Denizciğim ben 2.5 yıldır tüp bebek tantanasının içindeyim insanlar bizi darpane gibi görüyorlar senin ruhunu düşünen kimse yokki

biz zaten maddi olarak hazır olmasak kimse bu işi babasının hayrına yapmaz ki birde paramızla rezil oluyoruz ya ona yanıyorum yani

( ben ilk bebeklerimi 6 aylık dünyaya getirdim yaşamadılar kızım ve oğlum beni bıraktı gittiler ben yaşadıklarımı anlatsam kitap yazılır yani

) arkasından 6 ay kadar sonra ikinci tedavime başaldım 16. haftada kanamam oldu 10 gün
hastanede yattım sonrası evde yatmak sözü vererek hastaneden çıktım 21. haftada apandist ameliyatı oldum ve düşük riski çook yüksek olduğu için evde yatmaya devam ettim ve 39. haftada kendi isteğimle epudural sezeryanla kızımı dünyaya getirdim ama o süreci sen gelde bana sor hafta 7 ben 5 gün hastanede ultrasondayım bebeğim duruyormu bu gün hareket etmedi acaba birşey mi oldu aman Allahım bugünüme binlerce şükür Allahım hepimizin yardımcısı olsun .........
Ablan için çok üzüldüm tatlım benim Allahım sizlere ve bebişine sağlıklı uzun ömür versin..... çook öpüyorum ... birde sen İstanbulda yaşamıyormusun.....