Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
Bende tesadüf eseri geçen ay Bülent Hocayla tanışmıştım.
Yardımcı olmayı ve yol göstermeyi seven birisi. En azından ilk izlenimim böyle oldu.
Bu ay Tüp bebek denemesi yapmak istiyoruz.
Gitmeyi düşündüğüm dr.lardan biriside Bülent Baysal dı.
Sizden bu olumlu yazıları da okuduktan sonra sanırım yola Bülent Baysal'la başlayacağız.

Bülent Hocaya giden arkadaşlar,
İşlemleri nerede yaptırıyor ? Kendi özel muayenehanesinde değildir herhalde.
Anlaşmalı olduğu hastanelerde mi yapıyor?

Merhaba,
Yardımcı olmayı ve yol göstermeyi seven birisi. En azından ilk izlenimim böyle oldu.
Sizden bu olumlu yazıları da okuduktan sonra sanırım yola Bülent Baysal'la başlayacağız.

Ekin selam ....
Bülen Bey ben tedaviye başladığımda yani geçen yıl İstanbul Cerrahi de işlemleri yapıyordu ama bu yıl Gayrettepe florance nightingale de işlemleri yapıyor....... hamilelikten sonraki takipleri muaynehanede yapıyor.......

Ekin selam ....
Bülen Bey ben tedaviye başladığımda yani geçen yıl İstanbul Cerrahi de işlemleri yapıyordu ama bu yıl Gayrettepe florance nightingale de işlemleri yapıyor....... hamilelikten sonraki takipleri muaynehanede yapıyor.......

Anladım canım. Cevabın için teşekkür ederim.
Sen bebeğine kavuştun mu canım. İnşallah kavuşmuşsundur.

Anladım canım. Cevabın için teşekkür ederim.
Sen bebeğine kavuştun mu canım. İnşallah kavuşmuşsundur.

Allahıma binlerce şükür ben bebişime kavuştum 3.5 aylık boncuk gözlü çoook güzel bir kızım var Allahım sağlıklı uzun güzel ömürler yazmış olsun meleğime ve herkesin meleklerine .... Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın kimseyi bu yolda sınamasın çoook zor bir sınav :((

Bülent Bey en doğru adres, gönül rahatlığıyla başlamışsındır umarım tedavine ve herşey gönlünce gidiyordur. Benim de önce Allah sonra drum sayesinde bir oğlum olacak. Tabi kısmet ve nasipse. Dualarım seninle

Ayyy canim boyle olumlu seyler duyunca cok mutlu oluyorum. Bende regli olmayi bekliyorum 6 gun gecikti ama hamile degilim test yaptim cunku psikolojik galiba bu hafta olurum duye dusunuyorum. Bende sabirsizlanuyorum yeni doktorumla bu heyacanli seruvene baslamaya. İnsallah canim bende bebisime kavusurum.
Senin sorunun neydi de tup yaptin canim

Merhaba,

Canim metropolitan florance ekibinde bulent hoca ben hadtaneye gidiyorum canim sende o sekilde devam edebilirsin. Ozel yerine gitmeyi tercih etmedim cunku kan testleri falan oluyor hemen hastane icinde veriyorsun. Benim ilk denememde bu hastanede oldu ama o zaman ekip baskaydi. Hastenede cok iyi temiz ve guvenilir odalarda cok iyi tacsiye ederim.

Allahıma binlerce şükür ben bebişime kavuştum 3.5 aylık boncuk gözlü çoook güzel bir kızım var Allahım sağlıklı uzun güzel ömürler yazmış olsun meleğime ve herkesin meleklerine .... Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın kimseyi bu yolda sınamasın çoook zor bir sınav :((

Masallah prensesine canim:nazar: allah anali babali buyutsun mutlu huzurlu saglikli bir hayat diliyorum size...
Darisi bizlerin basina

Canımmm çok sevindim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Canim metropolitan florance ekibinde bulent hoca ben hadtaneye gidiyorum canim sende o sekilde devam edebilirsin. Ozel yerine gitmeyi tercih etmedim cunku kan testleri falan oluyor hemen hastane icinde veriyorsun. Benim ilk denememde bu hastanede oldu ama o zaman ekip baskaydi. Hastenede cok iyi temiz ve guvenilir odalarda cok iyi tacsiye ederim.

Canım, yarım saat kadar önce özel muayenehanesinden randevuyu almış bulundum.
Direkt hastaneden randevu almayı açıkcası düşünmemiştim.
Neyse hayırlısı olsun diyelim.
Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım.

Ayyy canim boyle olumlu seyler duyunca cok mutlu oluyorum. Bende regli olmayi bekliyorum 6 gun gecikti ama hamile degilim test yaptim cunku psikolojik galiba bu hafta olurum duye dusunuyorum. Bende sabirsizlanuyorum yeni doktorumla bu heyacanli seruvene baslamaya. İnsallah canim bende bebisime kavusurum.
Senin sorunun neydi de tup yaptin canim

Hayırlısı canım.. Vakti zamanı gelmemiş demek ki.
İnşallah bu sefer o vakit gelmiş olur. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Bende bugün regli oldum. Hemen dr.dan randevu aldım. Yarına ilk görüşmemizi yapacağız. Hayırlısı olur inşallah.
Yeni doktorun kim canım?

Hayırlısı canım.. Vakti zamanı gelmemiş demek ki.
İnşallah bu sefer o vakit gelmiş olur. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Bende bugün regli oldum. Hemen dr.dan randevu aldım. Yarına ilk görüşmemizi yapacağız. Hayırlısı olur inşallah.
Yeni doktorun kim canım?

Canim yeni doktorum bulent bey iste. Bende reglimle baslayacagim. Canim hastane veya ozel muaynahane hic farketmez sonucda doktor ayni :)))) benim kendi kadin doguncum kaan bey onerdi bulent beyi. Kendi karisinin doktoruda bulent bey cunku ben bir suru doktor ismi saydim kaan beye illa bulent hoca dedi. Sonucta iyi bir doktorki karisinida ona gonderdi.
Hayirli canim ne diyim insallah son sinavimiz olurda bebislerimize kavusuruz..

Canım, yarım saat kadar önce özel muayenehanesinden randevuyu almış bulundum.
Direkt hastaneden randevu almayı açıkcası düşünmemiştim.
Neyse hayırlısı olsun diyelim.
Allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım.

Canim demin sana yazarken bende regli olmusum yarina bende randevu alicam simdi :)))) ama ben hastaneden alicam bakalim saat kaca verecekler :))))

Ekincim yarin saat 10 da randevum bulent beyle gelismeleri paylasirim

Hadi hayırlısı olsun canım.
Gelişmelerden birbirimize haber verelim iyi olur canım.
Allah yolumuzu açık etsin. Emeğimizi boşa çıkarmasın.
Tez zamanda sağlıklı, hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin isteyen herkesle birlikte bizede inşallah.

Bu arada canım benim de randevum yarın 18.30 da. yazmayı unutmuşum.

Canim sana bilgi veririm tum gelismeleri yazarim. Sende yaz tatlim mesajini bekleyecgim.Insallah canim bu sefer hayirlisiyla bebegimize kavusuruz. Saat 11 de sezeryana girecekmis bende hemen 10 aldim. :))))
Bol sans diliyorum :16:

Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul etsin ve en kısa sürede bebişleriniz sağlıkla vaktinde kucağınızda olsun ;))

Bülent Bey tüm maillere cevap verir arada yoğunlukta kaynamış olabilir ama telefonla çok daha iyi bilgi alabilirsiniz.....

Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum görüşmeleriniz bittikten sonre yazmayı unutmayın olur mu.....
Hoşcakalın.........

Back
X