonucu bekliyorum ama ne olursa olsun önce canlarınıza sağlık diliyorum.
Kızlaaar selam,
Canım, Yarın test günüm.
İnşallah godesimle birlikte güzel haberleri vermeyi yüce Rabbim nasip eder.
Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim tatlım.
Mis kokulu Arya yı benim için doyasıya kokla canım.
merhaba arkadaşlar, hayatımın en çabuk geçen 12 günüydü. Çekilmez bir kadın oldum yine, uykusuz yorgun lanet... Ertuğrulun sarılık tehlikesi vardı doktor bana bu çocuğa kilo aldır dedi, emzir emzirebildiğin kadar dedi. Ben de iki saatte bir meme, az geldiyse sağılmış süt ve bir kaç kez de mama verdim. 2950 olmuşuz, sarılık testinde bilirubin seviyesi düşmüş, atlattık yani ama kendimi siz deyin montofon ben diyeyim hollanda inek gibi hissettim. Bi de emziren kadının memesi herkesçe ağız burun gibi algılanıyor. ben emzirince herkes başıma toplanmakta sakınca görmüyor. gerçi emmede ilk zaman sorun yaşadığımız için ben de resmen saldım ikizleri perdeleri kapatıp gezdim evde cıbıl cıbılAranır aranmaz ağzına tıkayım diye. Giy çıkar başa çıkamadım ama şimdi rutine bağladık sayılır. Geceleri çok uyanıyor ya da uyumuyor ama gündüzleri hep uykuda şimdilik anası kılıklı.
Test gününü bekleyen canlarım idrar testi yapmayın ben de çıkmadı 12. gün bile ya da ben dandik marka kullandım bilmiyorum. Ayrıca belirtim de olmadı. Değişiyor kişiden kişiye. Ama ben ilk kan testini 9. gün yapmıştım ya da 8. orda çıkmıştı. Yine de sağlam olsun gününü beklemeye çalışın. Çok dua ediyorum valla, hayırlısıyla tutunsun bebekler. Hepinizxi öpüyorum şimdilik ve heyecanla sonucu bekliyorum ama ne olursa olsun önce canlarınıza sağlık diliyorum.
Ay canim senin mesaj attigini gorunce birden heyecan yaptim acaba test yaptida sonucumu yazdi diye :))))
Gorunce derin nefes aldim. Ay yarin neler yapicaz ya... Canim saat kacta vericen sabahmi. Ben 1-2 gibi vericem
Seni cok iyi anliyorum tatlim. Bende surekli tikiniyorum :)) varmi hic karin agrin falan. Benim surekli agriyor ya.Canım, hayır yaptırmadım henüz.
Bugün yaptırmaya çok niyetliydim ama cesaretim yok.
Yarın da nasıl gideceğim bilmiyorum. Çok acayip stres altındayım. Dünden beri sürekli uyumak istiyorum zaman geçsin diye. Başka türlü üstesinden gelemiyorum. Dünden beri her ezan okunuşunda , her K.K. daki umutla bekleyenlerin yazılarını okudukça dua ediyor ve ağlama krizine giriyorum.
Bende 1 gibi giderim herhalde. Sabahtan gitmeyi düşünüyordum ama transferim 1 civarı olmuştu. Aynı saate denk gelsin diyorum.
Hiç sorma canım yarını nasıl yapacağız, yarın kan verdikten sonra sonuca nasıl bakacağız hiç bilmiyorum.
Seni cok iyi anliyorum tatlim. Bende surekli tikiniyorum :)) varmi hic karin agrin falan. Benim surekli agriyor ya.
Canim ben mail atmalarini isteyecegim sonrada kocama baktiricam sanirim. Ama kesinlikle mail isteyecegim.
O zaman ikimizinde sonucu ayni zamanda belli olacak ayyy simdiden heyecanladim yaa off off. Bu gece bitmez herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?