Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul etsin ve en kısa sürede bebişleriniz sağlıkla vaktinde kucağınızda olsun ;))

Bülent Bey tüm maillere cevap verir arada yoğunlukta kaynamış olabilir ama telefonla çok daha iyi bilgi alabilirsiniz.....

Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum görüşmeleriniz bittikten sonre yazmayı unutmayın olur mu.....
Hoşcakalın.........

Canim cok tesekkur ederim. Insallah allahim bizede bir boncuk gozlu nasip eder. Sanada bebisinle birlikte mutlu huzurlu saglikli bir yasam diliyorum.
Insallah bende 1 ay sonra hamilelik haberini buradan verebilirim. Tum gelismeleri buradan paylasagim.

Son düzenleme:
Ayyy canim boyle olumlu seyler duyunca cok mutlu oluyorum. Bende regli olmayi bekliyorum 6 gun gecikti ama hamile degilim test yaptim cunku psikolojik galiba bu hafta olurum duye dusunuyorum. Bende sabirsizlanuyorum yeni doktorumla bu heyacanli seruvene baslamaya. İnsallah canim bende bebisime kavusurum.
Senin sorunun neydi de tup yaptin canim

Canım benim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum çünkü korunuyorduk ancak sürpriz şekilde kistim olduğunu daha sonra ikinci sürpriz olarak çocuğum olma ihtimalinin düşük olduğunu öğrendik ama kistle alakası yok sorun FSH hormonu. Canım doktorum bana hiç olumsuz konuşmadı, benim FSH yüksek. ınternette yüksek FSH lıların yumurtası az olur olsa da kaliteli olmaz olsa da tutmaz tutsa da düşer gibi yüzlerce olumsuz istatistiki bilgi. En şanssız grubuz biz tüp bebekte. Yine de doktorum bana sadece değerin yüksek ve eğer 30a çıkarsa çok üzülürüz o nedenle bir an önce işi şansa bırakmayalım başlayalım dedi o kadar. Ben uyuz internetten okuya okuya perişan oldum. Bülent Hocam lazer laparoskopi ile yapılsın ameliyatın çünkü zaten az çalışan yumurtalıklar iyice harap olmasın dedi. O lazer de çapada falan yok. Beni Yücel Hocaya yönlendirdi.Çok değerli hocam Yücel Karaman'ın başarılı endometrioma (çift taraflı kocaman iki çikolata kistyim vardı) operasyonunun öncesinde kendisini sıkıştırmam üzerine şansımın halihazırda zaten çok az olduğunu söylemesiyle (ki kendisi de mükemmel bir doktor eğer FSH fırlamış olsaydı ya da overler zarar görseydi -ki genelde ovaryan cerrahilerde olan bir durummuş- tüp bebek bile hayal olacaktı) yıkıldım, ama Bülent Hocam dur bakalım buluruz bir kaç yumurta dedi. Bunun teselli etme amaçlı bir pozitiflik olduğunu düşündüm, birkaç yumurtadan ne olacaktı ki. Ama zamanla gördüm ki öngörüleri hep doğru, çok net ve bilerek konuşuyor.Yani neyse o. Pembe tablo da çizmiyor kapkara tablo da. Aynen dediği gibi toplamda 4, 3ü sağlam yumurta elde ettik ve her anını iptal ihtimali ile korka korka yaşadığım süreçte transfer gününe kadar ulaşmayı başardık. Sen erken menopoz olursun vs cümleleri pat diye hastaya söyleyip daha yolun başında yeni kaygılara sebep olan doktorlar ya da korkma canım olur çocuğun gibi hastaya sevimli gelen umut verici ama doğruluğu şüpheli cümleler sarfeden ihmalkar doktorlardan değil. Aptal saptal bi doktor bana demez mi aa sen menopoza girmişsin diye.Ben adet oluyorum ama gizli yetmezlik başlamış yumurtalıklarda ama Bülent Hocam ağzına bile almadı hatta ben çok sorunca bırakalım şimdi bizim öncelikli işlerimiz var dedi hakikaten unuttum ben o aptal doktorun dediğini. Çok ta iyi oldu çünkü gerçekten o sonraki iş. Bu arada tüm bunlar bir bacak MR ı çektirmemle tesadüfen ortaya çıktı. Herşey o kadar normaldi ki oysa. Bacak Mrında kist çıktı, rutin testler yapılırken de FSH. of ne zor günlerdi ama Allahın dediği olur. Şükür ilk denemede tuttu.Lütfen bana dua et canım sizler benim dualarımdasınız hep. Bülent Beye de hiç tanımadan gittim öyle aklıma o estiği için. Benim eşim de doktor ama kimseye sormadım, benim bu doktora gidesim var dedim gittim. Proflara bakıyordum internette. Ben Allaha ve onun yönlendirmesine çok inanırım. O itti beni oraya biliyorum. İnşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın. Bu arada paragöz değildir en uygun ilaçları kullandırır. Haber ver ama tamam mı, ne istersen de sor canım bu aralarda

Canim cok tesekkur ederim. Insallah allahim bizede bir boncuk gozlu nasip eder. Sanada bebisinle birlikte mutlu huzurlu saglikli bir yasam diliyorum.
Insallah bende 1 ay sonra hamilelik haberini buradan verebilirim. Tum gelismeleri buradan paylasagim.

Amiiin tatlım ..... topikleri okuyorum hamile haberleri alınca sanki kendi test sonucuma sevinir gibi seviniyorum Allah bu yolda harcanan emekleri boşa çıkarmasın herkesin yardımcısı olsun..... güzel haberlerini bekliyorum veee inşallah Bülent Bey kısa protokolü uygun görür sanada ve tedavi sürecin çook uzamaz herşeyin hayırlısı olsun canım benim......

Deniz canım bebişin sağlıkla vaktinde gelsin kucağına inşallah , çok şükür sıkıntılı sürecini geçirmişsin bebişin dünyaya gelse bile emme refleksini tamamlamıştır kendisi beslenebilir kuveze gerek kalmaz.... umarım vaktinde tahtına kurulur .......

Canım benim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum çünkü korunuyorduk ancak sürpriz şekilde kistim olduğunu daha sonra ikinci sürpriz olarak çocuğum olma ihtimalinin düşük olduğunu öğrendik ama kistle alakası yok sorun FSH hormonu. Canım doktorum bana hiç olumsuz konuşmadı, benim FSH yüksek. ınternette yüksek FSH lıların yumurtası az olur olsa da kaliteli olmaz olsa da tutmaz tutsa da düşer gibi yüzlerce olumsuz istatistiki bilgi. En şanssız grubuz biz tüp bebekte. Yine de doktorum bana sadece değerin yüksek ve eğer 30a çıkarsa çok üzülürüz o nedenle bir an önce işi şansa bırakmayalım başlayalım dedi o kadar. Ben uyuz internetten okuya okuya perişan oldum. Bülent Hocam lazer laparoskopi ile yapılsın ameliyatın çünkü zaten az çalışan yumurtalıklar iyice harap olmasın dedi. O lazer de çapada falan yok. Beni Yücel Hocaya yönlendirdi.Çok değerli hocam Yücel Karaman'ın başarılı endometrioma (çift taraflı kocaman iki çikolata kistyim vardı) operasyonunun öncesinde kendisini sıkıştırmam üzerine şansımın halihazırda zaten çok az olduğunu söylemesiyle (ki kendisi de mükemmel bir doktor eğer FSH fırlamış olsaydı ya da overler zarar görseydi -ki genelde ovaryan cerrahilerde olan bir durummuş- tüp bebek bile hayal olacaktı) yıkıldım, ama Bülent Hocam dur bakalım buluruz bir kaç yumurta dedi. Bunun teselli etme amaçlı bir pozitiflik olduğunu düşündüm, birkaç yumurtadan ne olacaktı ki. Ama zamanla gördüm ki öngörüleri hep doğru, çok net ve bilerek konuşuyor.Yani neyse o. Pembe tablo da çizmiyor kapkara tablo da. Aynen dediği gibi toplamda 4, 3ü sağlam yumurta elde ettik ve her anını iptal ihtimali ile korka korka yaşadığım süreçte transfer gününe kadar ulaşmayı başardık. Sen erken menopoz olursun vs cümleleri pat diye hastaya söyleyip daha yolun başında yeni kaygılara sebep olan doktorlar ya da korkma canım olur çocuğun gibi hastaya sevimli gelen umut verici ama doğruluğu şüpheli cümleler sarfeden ihmalkar doktorlardan değil. Aptal saptal bi doktor bana demez mi aa sen menopoza girmişsin diye.Ben adet oluyorum ama gizli yetmezlik başlamış yumurtalıklarda ama Bülent Hocam ağzına bile almadı hatta ben çok sorunca bırakalım şimdi bizim öncelikli işlerimiz var dedi hakikaten unuttum ben o aptal doktorun dediğini. Çok ta iyi oldu çünkü gerçekten o sonraki iş. Bu arada tüm bunlar bir bacak MR ı çektirmemle tesadüfen ortaya çıktı. Herşey o kadar normaldi ki oysa. Bacak Mrında kist çıktı, rutin testler yapılırken de FSH. of ne zor günlerdi ama Allahın dediği olur. Şükür ilk denemede tuttu.Lütfen bana dua et canım sizler benim dualarımdasınız hep. Bülent Beye de hiç tanımadan gittim öyle aklıma o estiği için. Benim eşim de doktor ama kimseye sormadım, benim bu doktora gidesim var dedim gittim. Proflara bakıyordum internette. Ben Allaha ve onun yönlendirmesine çok inanırım. O itti beni oraya biliyorum. İnşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın. Bu arada paragöz değildir en uygun ilaçları kullandırır. Haber ver ama tamam mı, ne istersen de sor canım bu aralarda[/QUOTE
merhabalar yazınızı okuyunca yasadıklarım birer birer gözümün önüne geldi rabbim bir daha yasatmasın benim de yasım 28 rezerv az 2 kez tüp bebek denedik yakın zamanda transfere bile bile gidemedim nasıl olurlar hale havada ,ilacları cok yüksek doz kullandım insallah yan etkisi olmustur diye dua ediyorum cünki daha önce ki denemem de gitmisdim bu kez bende gayrettepe florans gidicem cünki bu yeni denedigim merkez cok moralimi bozdu.
zaten ilk denememi de istanbul cerrahide yaptırmısdım ekip olarak ayrılmıslar .neyse canım insallah bizde senin gibi sonuc alırız

doğru ismimi söylemedim.ismim nilgün edirneden gelmiştik.iç hastalıkları doktoruyum.sanırım hatırlar.selam söylersen sevinirim.sana da bol şans.
Canım selamını iletim bülent beye mutlu oldu ve yüzünde çok tatlı bir gülümse oluştu. O an öpesim geldi doktorumu :)))))))
Canım benim çocuğum oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum çünkü korunuyorduk ancak sürpriz şekilde kistim olduğunu daha sonra ikinci sürpriz olarak çocuğum olma ihtimalinin düşük olduğunu öğrendik ama kistle alakası yok sorun FSH hormonu. Canım doktorum bana hiç olumsuz konuşmadı, benim FSH yüksek. ınternette yüksek FSH lıların yumurtası az olur olsa da kaliteli olmaz olsa da tutmaz tutsa da düşer gibi yüzlerce olumsuz istatistiki bilgi. En şanssız grubuz biz tüp bebekte. Yine de doktorum bana sadece değerin yüksek ve eğer 30a çıkarsa çok üzülürüz o nedenle bir an önce işi şansa bırakmayalım başlayalım dedi o kadar. Ben uyuz internetten okuya okuya perişan oldum. Bülent Hocam lazer laparoskopi ile yapılsın ameliyatın çünkü zaten az çalışan yumurtalıklar iyice harap olmasın dedi. O lazer de çapada falan yok. Beni Yücel Hocaya yönlendirdi.Çok değerli hocam Yücel Karaman'ın başarılı endometrioma (çift taraflı kocaman iki çikolata kistyim vardı) operasyonunun öncesinde kendisini sıkıştırmam üzerine şansımın halihazırda zaten çok az olduğunu söylemesiyle (ki kendisi de mükemmel bir doktor eğer FSH fırlamış olsaydı ya da overler zarar görseydi -ki genelde ovaryan cerrahilerde olan bir durummuş- tüp bebek bile hayal olacaktı) yıkıldım, ama Bülent Hocam dur bakalım buluruz bir kaç yumurta dedi. Bunun teselli etme amaçlı bir pozitiflik olduğunu düşündüm, birkaç yumurtadan ne olacaktı ki. Ama zamanla gördüm ki öngörüleri hep doğru, çok net ve bilerek konuşuyor.Yani neyse o. Pembe tablo da çizmiyor kapkara tablo da. Aynen dediği gibi toplamda 4, 3ü sağlam yumurta elde ettik ve her anını iptal ihtimali ile korka korka yaşadığım süreçte transfer gününe kadar ulaşmayı başardık. Sen erken menopoz olursun vs cümleleri pat diye hastaya söyleyip daha yolun başında yeni kaygılara sebep olan doktorlar ya da korkma canım olur çocuğun gibi hastaya sevimli gelen umut verici ama doğruluğu şüpheli cümleler sarfeden ihmalkar doktorlardan değil. Aptal saptal bi doktor bana demez mi aa sen menopoza girmişsin diye.Ben adet oluyorum ama gizli yetmezlik başlamış yumurtalıklarda ama Bülent Hocam ağzına bile almadı hatta ben çok sorunca bırakalım şimdi bizim öncelikli işlerimiz var dedi hakikaten unuttum ben o aptal doktorun dediğini. Çok ta iyi oldu çünkü gerçekten o sonraki iş. Bu arada tüm bunlar bir bacak MR ı çektirmemle tesadüfen ortaya çıktı. Herşey o kadar normaldi ki oysa. Bacak Mrında kist çıktı, rutin testler yapılırken de FSH. of ne zor günlerdi ama Allahın dediği olur. Şükür ilk denemede tuttu.Lütfen bana dua et canım sizler benim dualarımdasınız hep. Bülent Beye de hiç tanımadan gittim öyle aklıma o estiği için. Benim eşim de doktor ama kimseye sormadım, benim bu doktora gidesim var dedim gittim. Proflara bakıyordum internette. Ben Allaha ve onun yönlendirmesine çok inanırım. O itti beni oraya biliyorum. İnşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın. Bu arada paragöz değildir en uygun ilaçları kullandırır. Haber ver ama tamam mı, ne istersen de sor canım bu aralarda
canım buradaki arkadaşların hepsinin ayrı ayrı hikayeleri var . Seninkinide okuyunca çok üzüldüm. Doktorların hastalara yaklaşım tarzı çok öenmlli tatlım. Çok şükürki o kadar kötü günler sonra bülent beye bulmuşsun ve bebişine kavuşmuşsun. Önemli olanda bu zaten. Eminim bebeğine kavuştuğun an yaşamış olduğun tüm olumsuzlukları kötü günleri unuttun.
Senin dediğin gibi hiç para göz değiller gerçektende acayip uyguna aldım ilaçları 1800 liralık ilaçı 1100liraya aldım kendilerinin anlaşmalı yeri varmış ordan getirttiler hemen.
Amiiin tatlım ..... topikleri okuyorum hamile haberleri alınca sanki kendi test sonucuma sevinir gibi seviniyorum Allah bu yolda harcanan emekleri boşa çıkarmasın herkesin yardımcısı olsun..... güzel haberlerini bekliyorum veee inşallah Bülent Bey kısa protokolü uygun görür sanada ve tedavi sürecin çook uzamaz herşeyin hayırlısı olsun canım benim......
Canım kısa protokole karar verdi yumurta rezervim iyi olduğu için. Yarın iğnelere başlıyorum. Hadi bakalım neler bekliyor beni göreceğiz hepberaber.
godes canım,
Gelmedin mi? Nasıl geçti ilk görüşmen. Merakla seni bekliyorum.
Geldim geldim. :))))) çok güzel geçti canım çok memnun kaldım çok sevecen ve iligili bir doktor zaten yüzünden nur akıyor adamın. Ben çok memnun kaldım iğnelerimi aldım. Yarın akşam başlıyorum canım. Bakalım seninki nasıl geçecek. Seninkide kısa prptokol olursa birbirimizi takip edeceğiz ve inşallahda o güzel haberi buradan paylaşağız canım. Sana da akşam için bol şans diliyorum...

hepinize kucak dolusu sevgiler :71::71:

godescim,

hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım :nazar:.. kaç yumurta gördü, önceki uzundu bu sefer neden kısa protokol dedi, hangi ilacı kaç dozda kullanacaksın..

ayyy 5000 soru sordum ama meraklıyım napıyıııııım :93:

Hoş geldin canım,
Hayırlı olsun. İnşallah bu son denemen olur ve bir an önce bebeğine kavuşursun canım.
Dr.dan memnun ayrılmana çok sevindim. Gerçekten temiz yüzlü birisi.
Bende saatin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Rezervlerin durumuna göre karar veriyorlarsa bana uzun protokol diyebilirler o zaman.
Çünkü bir önceki dr.um rezervlerde azalma olduğunu söylemişti.
Ben bir an önce olsun istiyordum ama tabi hayırlısı.

Canım kısa protokole karar verdi yumurta rezervim iyi olduğu için. Yarın iğnelere başlıyorum. Hadi bakalım neler bekliyor beni göreceğiz hepberaber.

Godes tatlım hadi hayırlısı olsun .... yumurta sayısına ben çok takılmıştım ama Bülent Bey önemli olan sayısı değil sağlıklı olması demişti..... 5 yumurta toplanmıştı benden 3 ü döllendi 2 si transfer edilmişti ve sonuç 3.5 aylık minik meleğim canım kızım kucağımda..... ilk tedavimde de uzun protokol uygulanmıştı 7 yumurta toplanmıştı 4 tanesi döllenmişti 3 transfer yapılmıştı vee 3ü de tutunmuştu ...... kısmetin şansın bol olsun canım benim..........

Merhaba,
Dr.dan az önce geldim.
Muyaeneden sonra tedavi sonunda 4- 5 tane yumurta oluşabilir dedi.
Biz iğnelere bugün başladık. İlk iğnemi kendisi vurdu. Nasıl vuracağımızı gösterdi.
C.tesi kontrole çağırdı.
4-5 yumurta olayı biraz canımı sıktı. Ama bir arkadaşımızın dediği gibi Bülent bey, önemli olan
yumurta kalitesi dedi. Allahım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Sen duy sesimizi. Sen yardım et yarabbim.

godescim,

hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım :nazar:.. kaç yumurta gördü, önceki uzundu bu sefer neden kısa protokol dedi, hangi ilacı kaç dozda kullanacaksın..

ayyy 5000 soru sordum ama meraklıyım napıyıııııım :93:

bitanem çok teşekkür ederim. Kaç yumurta gördü valla bilmiyorum sormadımda oda bişey demedi :))) pazartesi net olarak söyler. Canım emre bey uzun başlamıştı 14 gün lucrin oldum fakat iğneler yumurtalarımı baskılamadığı için tedaviye tekrardan kısa protokol olarak başlamıştık. Yani kısa olmuştu.
Bülent beyde geçen ay görüşmeye gittiğimde dosyamda ilk tüp denememde 16 yumurtam olduğunu gördü sana antagonist protokol uygulayacağım dedi. Bana göre antagonist demek kısa protokol demek ama ne zaman kısa protokol desem konuşma sırasında hep antagonist diye düzeltti :))))
Gonal f yarın akşam 300 ile başlıyorum pazar akşamına kadar pazarteri sabah kontrol var ona göre tekrar dozunu ayarlayacak...
Sor tabi canım 500 değil 1000 sor. Hiç sıkılmadan yazabilirim.
Canım biliyormusun kürtajdan sonra 3 ay ara vermem gerektiğini söyleyince doktor dünya başıma yıkılmıştı nasıl geçicek o kadar zaman diye ama gel görki sayılı zaman çok cabuk geçti ve tekrar başladım. İnşallah senin içinde günler hemencik geçer ve tekrar başlasın güzel gözlüm benim.

Godes tatlım hadi hayırlısı olsun .... yumurta sayısına ben çok takılmıştım ama Bülent Bey önemli olan sayısı değil sağlıklı olması demişti..... 5 yumurta toplanmıştı benden 3 ü döllendi 2 si transfer edilmişti ve sonuç 3.5 aylık minik meleğim canım kızım kucağımda..... ilk tedavimde de uzun protokol uygulanmıştı 7 yumurta toplanmıştı 4 tanesi döllenmişti 3 transfer yapılmıştı vee 3ü de tutunmuştu ...... kısmetin şansın bol olsun canım benim..........

Çook teşekkürler canım. Yerim seni boncuk gözlü mis kokulu prensesini yaaa..:nazar:
canım ilk tüp denemede doktorum bana 20 ye yakın yumurtan toplanacak demişti. Sonra ayıldığımda asistan bana 16 tane toplandı diyince öyle üzülmüştümki eşşek kafam işte. 4 tanesine ne oldu acaba diye cok üzüşmüştüm. Ama çok tercübesizdim. Şİmdiki aklım olsa asla üzülmezdim tabikide.
Şimdi benim için önemli değil önemli olan kalitesi çünkü... 16 tane vardida ne oldu elim bomboş. Az olsun kaliteli olsun başka bişey istemiyorum.

Merhaba,
Dr.dan az önce geldim.
Muyaeneden sonra tedavi sonunda 4- 5 tane yumurta oluşabilir dedi.
Biz iğnelere bugün başladık. İlk iğnemi kendisi vurdu. Nasıl vuracağımızı gösterdi.
C.tesi kontrole çağırdı.
4-5 yumurta olayı biraz canımı sıktı. Ama bir arkadaşımızın dediği gibi Bülent bey, önemli olan
yumurta kalitesi dedi. Allahım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Sen duy sesimizi. Sen yardım et yarabbim.

Ayy canım peşpeşe gidicez ya süper. Ya bana söylemedi kaç yumurtam olabiliceğini benimde aklıma gelmedi sormak. :(((
Yumurta sayısına hiç hakılma sakın. Önemli olan kalitesi çünkü. Hadi hayırlısı olsun canım..

canım kendi muayenehanesindeki mailine attım mail yanıt gelmedi bide hastahaneye attım az önce:)

Insallah istedigin cevabi aliirsin tatlim. Ama akil vermek gibi olmadin canim ama mail adreslerini internetten baktiysan yanlis olma ihtimali olabilir cunku guncellemeler sitelerde gec yapilabiliyor. Telefonla mail adresini teyid edersen en azindan kesin ellerine ulasmis olduguna emin olursun.

Back
X